úterý 28. dubna 2015

OUTFIT│Time for a denim vest!*


Vítejte u dnešního outfitového článku, jak jste si užili víkend? Já se musím přiznat, že jsem skoro celý víkend jenom lenošila a v pátek jsem si konečně po dlouhé době zašla do drogerie a nakoupila pár super věcí, které uvidíte v příštím *cosmetic news*. 
V pondělí měla být oficiálně uvedena do drogerií Rosmann kosmetická značka Make up Revolution London, ale některé produkty jsem tam zahlédla už v pátek. A myslím, že brzo tam budu muset zajít pro nějakou super paletku, kterých má Revolution spousty a za super ceny.  

Outfit jsem se vám tentokrát snažila vyfotit na sobě, tak doufám, že se vám bude líbit. 




Hlavním prvkem outfitu byla džínová vestička, kterou vytahuji málo kdy a tak jsem její nošení dnes po dlouhé době konečně  užila! :) Pod vestičkou jsem měla tričko, které taktéž moc nenosím, ale přijde mi super. Líbí se mi trička, která mají rukávy jiné barvy a ten nápis - Love ve stylu coca-cola písma je prostě skvělý. Outfit jsem doplnila džínovými kraťásky a černými silonkami. Obula jsem si béžové "tenisky", které jste už mohli vidět v dřívějším fashion haulu. Doplňky jsem tentokrát nezvolila žádné a to z toho důvodu, že jsem ráno byla líná si jakékoliv vybírat :D Tečkou outfitu byla červená rtěnka. 






(vesta - F&F, kraťasy - Kik, Tričko - Gate, Boty - Deichmann)

Tak co říkáte na můj outfit? Líbí se vám? Je lepší, když je outfit vyfocený takto nebo chcete zase jen oblečení? A jaký je váš názor na značku Makeup Revolution London? 


5 komentářů:

Blogger Template by DanyČuks