pátek 3. července 2015

Fashion haul #9

Krásný den kočky! Dneska tu pro vás mám fashion haul za uplynulý měsíc - červen. Přiznám se, že jsem moc nenakupovala, ale pár kousků se mi nasbíralo a tak bych vám je teď ráda ukázala. Pojďme na to! 



Tento klobouk jsem si pořídila prostřednictvím jedné milé slečny z Vinted v Kik. Minulé léto jsem si klobouky velice oblíbila, jsou skvělým doplňkem a hlavně skvěle ochrání před úpalem, a protože můj starý slaměný klobouk vypadá už opravdu příšerně pořídila jsem si tenhle, který se mimochodem bude skvěle hodit k šatům z minulých nákupů


Další věcí, kterou jsem v minulém měsíci koupila je tahle krásná "princeznovská" sukýnka. Nebojte se není pro mě, ale pro mou nevlastní sestru, která bude mít v polovině prázdnin 1 rok. Když jsem ji viděla bylo mi jasné, že musí skončit v mém košíku. Na fotce vypadá celkem světlá, ale ve skutečnosti je sukýnka trochu tmavší. 


Tyhle šaty budou do takového počasí, jaké máme teď super, jsou krásné volné a délka je akorát. Jediné s čím mám trochu problém je podprsenka - bohužel nemám žádnou pořádnou bez ramínek. Můžete mi doporučit nějakou značku nebo obchod? 



A poslední věcí, kterou jsem si v květnu koupila jsou tyhle úžasné béžové sandálky na podpatku. Už dlouho jsem hledala nějaké podobné a když jsem na ně při večerním nákupu v Tescu narazila, musela jsem je mít! Opět jsem ale narazila na malý problém - noha mi klouže pořád dolů a dře se o ten pásek → puchýře :( . Koupila jsem si takové gelové "vložky", ale zatím jsem neměla odvahu je vyzkoušet. Co myslíte pomůže to? Nebo co jiného byste mi poradili? 


Tak co říkáte na mé nákupy? Líbí se vám co jsem si pořídila? 
Prosím, co byste mi poradili s těmi botičkami? 


13 komentářů:

  1. Tie sandále na opätku sú nádherné! Podľa mňa by ich bola škoda, tak to s tou vložkou skús a uvidíš :) Veď za pokus nič nedáš ;)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Sandálky jsou krásné :-) a ty šatičky vypadají rozkošně :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-profesionalni-cistici-gel-od.html

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné nákupy. Princeznovská sukně se mi moc líbí. Sestřička bude mít radost. Šaty i boty vypadají moc hezky, ale bohužel ti neporadím, nemám s tímto zkušenosti. Ale divím se, že ti noha klouže dopředu, zase tak moc vysoký podpatek nemají.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký nákup :) Obzvlášť obdivuji botky a klobouk, úplně je na tobě vidím :) Vypadají velice elegantně :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Presne také topánky nutne potrebujem ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj!:) Moc ráda čtu tvůj blog! Teprve začínám, ale pokud bys chtěla, tak se podívej na můj blog a napiš mi třeba nějaký komentář :) Byla bych moc ráda :)

    http://missbloggeress.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné nákupy:-) Ten klobouk je super!
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
  8. všetky kúsky sú skvelé! hlavne šaty :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks