pátek 10. dubna 2015

Recenze│Dermacol truffle moisturizing make-up

Ahojky krásky, je tu pátek, konec týdne a s ním i recenze na Lanýžový hydratační make-up od Dermacolu! :)


Jedná se tedy o hydratační make-up s výtažkem z bílého lanýže s lehkou krémovou texturou a středním krytím. Slibuje naprosté splynutí s pletí, zakrytí nedostatků a žádné zvýrazňování vrásek a linek. Také má optimálně hydratovat, vyživovat, revitalizovat a stimulovat obnovu pleti. Měl by zabránit předčasnému stárnutí pleti a zesvětlovat a vyrovnávat pigmentové skvrny. Také chrání pleť před UV zářením (SPF 15) a hyperpigmentací. 
Make-up je dermatologicky testován a je bez parabenů, také obsahuje vitamín E a glycerín. 

V drogeriích si můžete vybírat mezi *čtyřmi odstíny*, přičemž já mám ten nejsvětlejší č.01 a v plné ceně ho seženete za 329 Kč. 



Abych se přiznala, moje první zkušenost s tímto make-upem nebyla vůbec dobrá. Po nalíčení jsem si připadala šíleně oranžová a tak jsem se zařekla, že tohle už si na obličej nedám. Samozřejmě jsem se umoudřila a make up vyzkoušela znovu a nakonec se ukázalo, že v menším množství a řádném zapracování je opravdu super. Někdy se mi stane, že je make-up trochu oranžovější, ale nejsem si jistá, jestli to nebude tím, že mám pihy, co myslíte? Doteď jsem s tím neměla problém. 

Jinak si myslím, že je make-up pravdu krásně hydratační a příjemný na pleti. Je celkem tekutý, ale to mi nějak nepřekáží. Krytí je tedy střední a myslím, že pro dosažení přirozeného "looku" je to akorát. Samozřejmě nějaké výraznější vady na pleti nezakryje, např. šupinky apod. Výhodou jsou světlé odstíny, kterých v našich drogeriích není až tolik si myslím. Nejsem si jistá, jestli si tento make-up koupím znovu, nikoliv kvůli kvalitě produktu, ale ceně, která je pro mě jako studentku celkem vysoká.

Doufám, že se vám dnešní recenze líbila. Pokud budete mít nějaké dotazy určitě se ptejte v komentářích anebo mi napište vaši zkušenost s tímto make-upem. 




2 komentáře:

  1. vypadá super, skvělá recenze! :) mě se spíš stalo, že jsem byla oranžová po pudru, protože jsem si ho dala hodně, asi si prostě toho nesmíme dávat moc :))
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, poprvé jsem vlastně měla i jiný pudr než obvykle, je možné, že to bylo tím :) Díky to mě nenapadlo! :D :)

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks