úterý 26. května 2015

Summer wishlist ♥ ☼

Ahojky krásky, dnes jsem se rozhodla vytvořit svůj letní wishlist. I když to tak venku zrovna nevypadá léto se pomalu, ale jistě blíží a já jsem zjistila, že nutně potřebuji spooustu věcí. 

summer wishlist





Prvním kouskem na mém wishlistu jsou maxišaty, které jsou v létě nutností a nepopsatelným pohodlím. Bohužel jsem ještě neobjevila žádné, které by mi vyloženě padly do oka a já je musela mít. Každopádně tyto květované vypadají krásně a na léto jsou jako stvořené. Černé, se hodí vždy. 

Dalším kouskem, který sháním už nějakou dobu je černý klobouk. Jednou jsem si jeden zkoušela v Brně v Olympii (samozřejmě jsem tehdy ani netušila v jakém obchodě jak jsem byla pohlcená nákupní horečkou) a tak jsem ho později už nikde nenašla. Od té doby jsem takový dokonalý nikde neviděla. Pokud máte nějaké tipy tak sem s nimi! ☺ 

Kimona jsou na toto léto určitě skvělou součástí a rozzářením outfitu, zvláště ty květované. Mně se líbí hlavně bílé a právě na takovéto, jako vidíte v mém wishlistu si dělám zálusk. No není dokonalé? 

Béžové lodičky jsou v mém imaginárním wishlistu už hoodně dlouho, ale pokaždé, když jsem našla nějaké, které byly dokonalé tak jsem stejně sáhla po jiných. (Např. ty černé se zlatými aplikacemi, které jste už mohli vidět) 

Černé džíny s průstřihy na kolenou mě totálně uchvátili a tento trend se mi opravdu velice líbí! Opět jsem ale bohužel na žádné v obchodech nenarazila, asi špatně hledám. Takže pokud víte, kde takové sehnat, sem s nápady! 

Statement necklace - tyhle náhrdelníky úplně miluji, i když jich až tolik nevlastním. Krásně oživí i jednoduchý outfit. Jsou zkrátka super. 

Do mého jarního wishlistu jsem se rozhodla přidat i tvářenky, po kterých už se dívám delší dobu. Srdíčková tvářenka od I♥makeup je ta nejrozkošnější věc. A tvářenky od Milani, vypadají také krásně. 

Poslední věcí je štětec na makeup. Už dlouho uvažuji o flat topu od PetryLovelyHair, myslím, že to bude sázka na jistotu. Co na něj říkáte vy, co jej vlastníte? 

Co říkáte na můj wishlist? Podlehli jste také kimonům, džínám s průstřihy nebo kloboukům?? 


12 komentářů:

  1. Maxišaty jsou nádherné, také nějaké pěkné hledám. A klobouk? Když se tak zamyslím, už jsem ho dlouho na nikom neviděla a taky se mi to moc líbí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné vecičky :) Maxi šaty se mi také moc líbí ale jelikož jsem strašně maličká tak mi jsou všechny šíleně dlouhé :/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný wishlist. Já jsem si teď svoje tři věci z wishlistu koupila - paletku Shadow box od Urban Decay, tekutou rtěnku Melted od Too Faced a poslední věc byla ještě srdíčková tvářenka od Too Faced. Z oblečení si teď nic moc nekupuju a ani nemám moc chuť. Jsem teď v 6. měsíci těhotenství, tak se mi do oblečení nechce investovat.

    Maru Soutěž o Kupkosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
  4. Maxišaty, bych chtěla také :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-sedm-smrtelnych-hrichu-krasy.html#more

    OdpovědětVymazat
  5. Ty brďo většinu z toho si přeju taky :D

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  6. Máme hodně podobný wishlist. :) líbí se ti krásné kousky.
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/05/nakupy-novinky-za-kveten.html

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné věcičky, na nějaké maxi šaty mám taky zálusk :)



    PS: Právě u mě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych taky tak moc ráda měla maxi šaty na léto, ale když já jsem tak maličká, až by to na mě ani nebylo tak hezké :(. Jinak ude lodičky, ty jsou top, můj oblíbenější kousek v botníku, který snad nikdy nevyjde z módy :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Very nice wishlist! ☻

    http://spafurnish.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem na tom uplně stejně s maxi šaty.. po nějakých už 2 roky toužím, ale ještě mě žádné natolik neuchvátily, abych si je koupila.. snad budem mit štěstí :))

    OdpovědětVymazat
  11. Super wishlist :) srdíčkovou tvářenku si přeji taky, kimona jakbysmet a maxišaty bych taky chtěla, ale nemůžu je nosit, protože jsem moc malá :(

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks