pondělí 18. května 2015

☼ Sunny Sunday ☼

Ahojky krásky, jak jste strávily víkend? Já jsem se rozhodla, že vám ten svůj popíšu v dnešním článku. V Sobotu jsem upřímně nic záživného nedělala a téměř celý den se válela, ale Neděli už jsem strávila poněkud smysluplněji. :) 





 Ráno, když jsem se vzbudila, pomohla jsem mamce s nějakou prací a potom jsme se vrhli na moje nové gelové nehty. Nakonec budu následující týdny nosit krásné růžové jednobarevné nehty. Poslední dobu moc neholduji kamínkům a jiným ozdobám, protože v jednoduchosti je také krása ne? ☺ Díky nehtům nám dopoledne uběhlo jako voda a byl čas na oběd, který jsme si ugrilovali na zahradě. Poté jsem nějakou chvíli promrhala na facebooku a dalších sociálních sítích. 
K večeru jsem se rozhodla upéct jednoduchou hrníčkovou bábovku, kterou máme dnes na svačinu ve škole a mamka v práci. Samozřejmě jsme ochutnali už včera a všem nám moc chutnala. Nakonec jsem objevila v šuplíku tělové máslo, které jsem dostala k narozeninám a hned jsem ho musela vyzkoušet. A musím vám říct, je vážně super! Myslím, že můžete čekat recenzi. ☺


Rychlý recept na bábovku: 
Polohrubá mouka 1,5 hrnku 
Cukr krystal 1 hrnek 
Vejce 2 ks
Mléko 1/2 hrnku
Olej 1/4 hrnku 
Van. cukr 1 balíček
Prášek do pečiva 1 balíček 
Pokud chceme přidáme kakao 

Vše smícháme v hladké polotekuté těsto, vlijeme do vymazané a hrubou moukou nebo strouhankou vysypané formy a pečeme ve vyhřáté troubě dokud vpíchnutou špejli nevytáhneme suchou. 




Tak co říkáte na mou Neděli? Líbí se vám takovýto typ článku?? :) 



8 komentářů:

  1. Bábovka se ti povedla :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, Bábovka vyzerá skvelo, hneď by som si ju dala ! :) Skvelý článok.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten recept mám a je moc dobrý. Doporučuju

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi článek líbí! Skvěle sis neděli užila. Já si zašla do divadla na můj nejoblíbenější Klub rváčů, viděla jsem ho v činoheráku už po desáté a stále ho miluji. :) recept asi brzy vyzkouším.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  5. Jé dokážu si představit jak voní to máslo ! uh !♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam zbožňujem bábovku :) A to maslo vyzerá super :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  7. Nedávno som zháňala recept na bábovku, ktorú by zvládol aj taký nie úplne zdatný kuchár ako ja, tak ďakujem za tip! :) A veľmi pekný článok, musela to byť super nedeľa :) Ja som tak nejako pasívne oddychovala :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks