středa 8. dubna 2015

Fashion haul #6

Ahojky krásky, dnes je tu Fashion haul aneb, co jsem si koupila minulý měsíc. Musím říct, že během měsíce jsem si toho tolik nekoupila, spíše začátkem Velikonočních prázdnin se mi to začalo nějak kupit a tak tu mám několik věcí, které bych vám chtěla ukázat. :) 


↓↓↓↓↓↓↓

Tohle šedé tričko s krátkým rukávem jsem dostala od babičky a je to úžasný kousek, který půjde dobře kombinovat. A ten nápis - L. A NOW - dokonalost :)


V minulém měsíci jsem si pořídila v Tally Weijl džíny, které mají roztrhaná kolena, nejedná se o dnešní trend - na každém koleni jedna díra :D, takové jsem bohužel nenašla, ale i tak jsem s těmihle naprosto spokojená. A je to také jedna z věcí, které jste mohli vidět v minulém článku, kde jsem zveřejnila fotku tašek z nákupů na Slovensku. Dále jsem si už v ČR pořídila v Kiku kraťásky za krásnou cenu 140Kč. A také božský náhrdelník

(Tally Weijl, Kik)
 (Kik)

Velkou radost jsem měla také z šatů, které jsou z teplákového materiálu a jsou opravdu velice příjemné a na těle vypadají skvěle. K legínám jsou super a myslím že i bez nich to bude vypadat dobře. V obchodě jsem se rozhodovala mezi variantou s rukávy, či bez a vyhrála varianta s rukávy. Jak kvůli počasí, které panuje, tak kvůli hezčímu potisku! :)  Mám v hlavě pár outfitů právě s těmito šaty, tak doufám, že se mi brzy podaří je začít fotit a přidávat na blog. 

(New Yorker)

 Poslední věc, kterou jsem si v minulém měsíci pořídila jsou tyhle béžové botičky z Deichmannu. Původně jsem měla v plánu pořídit si nějakou náhradu za mé staré kožené tenisky v elegantně-sportovním stylu, ale nakonec vyhrála moje elegantnější stránka a odcházela jsem s těmito kráskami. 



Doufám, že se vám dnešní článek líbil a určitě mi napište do komentářů, jestli se vám líbí něco z toho, co jsem si pořídila.

6 komentářů:

  1. V Tally Weijl majú najlepšie džíny! a aj topánočky sú chutnučké :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle jsou moje první z Tally Weijl a jak říkáš jsou super, myslím, že na džíny začnu chodit právě tam! :)

      Vymazat
  2. Náhrdelník je opravdu božský! :)

    http://fetchingfashionandbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Libi se mi nahrdelnik a boty :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.htmlSoutez o prednabitou kartu do HM v cene 1000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno je pěkné! ^_^
    Ty kalhoty a náhrdelník...TOP! :-)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks