pátek 22. května 2015

Swimwear inspiration ♥

Vítejte u dnešního článku krásky. Jelikož už se prázdniny blíží neuvěřitelnou rychlostí, tak jsem si pro vás připravila malou plavkovou inspiraci. Já sama moc plavek nevlastním max. 2 nebo 3 kusy, protože se přiznám, v létě moc na koupaliště, k moři apod. nechodím. Je to celkem paradox, protože miluji plavání a vždy jsem milovala. Každopádně všechny moje plavky jsou modré! Bohužel mám tak světlou pleť, že téměř jakákoliv barva (černá, růžová) na mě vypadá šíleně. Ale doufám, že tenhle rok konečně najdu nějaké, které budou jiné barvy, než modré! ☺ 

inspiration


black is always good idea

Tento plavkový outfit se mně osobně moc líbí. Květinový horní díl plavek krásně oživí celý outfit a není třeba proto mnoho barev a vystačíme si s černou a bílou. Na pláž můžeme vyrazit s obyčejnou bílou plážovou kabelkou, černými žabkami a brýlemi. Outfit můžeme doplnit hitem poslední doby, kimonem. 

PINK

Pokud chceme vyrazit k vodě s kamarády a užít si slunečný den, tento outfit je podle mě tím pravým. Jednoduchý růžový vrch plavek doplníme trochu zajímavějším spodním dílem s palmami. Podle mě přímo křičí California! ☺ (je mým snem podívat se do USA a hlavně do Kalifornie, takže vše s palmami, mořem apod. mi připomíná právě Kalifornii). Přes spodní díl plavek můžeme převázat černý šátek, obujeme růžové žabky, popadneme plážovou tašku (samozřejmě se sbalenou svačinou ☺) a můžeme vyrazit. 

blue

Když jsem tento outfit tvořila, myslela jsem si, že vypadá celkem fajn, ale teď už si nejsem úplně jistá, každopádně jsem zvědavá na váš názor. V tomto outfitu jsem zvolila modré mint plavky, modré žabky s nízkou platformou, plážovou tašku, která se mi teda moc líbí a bílé kimono. 

triangl

Plavky TRIANGL jsou všem jistě dost známé a mně se také samozřejmě moc líbí. Komu také ne, tolik barviček a tak krásné střihy. Akorát ta cena, se mi teda moc nelíbí no :D.  Zvolila jsem růžovo oranžové plavky, které vypadají opravdu krásně. Do černé plážové tašky si můžeme sbalit krásný růžový ručník a samozřejmě sluneční brýle, ty jsou nutností. Obujeme žabky a jdeme! 

Tak jak se vám líbí dnešní inspirační článek? Chodíte často k vodě? Jaký typ plavek máte nejraději? 

6 komentářů:

  1. Každý rok si o stošest nkupuji plavky, ale letos mne má mánie nějak nedostihla :D Ale nechvalme dne před večerem.
    Lumiere of Fashion

    OdpovědětVymazat
  2. Já si taky každý rok kupuju aspoň dvoje :D ale letos jsem s nakupováním ještě nezačala :D
    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  3. Prvá a druhá kombinácia je úplne dokonalá :3 A ja by som si strašne chcela nakúpiť nové plavky na leto, ale každý rok mi pribudnú približne jedny, lebo žiadne čo vyskúšam mi nesadia tak dobre ako by mali....
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  4. Ta poslední kombinace je super! Triangl plavky se mi celkem líbí, ale kupovat si je asi nebudu :D momentálně na léto plavky nemám, takže si musím nějaké koupit, ale počkám si až budou výprodeje a nějaké budou za dobrou cenu :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. najviac sa mi paci asi ta modra :)

    Pozyvam na giveaway o kozmeticky balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. najkrajšie sú hlavne tie posledné triangl :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks