úterý 12. května 2015

RECENZE│Astor perfect stay 24h concealer + perfect skin primer


Vítám vás u dnešní recenze a tentokrát to bude o úžasném korektoru od Astoru z řady Perfect stay, který mě osobně přímo uchvátil. 







Co nám korektor slibuje? Exkluzivní neroztíratelné složení s podkladovou bází by mělo dokonale připravit pleť na dlouhotrvající nošení. Má zakrýt nedokonalosti a tmavé kruhy po celý den a to už díky jedné aplikaci. Hladce se vpije do vaší kůže.

Můj názor? Upřímně to, že obsahuje podkladovou bázi mě nijak extra nezaujalo a ani tomu přesně nerozumím jak to má fungovat. Ale hledala jsem už delší dobu tekutý korektor na kruhy pod očima a na ty je teda skvělý. Krásně je zakryje a projasní oční okolí. Na výraznější nedokonalosti, jako jsou pupínky apod. je ale bohužel krátký. S výdrží nemám problém, vždy vydrží od rána cca 5:30 do večera 18:00 než se odlíčím. A co je na něm podle mě to nejlepší je, že je tak skvěle světlý! Já mám odstín 001 Ivory a je to teda nádherně světlá barva, pro mě dokonalá. 

V drogeriích je k sehnání ve 3 odstínech v ceně kolem 100 Kč. Myslím si, že za tuto cenu je to skvělý korektor a hlavně konečně vhodný i pro bledulky, žádná oranžáda. 

Slyšela jsem super ohlasy i na make-up z této řady, ale dělám si zálusk spíše na pudr. Nevím, jestli do něj mám jít, nebo zvolit spíše nějaký transparentní, co myslíte vy? 




Tak co říkáte na tento korektor? Máte ho nebo si na něj děláte zálusk? 


5 komentářů:

  1. Já mám make-up v nejsvětlejším odstínu 091 a je opravdu skvělý, akorát se u nás nedá sehnat, což je škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově jsou u nás světlé odstíny téměř nesehnatelné :(

      Vymazat
  2. moc pěkná recenze :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  3. Pekná recenzia :) Práve som si uvedomila, že ja som ešte nič od Astoru neskúšala. Vďaka za tip ;)
    Michelle

    OdpovědětVymazat
  4. Tento korektor je super. Chtěla jsem si ho koupit, když byl v Rossmannu za stovku, jenže tam nebyl můj odstín. Teď mě to fakt štve. Až bude možnost, tak si ho určitě pořídím.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks