středa 1. července 2015

Hair TAG ♥

Ahojky krásky, jakpak se máte? Já jsem včera konečně dostala vysvědčení a začaly mi prázdniny. Druhý ročník střední školy jsem dokončila s vyznamenám a samými jedničkami, ale o tom dnešní článek není, všimla jsem si, že tu už dlouho nebyl žádný TAG a tak jsem tu dnes s jedním menším o vlasech. 

Summer


1. Jaká je tvá přirozená struktura vlasů, jakou máš přirozenou délku a barvu?
Mám jemné a řídké dlouhé vlasy. Jak už jsem kdysi v jednom TAGu psala barva mých vlasů je snad neidentifikovatelná a vypadá jako "nazrzavělá pochcaná sláma". 

2. Stříháš si vlasy sama nechodíš ke kadeřníkovi? 
U kadeřnice jsem byla naposledy snad před 3 lety a od té doby tam ani nepáchnu. Pokaždé odejdu téměř plešatá a se střihem nejsem spokojená snad nikdy a tak jsem stejně musela požádat mamku, aby mi to spravila. Od té doby mě stříhá mamka. Zastřihuji si pouze konečky, střihy nějak rázně neměním. 

3. Jaké používáš kartáče a hřebeny? 
Používám takovýto kartáč na vlasy od Avonu, akorát z předešlé řady a potom používám ještě takový menší hřebínek na nějaké "účesy", který máme také myslím od Avonu, ale obří kartáč je pro mě nutnost!

Kartáč na rozčesávání vlasů

4. Kdy jsi byla u kadeřnice naposledy?
Jak už jsem psala v otázce výše, tak jsou to snad 3 roky.

5. Nejoblíbenější doplňky do vlasů?
Ráda nosím takové ty sponky s kytičkami, vypadá to opravdu krásně. Nově jsem si pořídila čelenku s kytičkami, tu jsem však na veřejnosti ještě neměla, musím ještě vymyslet jak přesně a k čemu ji budu nosit. 

6. Jak nejraději nosíš vlasy? 
Nejčastěji byste mě potkali s ofinou vyčesanou nahoru a sepnutou pinetkami, přímo totiž nesnáším, když mi vlasy padají do obličeje a moje "ofina" vypadá rozpuštěná fakt příšerně a po nějakém čase to vypadá, že mám mastné vlasy, i když vůbec nemám. 

7. Nejoblíbenější šampon a kondicionér? 
Nekupuji si pořád stejný šampon a tak ani nemám jediný oblíbený, mám však ráda šampony Gliss Kur od Schwarzkopf. A kondicionér? Celkem se mi líbil tento↓ od Timotei. 


8. Oblíbené speciální produkty na vlasy? 
Myslím si, že nemám žádný oblíbený speciální produkt. Mám však ráda olejíčky na konečky vlasů a zatím nejlepší co jsem vyzkoušela byl od Garnier - fructis goodbye damage. 

9. Jak často si myješ vlasy? 
Vlasy si myji vždy podle toho jak blbě vypadají. Většinou ale ve středu a v neděli. Pokud někam o víkendu jdu a vlasy mám v příšerném stavu myji i v pátek. 

10. Jak nosíš vlasy, když jdeš spát? 
Vždy chodím spát v culíku, jen když mám mokré vlasy spím s rozpuštěnými. 

11. Používáš kulmu, fén, žehličku? 
Zřídka kdy použiji kulmu a žehličku také výjimečně, pouze když mám ráno vlasy pomačkané od gumičky a vypadá to fakt příšerně. Snažím se vlasy takto nezatěžovat.

12. Dvě tvé rady co se týče péče o vlasy? 
Nemyslím si, že jsem správná osoba co by měla v této věci radit, ale myslím si, že je dobré vlasy tepelně nezatěžovat a často nebarvit. 

13. Jak dlouhé vlasy si přeješ? 
Asi takto dlouhé. 
👌

Co říkáte na tento TAG? Určitě mi napište jaké jsou vaše oblíbené produkty na vlasy! :) 

11 komentářů:

  1. Mě Timotei strašně krásně voní :) hlavně ten jeden kondicionér co voní po kokose. :) Ale mám smůlu protože mi vůbec tato značka nesedí. Svědí mě z ní hrozně vlasy a mám z něj po hlavě pupínky. Asi nějaká alergická reakce :/

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý tag :) Docela mě zaujalo, že si vlasy myješ jen 2x až 3x týdně, to já bych nemohla. Mám tak jemné, že musím každý den. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu nezávidím, moje mamka je podobný případ a sestra taky. Obě dvě si musí mýt vlasy téměř každý den :/

      Vymazat
  3. Hezký tag. Kdybys měla vlasy jako slečna na obrázku, měla by jsi s tím spoustu práce. To by mě ani nebavilo

    OdpovědětVymazat
  4. Tagy mám moc ráda :) Nepřestává mě udivovat, témata tagů, tenhle je moc krásný.. A odpovídala jsi moc hezky :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten olejček je dobrá vec na vlasy pretože to vyživuje a ničia sa ti menej a to máš pravdu maloktora kadernička ti spravy vlasy tak ako ich chceš ty :)

    http://nikadanova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k vyznamenání. :-) Pěkný tag, taky mě zarazilo, že si myješ tak málo vlasy. Já si je musím umývat co 2. den. Jinak jsou hnusně mastné. Taky nemám žádný oblíbený šampon, ale stále ho hledám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Může se to zdát celkem zvláštní, ale s mastnými vlasy naštěstí nemám velký problém :)

      Vymazat
  7. Gratuluju k vysvědčením, je to krásný! :) a musíš mít super vlasy, taky bych si je chtěla mýt tak málo :/

    OdpovědětVymazat
  8. Timotei šampony jsou úžasný, musím taky souhlasit :) používám tedy ty žluté gold pro bloncky, i balzám a jsou fakt úžasné za tu cenu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, moc gratuluji k samým jedničkám!! *tleská*
    Taky bych chtěla tak dlouhé vlasy :)) ale bohužel díky častemu barvení mi skoro nerostou :/

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks