úterý 6. října 2015

Cosmetic news #8

Ahoj kočky!
Tenhle měsíc jsem si vůbec nebyla jistá, jestli Cosmetic news bude, protože jsem si nekoupila téměř žádné produkty. Na poslední chvíli se mi však pár výrobků sešlo a tak bych vám je teď ráda představila. 




*essence Lash princess řasenka* 
Tato řasenka by měla řasám dodat dramatický objem s efektem umělých řas. Upřímně, objemu jsem si moc nevšimla a pokud jsou efektem umělých řas myšleny řasy slepené jako blázen tak potom nevím no. Nebudu se moc vykecávat, chystám na tuto řasenku ještě recenzi. Pokud bych jí prozatím měla udělit nějaké body, bylo by to 6b./10b. 


* Intenzivní vyživující sérum pro všechny typy vlasů* 
Toto sérum by mělo obsahovat 5 vzácných olejů a vyživovat tak vlasy do hloubky, posilovat a je a dodávat jim zdravý a zářivý lesk. Nejsem s úplně jistá, jestli toto sérum splnilo mé očekávání. Vlasy sice vyživuje, ale po lesku ani stopy a celkově mi to přijde jako opravdu malé balení. Pokud jste někdo toto sérum měli, budu ráda, pokud mi napíšete vaše zkušenosti s ním. Prozatím mu dávám 7b./10b.


*essence soo glow! higlighter* 
Tento rozjasňovač jsem si pořídila ve výprodejích končících produktů za 35 Kč, doufám, že vy jste taky něco ulovili. Velice mile mě překvapil, je krásně krémový a vydrží na tváři celý den. A odstín mi také skvěle sedí (myslím, že je to ten světlejší). Z tohohle nákupu mám opravdu radost! Dávám mu 10b./10b. 


*Excipal Repair regenerační krém* 
Tento krém byl jako dárek v časopise Žena a život. Měl by obnovovat kůži suchých a poškozených rukou. Přiznám se, že krémy na ruce moc nepoužívám, ale tento jsem si za těch pár dnů, co ho mám opravdu oblíbila. Opravdu hezky hydratuje, rychle se vsakuje a navíc je decentně parfemován, což vidím jako velké plus. S radostí mu můžu dát 10b./10b. 


*Tužky na rty Avon*
Potřebovala jsem nějaké tužky na rty a tak jsem si od Avonu pořídila tyto dvě v odstínech pink bouquet a red brick. Obě dvě to jsou opravdu nádherné matné barvičky, které se při nanášení nijak nerozmazávají a skvěle se s nimi kreslí. Výdrž jsem zatím moc nesledovala, takže nemůžu říct. Každopádně zatím u mě mají 8b./10b.


*essence All about NUDES paletka* 
Jak jste si jistě všimli essence přišli s novými paletkami, které hodně nadchly i Péťu LovelyHair a tak jsem si řekla, že také jednu vyzkouším. Konkrétně jsem si pořídila All about nudes, která obsahuje jak matné tak třpytivé odstíny. Musím říct, že pigmentace je božská a na víčku vydrží opravdu dlouho. Bohužel jsem šílený antitalent na líčení očí a tak budu muset okouknout nějaké tutoriály přímo s touto paletkou a třeba vám potom nějaké líčení i ukážu. Dávám jí 10b./10b.


Co říkáte na produkty, které jsem si pořídila? Máte s některým z nich zkušenosti? Co jste si v poslední době koupili vy? 

21 komentářů:

  1. Neboj, ještě ti dojde Avon :) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí paletka a krémový rozjasňovač:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovač můžu určitě doporučit, chystám na něj i menší recenzi :)

      Vymazat
  3. Tu paletku jsem si na doporučení Péti také koupila a jsem velmi spokojená!:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Nezapomeň mi napsat, jaké je to intenzivní sérum od Avonu :)
    FASHION & BEAUTY | ♥ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná na něj napíšu i recenzi, ale zatím mě nijak neoslnilo :(

      Vymazat
  5. Po paletkách od Essence už nějaký ten týden koukám, ale nevím, jestli si ji koupit :D Přeci jenom teď jsem si zvykla na paletku od Make Up Revolution, která je naprosto skvělá, tak si spíš koupím ještě nějakou paletku od této značky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem přemýšlela nad paletkou od Make Up Revolution, ale jelikož stíny zas tak moc nepoužívám, prozatím jsem zvolila tuhle od essence :)

      Vymazat
  6. Super veci:)..špirály od Essence mám rada, za tú cenu sú v pohode.
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné novinky. Nemám doma nic z tvých nakoupených výrobků, ale paletka od Essence je celkově moc chválená a myslím, že líčení s ní zvládneš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. moc pěkné novinky ta paletka vypadá užasně

    OdpovědětVymazat
  9. Na tuto paletku od essence také dlouho koukám, budu do ní muset jít, vypadá, že je opravdu dobře pigmentovaná :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nové paletky do Essence jsou dokonalé, chystám si některou z nich pořídit :)

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks