čtvrtek 15. září 2016

Wishlist for Autumn/Winter 2016

Ahojky kočky! 
Jelikož se nám neodvratně blíží pořádný podzim a s ním i horší počasí je jasné, že mě, jako nevyléčitelnou "shopaholičku" napadá snad milion věcí na sebe, které nutně budu potřebovat, protože nemůžu chodit úplně v tom samém co minulý rok, žejo! Ale ne, teď vážně, snad každá z nás bude potřebovat nějaké nové kousky do svého šatníku a já bych vám v dnešním článku ráda ukázala ty mé vysněné. 


rtzuijokgfghj



Džíny - aneb můj úhlavní nepřítel. Když dojde na nákup džínů jsem vždycky zoufalá jako malé dítě, když ztratí hračku. Buď nemůžu najít žádné, které by se mi líbily a když už je najdu, tak mi nesedí. A když mi přece jenom v obchodě sednou, tak když přijdu domů jenom kroutím hlavou nad tím, co jsem to zase koupila, vždyť tohle mi přece nemohlo nikdy sedět?! Na tuhle sezónu bych si chtěla pořídit jednoduché modré džíny (ne moc světlé ani tmavé), bez jakýchkoliv ozdob a děr a hlavně, aby mi dokonale padly, takže pokud máte nějaké návrhy kde takové džíny sehnat, sem s nimi!

Huňatý cardigan - různých svetříků, přehozů a cardiganů není nikdy dost a tak každý podzim pravidelně koukám po těch nejhuňatějších, jaké v obchodech jsou, abych náhodou v zimě nezmrzla, ha. Do svého šatníku bych ráda přivítala nějaký v šedé nebo černé barvě. Ale hlavně, aby zahřál.

Sportovní podprsenka - pokud jste četly některé z mých předchozích článků, tak vám asi došlo, že jsem začala trochu cvičit, takže bych si moc ráda pořídila nějakou sportovní podprsenku, právě na cvičení. Na tohle nemám moc velké požadavky, líbí se mi i barevné, ale klidně bych uvítala i klasickou černou nebo (ano opět) šedou. Při mé poslední návštěvě H&M jsem si všimla, že tam mají docela hezké kousky, co na ně říkáte vy, pořídit podprsenku tam nebo raději sáhnout po nějaké sportovní značce jako je Nike, Adidas apod.?

Zimní bunda/kabát - ano, opravdu už řeším zimní bundu, protože po tom, co jsem minulý rok ještě o Vánocích neměla pořádnou zimní bundu už to nehodlám znova riskovat. U nás v rodině jsem známá tím, že v zimě chodím opravdu zachumlaná jak sněhulák a jsem schopná si i doma nasadit čepici! Takže vám musí být jasné, že moje zimní bunda musí být opravdu teplá, žádné lehoučké kabátky. Chtěla bych, aby bunda byla delší a hodila se jak k elegantním, tak ke sportovnějším outfitům a měla černou nebo tmavě modrou barvu. Bohužel takovéhle bundičky se mi strašně špatně shání, takže ocením vaše rady. ♥

Kotníčkové boty - to je typ botiček, bez kterých si já osobně podzim neumím představit. Bohužel ty moje se mi minulý rok rozbily a tak mě tenhle rok čeká shánění nových. Moje požadavky jsou naprosto jednoduché - bez podpatku, celé černé, obouvání na gumu na bocích vítám jako plus. Na jednom eshopu jsem našla přesně takové jaké chci, můžete si je prohlédnout a do komentářů mi napsat, jak se líbí vám.

Jak se vám líbí jednotlivé kousky, pořídily byste si nějaký z nich? A jaké nové věci si budete kupovat na podzim/zimu vy? 

16 komentářů:

  1. Takové pérka/kotníčkové boty jsem si minulý týden koupila v Lídlu jako gumáky;) A jinak hledám úplně stejnou bundu jako ty v tmavě modré. Takovou prostě parku. A našla jsem v C&A. Hned jsem si tam jednu 36tku nechala odložit a zítra si pro ní zajdu s kuponkem 25% sleva díky DNŮM MARIANNE, které zítra startují. Mají jich tam více druhů. Černé jsem tam teda neviděla. Ale ty zase mají v New Yorkeru, tak si tam když tak skoč;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy, určitě do těchto obchodů v budoucnu mrknu :)

      Vymazat
  2. Skvělý wishlist! :) V podstatě všechny kousky by se hodily i mně, tak snad si je obě dvě pořídíme :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Viděla jsem, že jich mají hodně v Deichmannu tak ještě tam zajít i osobně! :D

      Vymazat
  4. Sportovní podprsenky z H&M jsou skvělé. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za doporučení! :) Určitě se tam po nich ještě poohlédnu :)

      Vymazat
  5. Podobný wishlist mám aj ja. Kotníkové čižmičky sú jednoznačne must have! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, bez nich si podzim nedovedu představit! :)

      Vymazat
  6. Huňatý cardigan mi též nesmí chybět :) dále mám na wishlistu nějaké vínové tričko :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vínových kousků není nikdy dost! :) Já mám vínový cardigan, ale top bych taky brala :)

      Vymazat
  7. Já nutně potřebuji džíny a bundu. Už dva roky sháním pěknou podzimní bundu, ale pořád jsem na žádnou nenatrefila. A když jo, byla pěkně drahá. ¨

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uplně chápu tvou situaci, to je k vzteku takové nakupování! :( Ale doufám, že se ti podaří najít něco podle tvých představ :)

      Vymazat
  8. Přesně takovéhle boty jsem nedávno sháněla, pak jsem si uvědomila, že mám úplně stejné botky i na koně, které jsem nedávno dostala, tak je vždy jenom opráším a vypadají jak na normální nošení :D Jinak huňatých cardiganů není nikdy dost :)

    Bambielle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty jsi to vyřešila bravurně! Proč taky ne že :) ♥

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks