středa 16. března 2016

Fashion haul #16

Čauko kočky!
Po delší odmlce jsem zase zpět a dneska rovnou s článkem plným mých fashion novinek. Uvidíte už i věci, co jsem si pořídila v Polsku nebo také kousky pořízené na starém známém Vinted (to zní vážně blbě, zůstaneme u klasiky) Votoči. 




Tyhle tenisky jsem vyměnila s jednou slečnou na Vinted/Votoči, říkejme si tomu každý, jak uznáme za vhodné. :) Musím říct, že jsou opravdu super pohodlné a i když moc neonovým barvám neholduji, je fajn mít v šatníku alespoň jeden výraznější kousek. 


Tento roláček jsem si pořídila v second-handu a naprosto jsem si ho zamilovala. Je z velice příjemného materiálu a roláček si můžete zavinout podle svého uvážení. Navíc ta starorůžová barvička mi přijde dokonalá. Původně je od značky Mexx. 
(První věc z mého wishlistu splněna!)


Opět jsme s kamarádkou objednávali věci z Ali a tak jsem si nemohla odpustit alespoň jeden kryt. Obyčejné černé silnější silonky už jsem potřebovala a tak jsem si v Polsku konečně jedny koupila. Šátek jsem opět vyměnila na Vinted/Votoči a jsem z něj naprosto nadšená, má přímo nádherný odstín šedé a je velmi příjemná, jedná se o pashminu. Náramek z chirurgické oceli jsem dostala jako dárek . Čelenky, které vidíte na posledním obrázku jsem si poslední dobou velice oblíbila, jsou levné a praktické, tak proč ne. :) 


 Do Polska jsem se vydala s jasným cílem, musela jsem přijet domů alespoň s jednou bundou z mého wishlistu. Po několika hodinách nakupování už jsem byla zoufalá, protože z toho nepřeberného množství koženkových a kožených bund jsem si pořád nebyla schopná žádnou vybrat. Nakonec jsem narazila na tuhle a se svým výběrem jsem moc spokojená. Navíc stála o polovinu méně než bunda z New Yorkeru, kterou jsem si tam zkoušela. 


Tak tuhle mikču vyfotit bylo o život! I tak fotky omluvte, protože přece jenom nejsou dokonalé. Jedná se o mikinu s rolákem, která je vzadu delší. Opět jsem ji vyměnila na Vinted/Votoči. Oblečená vypadá velmi zajímavě, bohužel ta přední část je celkem krátká a tak nevím jestli se odvážím jí nějak víc nosit. Schválně mi napište co na ni říkáte vy. (barva odpovídá první fotce)


Jednou z věcí, které jsem si moc přála bylo delší tričko s rozparky na bocích (samozřejmě bych to nebyla já, kdybych ho nezapomněla dát do wishlistu)   a teď se mi doma díky mé skvělé kamarádce sešly hned dvě,  a z toho mám opravdu obrovskou radost. 


Áááááá mám bomber!!!! ♥ Vážně jiný úvod k této bundičce být ani nemohl. Podobná situace jako s koženkovou bundou, hledala jsem a hledala ale bombery nikde, nakonec jsme s babičkou narazily na jeden jediný stánek kde je měli a poslední v mé velikosti! No tak to bylo jasné, že musí být moje. Už se nemůžu dočkat, až bude tepleji a budu tuhle krásku moct nosit. 


Poslední dobou celkem ulétávám na tělových podprsenkách a tahle bezešvá?  se mi velmi zalíbila a hned jsem ji brala. Je opravdu velmi pohodlná a nemůžu si ji vynachválit. 


Tuhle super košili, původně z H&M jsem si pořídila v již zmiňovaném second-handu a mám z ní velkou radost. Už dlouho jsem hledala nějakou košili, která by mi vyhovovala ve všech směrech a tahle je vážně super. Už se těším, až ji začnu nosit. 

Co říkáte na mé novinky kočky? Nakupujete na Vinted nebo v sekáčích? Co jste si v poslední době pořídily vy? 

33 komentářů:

  1. nádherné vecičky, bombera aj koženková bundička vyzerajú super, a tie tenisky majú úžasnú farbu :)

    OdpovědětVymazat
  2. úžasné vecičky! :) tiež plánujem v najbližšej dobe nákupy vo Viedni .. tá kožená bunda aj podprsenka vyzerajú ssuper :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné věci :) bomber jacket sháním už hodně dlouho, ale ještě jsem nenašla žádnou, která by mě nějak zaujala nebo mi aspoň slušela :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. kúpila si si krásne veci :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Sú super... na vinted nakupujem a aj predávam (: v sekáčoch nie.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsou opravdu nádherné kousky! :) Kord ten bomber a koženková bunda ♥ Jinak jak asi sama víš, sekáče mám moc ráda a pomalu v nich nakupuji častěji než v "normálních" obchodech :) Na vinted se spíš snažím věci prodávat.. poslední dobou mi přijde, že tam ty věci jsou zbytečně předražené :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc Domi ♥ Já jsem si je poslední dobou taky zamilovala! .. No a s Vinted souhlasím, když vidím některé ceny, říkám si, že si tu věc můžu jít rovnou koupit do obchodu :/

      Vymazat
  7. Můj ty bože, miluju tu bundu! ♥ Kožené bundičky jsou nejlepší, prosím, ať už se venku trochu oteplí. :D Ten kryt je fakt ňuňu. :D Na Votoči taky občas nakupuju a prodávám. Mimochodem, označení Vinted se mi taky moc nelíbí. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Roláky sú super a telovú podprsenku mojej veľkosti hľadám už dlho a navyše by sa takáto pohodlná hodila!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé nákupy. Hodně se mi líbí kožená bunda a ty černé trička. Boty, co jsi měnila na Vinted mají krásnou barvičku. Já v sekáčích nenakupuji, ale uznávám, že se tam někdy dají sehnat moc pěkné kousky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Jsou sekáče, kde jsou vážně vyloženě věci z doby kamenné, ale v někteerých se dají najít pravdu super věci :)

      Vymazat
  10. Nakupuju na Vinted a občas zajdu i do sekáče a taky tam vždy něco objevím. Každopádně tvoje úlovky jsou super!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  11. Čauky :) ty botky vypadají super, a ta kožená bunda je fajn, taky se mi líbí mám ráda takové bundy :) :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tvoje ulovky jsou skvele! Na vinted prodavam a obcas i neco koupim, nebo vymenim. Do sekace u nas ve meste velice rada chodim najdu tam fakt nekdy dost pekne kousky! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. Odpovědi
    1. Děkuji♥ Určitě si ho pořiď, ráda se u tebe na blogu mrknu, jaký sis pořídila! :)

      Vymazat
  14. Ta bundička a roláky jsou boží!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. tá podprsenka vyzerá veľmi dobre :) krásne nákupy :)
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks