sobota 18. dubna 2015

Fashion inspiration for spring/summer ☼

Vítám vás u dnešního inspiračního článku. :) 
Doufám, že jste měli tenhle týden větší štěstí než já. :) Bohužel se mi stalo tolik nepříjemností, jako za poslední dobu nikdy. To, že můj autobus měl zpoždění a dostala jsem se domů nehorázně pozdě byl pouhý začátek. Další den do mojí mámy, která vezla sourozence do školy (kteří mají mimochodem tenhle týden narozeniny) narazila nějaká paní autem, samozřejmě telefonovala. Naštěstí se nikomu nic vážného nestalo, Další den mi nějakým zvláštním způsobem spadl notebook z lavice na zem. Display "víte kde". Tak teď budu několik dní/týdnů čekat na nový display. Tomu říkám super štěstí. :D 
Ale konec vyprávění a vrhněme se na outfity! 

Fashion inspiration


Tento růžovo bílý outfit se mi osobně velmi líbí. Krásné růžově neonové šaty jsem doplnila bílými "žabko sandálky" s rozkošnou mašličkou a bílou kabelkou se zlatým řetízkem. Růžové náušnice ve tvaru kytiček byly samozřejmostí a růžová rtěnka jenom sladká tečka! :) 

Pink summer

Skater sukni s potiskem květin jsem doplnila černým crop topem a úžasnými botkami na "prokletě vysokém ale sexy" podpatku. Jako doplňky jsem zvolila jednoduchý zlatý náhrdelník, náušnice opět ve tvaru kytičky, tentokrát v bílé barvě. Kabelku jsem vybrala obyčejnou černou, která je univerzálním kouskem. Vrcholem outfitu je černý klobouk a sluneční brýle. 

Black hat and flowers skirt

Tento bílo, černý outfit je vhodný jak do školy tak ven s kamarády nebo klidně i na nákupy. Jednoduché černé džíny s průstřihy na kolenou jsem doplnila bílým tričkem na zavázání a božskými slip-on černými botkami. Do outfitu hezky zapadá také batůžek spolu s hodinkami a jednoduchým zlatým řetízkem. Naopak jej skvěle zvýrazní červená rtěnka.

Black and white.

Doufám, že se vám některý z outfitů líbí a určitě mi napište který to je! :) A také by mě zajímalo, jestli byste měli zájem o takovéto inspirační outfity častěji :) 

5 komentářů:

  1. Tolik smůly naráz. Outfity jsou super, líbí se mi pink summer. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Já teď čekám kdy mi příjde nový display na mobil :/ (už čekám přes tři týdny) ...jinak hrozně se mi líbí ten poslední outfit :))

    http://singestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéj tak 3 týdny to je opravdu dost, snad brzy dorazí! :)

      Vymazat
  3. Chúďa mama dúfam, že je v poriadku! :(

    www.michaelaslifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks