neděle 31. července 2016

RECENZE│Organický tělový jogurt & šumivá bomba do koupele Soaphoria

Čauko kočky! ♥
Vítám vás u dnešního článku a zároveň vám chci moc poděkovat za vaše krásné a milé komentáře u toho posledního. Neskutečně si to vážím a dělá mě to opravdu šťastnou. V dnešním článku se podíváme na zoubek, vám už jistě známé, přírodní kosmetické značce Soaphoria. Konkrétně organickému tělovému jogurtu a šumivé bombě do koupele. 



Ve zkratce jen uvedu, že se jedná tedy o přírodní a organickou kosmetiku, která má v základu rostlinné oleje lisované za studena, dále používají různé květové vody, extrakty z léčivých bylin, jíly, minerály a tak bych mohla pokračovat dál. Pokud vás tahle kosmetika zaujala určitě koukněte na jejich stránky, kde si podle mě vybere každý. 

Jako první se vrhneme na organický tělový jogurt, který mám s vůní ovocného sadu. Přiznám se, že jsem ještě žádný tělový jogurt nezkoušela a tak to pro mě bylo zase něco nového. Tenhle kousek má 250 ml a seženete ho za cca 250 Kč. Balení je jednoduché, ale hezké a milé. Samotný jogurt voní jemně a nevtíravě. Jeho konzistence je lehká a není vůbec mastný. Obsahuje jojobový, kokosový, slunečnicový a meruňkový olej organického původu, dále také obsahuje hydratační složku ve formě šťávy z listů aloe vera a bambuckého másla. Celkově mě tenhle jogurt nijak nezklamal, ale ani jsem si z něho nesedla na zadek. Voní příjemně a hydratuje celkem obstojně, ale určitě znám lepší produkty. Co mi moc nevyhovuje je to, že se musí opravdu pořádně vmasírovat a tak to zabere trochu víc času než bych chtěla. Samozřejmě velké plus je to, že se jedná o přírodní a organický výrobek netestovaný na zvířatech a vyráběný ručně. 



Dalším produktem, který bych vám dnes ráda už jen ve zkratce představila je šumivá bomba do koupele, taktéž s vůní ovocného sadu. Opět se jedná o moji první zkušenost s bombou do koupele. Co se mi líbilo hned na první pohled bylo balení, opět jednoduché, ale velice roztomilé a roztomilosti to je něco pro mě! Vůni jsem čekala stejnou, jako u předešlého produktu, jelikož se také jedná o ovocný sad, ale byla jsem mile překvapena a vůně mi přišla o něco víc výraznější a příjemnější. Na internetových stránkách jsem se dočetla, že tahle bombička obsahuje olivový, palmový a kokosový olej, dále pak jablečnou dužinu, plody šípku, trnky a lesního ovoce, pomerančovou kůru a květy ibišku. Bombička by měla vzbuzovat dobrou náladu, osvěžit, oživit myšlení, prokrvit pokožku a dezinfikovat. Co se mého názoru týče byla jsem spokojená. Bombička krásně provoněla celou koupelnu, ve vodě jsem mohla vidět miniaturní částečky již zmiňovaných aktivních látek (trnky, šípky ..) a díky olejům jsem měla pokožku hezky hebkou a vláčnou. Šumivá koule má  85g a seženete ji za cca 57 Kč. 




Máte nějaké zkušenosti s těmito produkty nebo značkou Soaphoria? Jaké jsou vaše oblíbené produkty od této značky? 

13 komentářů:

  1. Zkušenosti s touto značkou nemám, ale ráda bych od nic něco vyzkoušela :) Zrovna ten tělový jogurt mě moc nezaujal, ale ta bomba vypadá fajn :)

    July Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  2. Týýjo, abych pravdu řekla, tak o této značce jsem zatím moc neslyšela :D. Každopádně jdu mrknout na stránku, na web, abych se více informovala :). Výrobky vypadají moc pěkně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že tě něco zaujme, myslím, že mají v nabídce fakt zajímavé kousky :)

      Vymazat
  3. Menší zkušenost mám, a značku mám moc ráda. Jsou příjemné, dostupné a božsky voní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna bombu od této značky jsem vyhrála dneska v jedné giveaway :) Po tvé recenzi se těším ještě víc až mi přijde :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Zkoušela jsem jednu pleťovou masku a ta byla fajn :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  6. Soaphoria má naozaj skvelé produkty, bomba do kúpeľa vyzerá veľmi dobre:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  7. aah tu "bombu" mam vyskusanu, vonia pekne :) ale v poslednom case nanestastie nemam cas na dlhe kupele :/ :D

    http://7bluedots.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Od téhle značky jsem osobně nic nezkoušela, ale na dost produktů jsem slyšela velkoi chválu, takže po něčem určitě velice rychle skočím! :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks