čtvrtek 22. září 2016

HUGE fashion haul #18

Čauko kočky!
Jak se máte? Já už od soboty stůňu a od úterý se poctivě léčím doma se zánětem hltanu. V dnešním článku vám ovšem nebudu filozofovat o mém zdravotním stavu, ale konečně se podívám na to, co jsem si o prázdninách pořídila za oblečení. Vím, že jdu trochu s křížkem po funuse, ale i tak doufám, že vám článek udělá radost a třeba vás inspiruje v tom, co si pořídit příští rok. 




Začnu tím, z čeho má snad největší radost. Když jsem zničila svoje úplně obyčejné bílé tenisky z Deichmannu bylo jasné, že si musím pořídit nějaké další a tentokrát padla volba na kvalitnější značku. Původně jsem sháněla Nike, ale bohužel jsem neměla nervy na to, pobíhat po nákupním centru celý den a tak jsem svůj hon zakončila v Office shoes, kde jsem si vybrala tyhle krásky od Lacoste. Nevím jak vám, ale mně se líbí moc! 



Podržte se prosím, tahle sukýnka i s bílým topem mě nevyšly snad ani na 300 Kč! Na takovouhle sukýnku jsem si dělala zálusk už hodně dlouho a když byly v Takku obrovské slevy musela jsem toho hned využít. Bílý top mě zaujal na první pohled a jak už jste mohly vidět v outfitu, tak k sukýnce se parádně hodí. Jediné co mě trochu zarazilo jsou velikosti v Takku, protože tuhle sukýnku mám v 36 a myslím si, že bych snesla, kdyby byla v pase ještě menší. A to přitom moje obvyklá velikost je 38, v některých obchodech i 40. 


Tuhle nalepovací podprsenku snad ani nevím jak okomentovat. Pořídila jsem si ji k šatům, které mají vykrojená záda. Bohužel jsem si je nechávala přešít a moc se to nevyvedlo a tak mi podprsenka leží ve skříni. Přiznám se ale, že jednou jsem ji zkoušela a moc komfortní mi to teda nepřipadalo. Co vy, máte s těmito podprsenkami nějaké zkušenosti? 


Asi jsem se do té bílé opravdu zbláznila. Jednu dobu v létě jsem opravdu potřebovala snad milion bílých topů a měla jsem pocit, že zkrátka musím nosit jen bílé trika jinak nemám co na sebe. Každopádně jsem absolutní čuně a tak pokaždé (vážně pokaždé!) skončí každé moje bílé tričko špinavé a to ani nevím jak se to seběhne. Tohle mě zaujalo svými vykrojenými rameny a dalším vykrojením na zádech.  Mám ho z New Yorkeru


Oblečení na doma není nikdy dost a tak jsem neodolala těmto tepláčkům v Lidlu a musím říct, že jsou to ty nejpohodlnější tepláky jaké jsem kdy měla! A to pyžamko snad nemusím ani komentovat, když jsem viděla jak je roztomilé tak jsem ho zkrátka musela mít. 


V rychlosti vám představím tento top se šněrováním z Tally Weijl, který vypadá oblečený naprosto super ovšem má nějaké chyby, které mě dohání k šílenství. Je docela krátký a to nemám ráda + se strašně rychle ušpiní a nachytá se na něj hned prach. 


V časopisu Harper's Bazaar jsem měla jako dáreček tuhle tašku z bio bavlny, kterou tahám poslední dobou docela často, když potřebuji někde na rychlo vyběhnout. No a na vedlejší fotce už můžete vidět moje obvyklé asistenty při focení. 


Vzhledem k tomu, že jsem měla strašný nedostatek kraťásků, tak i tuhle část šatníku jsem musela obnovit. Pořídila jsem si klasické šedé teplákové kraťásky na doma - v Lidlu. Dál obyčejné džínové kraťasy v New Yorkeru - stejně je nenosím, protože jsem na nich našla opět nějakou vadu - jsou moc uplé, pořád se mi vyhrnují nahoru a já nepotřebuju aby mi bylo vidět až do kuchyně. No a nakonec nádherné volnější černé kraťásky - které jsou mi velké! Nechápu. Když jsem si je v Gatu zkoušela, paráda, sedí krásně - přijdu domů - velké.... 


Tak se stalo, že jsem rozbila svoje bílé sandálky, které jsem tahala skoro pořád a proto jsem se snažila najít nějaké podobné. Bohužel mě v obchodech žádné bílé sandálky nezaujaly natolik, abych si je pořídila. Ovšem zaujaly mě tyhle zlaté, které se hodí úplně ke všemu a opět jsem je v létě tahala pořád. Mám je z Deichmannu


No a můj poslední kup letošních prázdnin je tento dokonalý batůžek. Bohužel opět zase chyba, že Elisabeth!! .. Jsem typická kabelková holka a tak nevím co mě to popadlo, když jsem si myslela, jak ho budu strašně nosit. Měla jsem ho jednou a už jsem na to neměla nervy (rozumějte: dlouhé vlasy se vám neustále zasekávají pod batohem, pořád ho sundavat abyste si mohli něco vzít.. to není pro mě). Je nádherný a ani nevíte jak mě to mrzí, ale bohužel už se ohřívá na mém Vinted a čeká na novou majitelku. :( Pokud by se vám kočky líbil určitě mi tam napište a nějak se dohodneme. 

Pokud jste se v dnešním článku dopracovaly až sem tak vám děkuji a doufám, že se vám článek líbil. Napište mi, co jste si o prázdninách všechno pořídily vy a jestli i vy někdy nakupujete impulzivně a potom toho litujete. 

Elis. 

12 komentářů:

  1. Jej, tak to ti přeju, ať jsi co nejdřív zase zdravá! ♥
    Všechny kousky jsou krásné, spoustu z nich by se hodilo i mně :D

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ty samodržící podprsenky jsem zkoušela taky, ale na moje Céčka to teda nic není a nedrží mi :D.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  3. juj samé krásne letné vecičky :) tenisky su top, vyzeraju pohodlne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pořídila sis skvělé věci :) Zrovna když končí léto mas kratásky do vybavy na prístí rok :D :)))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od čtvrtka rýmu a kašel, tak snad se z toho nevyklube nic vážnějšího. Moc se mi líbí ta sukně z Takka a ten batůžek. Já batohy nosím strašně ráda a jsou pro mě víc praktické než kabelka :D

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné kousky! Mými favority jsou ta džínová sukně a černý top z Tally Weijl.

    OdpovědětVymazat
  7. Zkoušela jsem pouze jedno samodržící podprsenku, ale nebylo to ono. Možná jsem měla jen špatný kus, ale rovnou jsem nad tím zlomila hůl a žádnou další už nezkoušela. Absolutně žádná opora, komfort. Od té doby chodím buď bez nebo si to nejhorší přelípnu černou páskou nebo tejpem (na ten ale pozor, protože drží sakra pevně). Jinak ty kalhoty z lidlu mám taky a jsou parádní. Chodím tam ráda nakupovat, na to kolik ty věci stojí, jsou docela kvalitní.

    OdpovědětVymazat
  8. MOC DĚKUJI, ZA VAŠI ODEZVU A MILÉ KOMENTÁŘE KOČKY! :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks