neděle 26. dubna 2015

miniRECENZE│Nivea zpevňující tělové mléko do sprchy


Ahojky krásky u dnešní nedělní mini recenze. Rozhodla jsem se vám sdělit své první dojmy z zpěňujícího tělového mléka od Nivei. Jak možná víte Nivea často pořádá akce, kdy je možné vyhrát testování plného balení jejich nového produktu. Bohužel se mi ještě nikdy toto nepodařilo vyhrát, ale několika prvním vždy zasílají vzoreček a právě o tom bude dnešní článek. 




Nivea tentokrát přišla se zpevňujícím tělovým mlékem do sprchy. Toto mléko by mělo obsahovat jedinečnou formuli, která se aktivuje teplou vodou a ihned se vstřebá do pokožky. Po aplikaci je možné ihned pokožku opláchnout  a není nutné čekat na to, až se mléko vstřebá. To je podle mě super nemyslíte? Já osobně čekání, až se tělové mléko vstřebá absolutně nesnáším a proto to někdy tak trochu flákám. 

Účinné složení s perličkami koenzymu Q10 a masážními perličkami by mělo podporovat obnovu a regeneraci buněk pokožky, a tím by se měla zvyšovat její pružnost a pevnost. Mentol by měl navíc skvěle osvěžit. Ale upřímně jsem si velice nějakého mentolu nevšimla. 


Výsledku pevné pokožky bychom si měli všimnout cca za 2 týdny, takže jak jistě chápete jsem si tohoto po jednom použití nemohla všimnout. :D Ale i tak bylo sprchování s tímto tělovým mlékem velice příjemné a začala jsem přemýšlet o koupi plného balení, které je v drogeriích dostupné za cenu kolem 150Kč. 


 


Zkoušeli jste nějaké tělové mléko od Nivei? Jaké s nimi máte zkušenosti? A co říkáte na zpevňující novinku? 



6 komentářů:

  1. Já u nich jedno testování vyhrála, bylo to na deodorant. Niveu mám ráda, také mi přišel tento vzoreček, ale tělové mléka do sprchy jsem předtím vůbec nepoužívala, tak jsem neměla ani s čím srovnat.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Tento vzorek jsem dostala taky a zrovna včera jsem ho odněkud vytáhla, že ho konečně musím zkusit. Jednou jsem sprchové mléko měla a bylo to fajn, ono se to nezdá, ale ušetří to spoustu času. :) Jinak jsem se pak naučila, že než vylezu z vany/sprchy, tak si ještě mokrý tělo namažu mlékem playboy, stačí ho míň, když je pokožka mokrá, rychle se vsákne. Zpevňujícím účinkům moc nevěřím :( Kdysi jsem takovou Niveu měla, ale efekt nebyl vidět, je to už tak 10 let, ale nevěřím tomu, že by kosmetika mohla zpevnit. :) Znám dobré produkty na celulitidu, to jo. A nechápu teda ani smysl posílání těchto vzorků, když po 1 není efekt vidět :(
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že vzorky posílají zúčastněným jako takovou cenu útěchy jinak na to mám stejný názor jako ty. :)

      Vymazat
  3. Já u nich ještě nic nevyhrála, ale zapojovala jsem se do testování o nějaký krém, ale zatím mi nepsali, takže asi nic :D Škoda. Taky ti těch vzorečků mohli poslat aspoň tři, protože z prvního použití nic nepoznáš, ale celkově to vypadá jako super novinka. Mimochodem, máš krásný blog, a proto se stávám pravidelným čtenářem :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, mohli poslat více :) .. Děkuji moc :)

      Vymazat
  4. Telové mlieka do sprchy som ešte neskúšala, ale Niveu mám veľmi rada, takže určite bude aj toto super produkt :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks