pátek 24. dubna 2015

What's in my jewerly box?


V dnešním článku bych vám ráda ukázala co se skrývá v mé šperkovnici. Nejčastěji nosím asi kruhové náušnice, občas nějaké pecičky. Občas si dám i náhrdelník, nejčastěji však můj oblíbený statement s kytičkami. Náramky a hodinky nosím málokdy, i když jsem měla tuto zimu období, kdy jsem bez hodinek nedala ani ránu. Dnes však moji malou sbírku hodinek o dvou kusech neuvidíte. O tom až někdy příště. :) 




Jak můžete vidět tak šperky skladuji v dřevěné šperkovničce, která má nahoře pár přihrádek a dole šuplík. Některé šperky ze stříbra mám zvlášť v krabičce od Swarovski náhrdelníku. 


V horních přihrádkách mám převážně náušnice, prsteny, jemné náhrdelníky a pár náramků. Detailněji si je můžete prohlédnout na fotkách níže. :) 


Z těchto náušnic nosím nejčastěji asi ty největší zlaté kruhy, stříbrné a také ty zlato černé "lístky". 


Z prstýnků co tu vidíte momentálně nenosím žádný, ale už několik měsíců z ruky nesundávám obyčejný zlatý prsten, který je bez jakýchkoliv příkras. 


Ve spodním šuplíku se ukrývají tyto dva moje oblíbené statement náhrdelníky. Pár náramku, které jsem převážně dostala a jsem strašná ostuda, když je moc nenosím. :D 



A tady už vidíte moje stříbrné kousky a spolu s nimi z nevím jakého důvodu skladuji v krabičce také tuto minci. :D Nejraději nosím náušničky od Swarovski a v létě náhrdelník stejné značky. 



Co říkáte na moji šperkovnici? Jaké šperky nosíte vy? 

Pokud se vám můj blog líbí, určitě se připojte ke čtenářům tohoto blogu. Budu moc ráda :) 



6 komentářů:

  1. Pěkné poklady se ukrývají ve tvé šperkovničce. :-) Dříve jsem také ráda nosila kruhy. :-) Já mám tři malé šperkovničky a ráda bych si pořídila jednu, ale nějakou větší, kde by se mi to všechno vlezlo. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné věcičky a krásná krabička :)


    PS: U mě na blogu je GIVEAWAY budu ráda, když se zapojíš :)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Neboj sa, ja tiež nenosím darované šperky často :D Skôr tie čo si sama kúpim ;)

    www.michaelaslifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Statement náhrdelníky zbožňujem. Aj náhrdelník sovičky je krásne, zo všetkých tých roztomilých sovičkových vecí som úplne namäkko. Raz som už podobný článok robila, no odvtedy mi so šperkovnice pribudlo ešte pár kúskov, tak ho asi urobím znova. :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks