pátek 11. března 2016

Chit chat│Filozofování

Ahojky kočky!
Jak se máte? Také u vás konečně svítí sluníčko? Já se momentálně nacházím u babičky na Slovensku, po týdnu ředitelských testů, které jsem byla nucena absolvovat ve škole, jsem potřebovala trochu klidu. Bohužel jsem kvůli škole stihla zanedbat všechno ostatní a tak teď zase všechno doháním. Taky si někdy připadáte, že vůbec nic nestíháte? 

school, nicki minaj, and funny image


Dneska ráno jsme se s babičkou rozhodly si trošku odpočinout a tak jsme se vydaly do města projít pár obchodů a tak, znáte to. Zatavily jsme se v našem oblíbeném "sekáči", kde jsem si pořídila dva super kousky a už se těším až vám je ukážu v haulu. V New Yorkeru jsem zase objevila svou vysněnou koženkovou bundu, ale bohužel mi byla příliš těsná a větší číslo neměli :(  No a bomber? Ten jsem nikde ani neviděla! Ale nezoufám, protože zítra v jedeme s babičkou do Polska, tak doufám, že tam narazím na nějaké super kousky. Jednou za čas se přece odměnit musíme ne? :)

Čím se nejraději odměňujete vy? Oblečením, kosmetikou..?

Doufám, že vás takovýto kratší článek bavil, určitě mi napište svůj názor do komentářů. 

18 komentářů:

  1. Nejčastěji se odměnuju kosmetikou. Dnes jsem ale udělala výjimku a koupila si dvě letní látky na šaty:-) hezky víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvůj komentář :) To je super nápad, ušít si vlastní šaty :)

      Vymazat
  2. Taky si někdy říkám, že i kdyby měl den 25 hodin, tak nestíhám vše, co bych chtěla. V Polsku jsem byla na nákupech jen jednou a dovezla si od nich nádherné třičtvrteční kalhoty a tričko na ramínka. Momentálně mi ale dělá větší radost kosmetika. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají tam moc hezké věci :) .. Já to mám zatím pořád tak na stejno, jsem šťastná jak z kosmetiky tak z oblečení :)

      Vymazat
  3. Já si kosmetiku a vlastně i oblečení kupuji hodně spontánně, ale když se chci odměnit, tak si většinou koupím něco do bytu a nebo kvalitní potraviny a udělám dobrou večeři :-) Na Slovensku si užívej :-))
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také za odměnu kupuji hodně nějaké jídlo...dost často také sladkosti :D :D

      Vymazat
  4. Já jsem si v poslední době udělala největší radost nákupy z E-bay. Objednávala jsem hodinky, řetízky, náramek a další věci.. Už se nemůžu dočkat, až mi vše dojde :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to ti závidím, že jsi někde, kde svítí sluníčko.. U nás na jihu je pořád nějak ošklivo a sluníčko nikde :/ Každopádně si užívej zaslouženého odpočinku :)) A já už se moc těším, až nám ukážeš, co sis všechno nakoupila :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Já se odměňuji jídlem nebo botami, teď jsem si koupila čtvery a to až na léto:-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já letos absolutně nic nestíhám. Nevím jestli to je tím, že jsem v maturitním ročníku, nebo tím, že mám práci nebo kombinací obou, ale vzhledem k tomu, co všechno stíhám, nestíhám nic. Jestli to teda dává vůbec smysl :D Odměňuji se pak sladkostma a proto jsem od října dost přibrala, ale nemůžu přestat, tak se těším, až po maturitě budu mít o starost míň... :D PS. Přeji ti ať najdeš bundu z NYeru ve větší velikosti!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplně to chápu jak to myslíš! :) Jinak sladkosti to je moje, když mám nervy, tak bych snědla i tuny sladkostí :D Pak to tak i vypadá no :D :D ... Děkuji! :)

      Vymazat
  8. Já se nejraději odměňuju knížkami a třeba jenom poslechem hudby. Pomáhá to.. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížky nejsou zrovna moje záležitost, ale hudbu miluju :)

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks