sobota 3. září 2016

My summer in photos ☼

Čauko kočky!! 
Určitě jste zaznamenaly, že se tady o prázdninách vůbec nevyskytovaly články typu: fashion haul, cosmetic news nebo my life in photos, rozhodla jsem se totiž vám tentokrát shrnout celé moje prázdniny do jednoho článku, nákupy potom uvidíte samostatně za pár dní (a že toho bude!). Ještě na úvod vám řeknu, že jsem většinu času trávila pracovně na brigádě a volné jsem měla cca 3 týdny, které jsem si ale o to víc užila. 
Ano, opravdu zase začínám jídlem. 


Nebyla bych to já, kdybych do tohohle článku nezařadila jídlo, tentokrát to vezmu ale opravdu hopem. Jak můžete vidět hodně jsem si ujížděla a pořád ujíždím na müsli s jogurtem a ovocem a mám pocit, že se na ovoci stávám závislá, je to možné? Zmrzlina v létě nesmí chybět, i když se přiznám, že jsem ji zase tolik nevyhledávala jako dřív. Přišla jsem také na chuť ovocným smoothies, které jsem dřív nenáviděla, co teda absolutně nechápu proč. A také jsem poprvé ve svém životě vkročila do Starbucks a totálně si zamilovala jejich caramel coffee... a barmana :D (který navíc krásně píše a umí napsat moje jméno bez toho aniž by se zeptal jak se píše..a je zrzek... will you marry me pleaseeeee?! .. ps. to kafčo na fotce zrovna není od něj :D) No a nakonec houby, přiznám se, že já osobně jím jenom žampiony, ale když dojde na sběr jsem naprostý přeborník a pokaždé když najdu nějaký hříbek mám radost jako malá. Radost jsem měla také z mého prvního banánového chleba, který mi velice zachutnal a už se chystám péct další! 


Svůj první volný týden prázdnin jsem strávila u taťky kousek od Ostravy, kde jsem veškerý svůj čas a svou energii předávala téhle úžasné osůbce ♥ Here she is ..my little sister. ♥ ☼


Další týden jsem strávila u babičky na Slovensku, kde se konal den otevřených dveří na místním družstvu, kde samozřejmě děda s babičkou celý život pracovali a tak jsme tam nemohli chybět. V tombole se nám zadařilo a vyhráli jsme hned několik cen, ze kterých mě nejvíce potěšily dobroty pro našeho pejska, miska, dózy na granule atd. 


A tady ho máme. Náš Tim výletník. Tohle léto s námi cestoval opravdu často a ne vždy to pro něj bylo jednoduché, protože takové vedra jaké byly, pejskům moc dobře nedělají. Naštěstí jsme vše přežili ve zdraví! 


S mamkou a jejím přítelem jsme vyrazili na oběd do Motorestu Samota v Buchlovských horách, kde to naprosto zbožňujeme, takže pokud budete mít někdy cestu kolem, určitě se tam zastavte, stojí to za to. 


V rychlosti vám také představím mé stávající nehty. 


V předposledním týdnu prázdnin jsme s kamarádkou vyrazily do ZOO Lešná, kde to naprosto milujeme a pokud jste tam ještě nebyly určitě jeďte, jsem si jistá, že si ji také zamilujete... Fotka s tygrem nám nesmí nikdy chybět. Ps. Připravte se pravděpodobně na celý článek ze ZOO. 


♥♥♥


S taťkou jsme navštívili také město Štramberk, ze kterého vás také brzo čeká nějaký článek. 


A nesmím zapomenout na krásnou Prahu. ♥ Článek určitě čekejte! 

Doufám, že jste se probojovaly až na konec článku a že se vám líbil. Určitě mi dejte do komentářů vědět co jste o prázdninách zažily vy, jaké místa jste navštívily a zkrátka cokoliv co vás napadne, když si vzpomenete na léto! 

16 komentářů:

  1. Z fotek soudím, že to byly skvělé prázdniny! :) Š.Do Štramberka bychom se také rádi podívali, ale nebyl čas, tak snad teĎ v září. Díky za inspiraci na výlet! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, opravdu jedny z nejlepších :) Tak doufám, že se tam podíváte :)

      Vymazat
  2. Štramberk je super! Když jsem byla malá, s rodiči jsme tam jezdili pořád. Moc se těším na nakupovací článek :)

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, já doufám, že se tam ještě někdy dostanu :) .. a s nakupovacím článkem mi to docela trvá ale už je to v procesu :D

      Vymazat
  3. Jůů, měla jsi krásné a pohodové prázdniny! ♥ Krásné fotky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, jde vidět, že sis prázdniny užila plnými doušky. :)

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Mega pekná farba nechtov! A hneď prvé fotky sú najkrajšie pretože je na nich jedlo. :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a ty proužkaté šaty jsou prostě úžasný! Těším se na další články, hlavně z té ZOO - jsem blázen do ZOO, chci jednou navštívit všechny v ČR :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se ti to podaří!! :) Také bych ráda ještě nějaké viděla :)

      Vymazat
  7. Ty fíky vypadjí božsky, teď jsme si pár čerstvých přivezli z řecka a jsou boží;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks