čtvrtek 30. dubna 2015

Wreck this journal! ♥

Vítejte u dnešního článku, jak se máte? Já jsem poslední dobou celkem nervózní a neustále něco řeším a tak jsem si jako odměnu a potěšení konečně pořídila můj vysněný *Wreck this journal*. 




Takže tento v češtině "destrukční deník" jsem si objednávala na internetu a přesněji na stránkách dobre-knihy.cz. Objednávala jsem ho v den, který byl zároveň dnem knih a tak jsem ho měla rovnou v krásné slevě za 195 Kč. Všimla jsem si, že v češtině je mnohem levnější než v angličtině, ale jelikož jsem chtěla originál byla jsem ochotná zaplatit cokoliv. 


Za pár dní mi balíček přišel a já jsem byla nadšená a už se těším na své první výtvory! :) Spolu s knížkou mi přišli ještě nějaké letáčky s knihami. :) Spolu s poštovným a balným mě to pak celkem stálo 254 Kč, což si myslím, že je skvělá cena a můžu e-shop vřele doporučit. :)






Jaký máte názor na Wrack this journal? Vlastníte ho? :) 

10 komentářů:

  1. Mám ho v Slovenčine, nakoľko bol oveľa lacnejší (prišlo mi dosť veľa dávať za originál toľké peniaze, keď sa v konečnom dôsledku aj tak zničí :D), no originál sa mi páči oveľa viac ^^

    hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale i kvůli absolutně hloupým překladům z aj do čj, jak to tak už většinou bývá jsem se rozhodla pro verzi v aj :)

      Vymazat
  2. dúfam, že budú články o tvorení, resp. ničení :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Já WTJ nemám, nejsem tady toho zastánkyně, protože by mě bolelo ničit knihy. Nějak mě to ani neláká, ale každému se líbí něco jiného :) Ta cena je určitě dobrá, mám v plánu si něco z té stránky objednat :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejde ani tak o ničení, ale o ventilování kreativity :) Alespoň tak to vidím já :)

      Vymazat
  4. Už som zvedavá, ako ho poničíš :D Nedávno som ho obzerala v kníhkupectve, ale nebola som si istá, či by som sa odhodlala niečo spraviť knihe :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som si ho tiež chcela kúpiť, ale mne by ho bolo ľúto :( Ja by som ho nezničila :D

    www.michaelaslifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. já si ho chci už nějkou dobu taky koupit, jen čekám, až bude někde ve slevě :))
    BE YOU

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks