úterý 19. července 2016

Cosmetic news #17

Čauko kočky! 
Hned v úvodu se chci omluvit za svou neaktivitu, ale bohužel mi v poslední době na blog nevychází čas, což mě neskutečně štve. Každopádně další dva týdny mám volno v práci a tak se vám můžu konečně naplno věnovat. Dneska se pustíme do kosmetických novinek, které jsem si pořídila za měsíc červen.



V červnu většinu mých kosmetických nákupů tvořily produkty, které mi došly a já nutně potřebovala nové balení. Patří sem make-up od Rimmelu Match perfection, který jsem měla ještě ve starém balení a tak jsem byla zvědavá na novou formuli. Koupila jsem si ten nejsvětlejší odstín 010 light porcelain a přiznám se, že bych klidně snesla i o odstín tmavší kousek. Každopádně mám doma ještě jeden, který je na mě příliš tmavý, a tak když tyto dva odstíny smíchám jsem spokojená! Mám už několikáté balení tohoto make-upu a to myslím hovoří za vše. 10b./10b. 



Dalším produktem, který mi došel a já potřebovala nové balení byla micelární voda od Garnier. Tuhle micelárku jsem si hodně oblíbila a tak jsem šla do drogerie primárně pro ni. Bohužel byla u nás v Rossmannu vyprodaná a já se tak musela porozhlédnout v jiných vodách. Nakonec jsem sáhla po micelární vodě s kyselinou hylauronovou od Dermacolu. Bohužel se přiznám, že s ní ale tolik spokojená nejsem, pleť sice hezky vyčistí, ale šíleně mě štípe v očích. 6b./10b. 


Řasenky jsou vždy moje noční můra, neustále nemůžu najít takovou, která by mi vyhovovala. A tak když jsem zjistila, že v Tetě bude sleva na všechny řasenky byla jsem rozhodnutá, že si nějakou musím jít vybrat. Nakonec jsem se rozhodla, že vyzkouším nějaký kousek od Gabrielly Salvete. Oslovily mě 3 nové barevné Gaby řasenky a já si z nich vybrala tu žlutou. Má zatočený kartáček, což je trochu problém, protože pokaždé na špičku řasenky naberu neskutečné množství barvy a musím ji pak otírat. Co se týče samotné konzistence řasenky, myslím si, že je super a kdyby měla jiný kartáček určitě bych si ji pořídila znovu. 8b./10b. 


Poslední věci, které jsem si pořídila, jsem ulovila ve slevovém stojanu, taktéž v Tetě. Jedná se o dvě rtěnky od Essence. Mám je v odstínech č. 01 coral calling  a č. 11 nude love. Bohužel ta nude barvička se mi zdá na mě dost světlá a připadám si s ní jako mrtvola, ale třeba s nějakou tužkou to ještě doladím. Ale coral calling, to je něco jiného! Tahle barvička se mi neskutečně líbí a myslím si, že mi jako jedna z mála barev opravdu sluší. Tyhle rtěnky od essence asi všechny dobře znáte, není to nic světoborného, ale za tu cenu jsou podle mě super. 9b./10b. 


 Co říkáte na tyto produkty, vyzkoušely jste nějaký z nich? A jakou kosmetikou jste si udělaly v poslední době radost vy? 

25 komentářů:

  1. Ja som si už dávnejšie kupovala rúž od Essence a bola som sklamaná. Každý ich chválil že za tu cenu sú fakt super, ale môj skoro vôbec nefarbil. Neviem. Rozhodla som sa im dať druhú šancu a to rúž z ich rady Matt a ten je fakt neskutočný!! čiže i polepšili :DD


    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka si z řady Matt taky jednu rtěnku kupovala a koukala jsem jak puk, jak byla skvěle pigmentovaná a celkově ty odstíny jsou podle mě docela povedené :)

      Vymazat
  2. Achjo, já pořád nad rtěnkami od Essence přemýšlím, ale pořád si nejsem jistá, sice všichni píšou, že poměr cena/kvalita je super, ale stále mě od jejich vkoupě něco odrazuje :D Každopádně barvička č. 01 se mi moc líbí, podobnou barvu snad ve sbírce ještě ani nemám :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že pro někoho, kdo není moc náročný a nenosí rtěnky denně a nepotřebuje takovou výdrž je to super, protože za tu cenu s myslím, že je to fajn. A já je vždy kupuju v akci za cca 30 Kč, takže to beru všechny co vidím :D :D

      Vymazat
  3. 01 odstín rtěnky mám také a nemohu si ji vynachvalit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Makeup od Rimmelu je best! Rtěnky od Essence mám celkem ráda, ale najdou se i lepší :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, určitě jsou lepší rtěnky, ale za tu cenu si myslím, že naprostá pohoda :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Ano! :) Jen mě štve, že ta nude je na mě docela světlá :(

      Vymazat
  6. Mě se ta nude barvička na rty docela líbí, takové odstíny mám ráda více než červené. Tyto rtěnky taky často používám a jsou mé oblíbené. Nestojí hodně a jsou super. :-) Se zbytkem výrobků nemám žádné zkušenosti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já červené rtěnky nenosím vůbec, přijde mi, že na mých malých rtech nevypadají dobře, ale tato korálová vypadá super :)

      Vymazat
  7. Makeupy od Rimmelu sú tie najlepšie. :)
    www.weeisy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnky od essence mě také lákají, ale pořád jsem nějak na vážkách :D A řasenka mě hned zaujala svým balením :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že pokud tě lákají, tak nějakou zkus, třeba z té matné řady a uvidíš. Pokud ti nebude vyhovovat, alespoň nebudeš tolik litovat, protože ta cena je směšná :)

      Vymazat
  9. Žádný produkt jsem nevyzkoušela, ale řasenka mě zaujala svým výrazným balením :)

    Roztomilosti ze ZOOTu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenka je pecka, až na ten kartáček teda. Já chci určitě vyzkoušet i zbylé dvě z této řady :)

      Vymazat
  10. Barva rtěnek je skvělá! O makeupu jsem už hodně slyšela :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Pekne nakupy, s makeupem od Rimmelu to mam stejne, mela jsem jeste tu starsi verzi a na tu novou jsem zvedava, jen jsem se k ni jeste nedostala, aktualne pouzivam Dermacol :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ta nová verze je o něco hutnější, ale jinak je to vcelku stejné :)

      Vymazat
  12. Ahoj, mne zas zlta rasenka od gabriely neskutocne vyhovuje :) ano, tiez spicku otieram, niekedy nie len spicku :) ale nenarazila som este na rasenku, kde by som hrot neotierala od nadbytocnej farby :/

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  13. Od Essence mám už myslím tři rtěnky z této kolekce. Myslím, že dokonce i tu světlejší, co zde ukazuješ - moc se mi líbil ten odstín. Pak tedy nějakou víc do broskvové barvy a jednu hodně výraznou tmavší - takovou až fialovou :).

    OdpovědětVymazat
  14. Rimmel makeup miluji a od Essence také "pár" rtěnek vlastním a nová kolekce je super!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks