sobota 30. května 2015

Moje sbírka rtěnek ♥

Vítám vás u dnešního článku, který jsem bohužel nestihla napsat dříve a důvodem je celodenní učení na "malou maturitu", což je výmysl mé školy, který by nás měl připravit na opravdovou, státní maturitu. Zpět k tomu o čem má být dnešní článek. Rozhodla jsem se vám představit mou skromnou sbírku rtěnek, tak doufám, že se vám mé kousky budou líbit. ☺



Své rtěnky skladuji v tomhle stojánku z Kik, který určitě všechny znáte z Ebay a podobných stránek. 


Mezi jednu z mých oblíbených rtěnek patří rtěnka od Avonu v odstínu Chic. Tahle rtěnka mi vyhovuje jak konzistencí, tak výdrží, která není vůbec špatná. Rozhodně mám v plánu pořídit si další rtěnku z této řady. 

Další rtěnka od Avonu, tentokrát z řady extra lasting v odstínu Nude blush mě zase tolik nenadchla. Očekávala jsem delší výdrž, kterou jsem moc nevypozorovala a tato barvička mi v podstatě téměř vůbec nesluší. :( 

Třetí rtěnka, kterou můžete vidět na fotce je od značky Cien, takže z Lidlu. Moc často Lidl nenavštěvuji a tak mě jednou překvapilo, když jsem tam rtěnky viděla a chtěla jsem je samozřejmě vyzkoušet. Vybrala jsem si odstín č. 21 Hibiscus. Bohužel mě tato rtěnka vůbec neoslovila, jak konzistencí, která mi přijde celkem "tvrdá" (bohužel nevím jak jinak to popsat), tak výdrží. Za mě určitě palec dolu.



Rtěnky od Avonu z jejich levné řady color trend jsou celkem fajn na vyzkoušení, zda-li vám bude daný odstín slušet, máte-li v plánu si pořídit nějakou dražší rtěnku. Tyto rtěnky jsou celkem krémové a výdrž je také přijatelná. Já vlastním odstíny Passion a Amethyst. Bohužel, co se mi na nich nelíbí je taková zvláštní parfemace, ale to je subjektivní názor. 

Mou oblíbenkyní se však za poslední dobu stala rtěnka od Maybelline v odstínu č. 168 Petal pink. Je to krásná matná růžová. Konzistence je božsky krémová a s výdrží jsem také spokojená. Samozřejmě musíte často kontrolovat, ale to jsem ochotná u téhle krásné barvičky přehlédnout. Parfemace na rozdíl od předešlých dvou rtěnek je přímo okouzlující. ♥



Mými posledními rtěnkami ve sbírce jsou rtěnky od Essence. Když Essence přišli s touhle řadou byla jsem nadšená, ten obal je prostě boží! A to vyrazené logo na rtěnce taky! Vlastním tři odstíny a to jsou: 
Č. 03 Dare to wear - nádherná rudá barva, se kterou podle mé maminky vypadám jako Marfuša :D
Č. 15 Oh so matt! - nude, hnědá barvička skvělá ke každému outfitu, když zrovna nechcete být výrazná 
Č. 10 Cotton candy - Opět růžová matná barvička, tentokrát o něco tmavší než ta od Maybelline. Tuto rtěnku nosím moc ráda, hlavně v létě. Krásně rozzáří každé líčení i outfit. 

Obecně výdrž těchhle rtěnek není nijak extrémní, ale myslím si, že za tu cenu, za kterou se v drogeriích prodávají jsou super a výběr barev je také hezký. 



Tak co říkáte na mou sbírku? Líbí se vám některé z mých rtěnek? 

11 komentářů:

  1. Ty rtěnky od essence vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to máš nádhernou sbírku. Ten stojánek je fajn. Akorát mám objednaný organizér na kosmetiku z aliexpressu a teď lituji, že jsem si nevzala i tento stojánek.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pěknou sbírku :-)

    ‪http://wormake.blogspot.cz/2015/03/recenze-rtenky-mac-dneska-bych-vam.html

    OdpovědětVymazat
  4. lovely post :)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. No páni, tolik rtěnek nemám ani já :-)

    OdpovědětVymazat
  6. tá čelenka sa mi najviac páči :D ale aj ruže su top :)
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji rtěnky! :) Ta první fotka je úplně úžasná ♥ .. Nejvíc se mi líbí odstín Dare to wear :)
    https://janetsonrisa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. pěkné rtěnky, cien se taky bojím koupit :) avon jsem používala dřív, ale teď už nemám žádnou, mám ráda essence a maybelline :)
    Moc hezky jsi článek udělala.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná sbírka :) pár rtěnek od Avonu mám taky, ale strašně mi vysušují rty. Zálusk mám na odstín č.15 od Essnce, ta nude barvička vypadá krásně. :) http://beautyna-cz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks