pátek 17. července 2015

*My life in photos N.3*

Vítám vás u dnešního článku kočky, tentokrát jsem si pro vás připravila fotky, co se mi za poslední dobu nahromadily v telefonu. Některé jste už mohli vidět na instagramu. Taky vám přijde, že ty prázdniny strašně rychle letí? Myslela jsem si, že se budu převážně nudit, ale už druhý týden jsem u babičky na Slovensku a koukám do kalendáře a ono už je 17. a za chvíli konec měsíce. Už nám zbývá jen polovina prázdnin a s tím spousta úkolů do školy, které jsme dostali na prázdniny. Taky vám to tak rychle letí? 




 První týden prázdnin jsme si s bráškou a Timem vyrazili na procházku, bylo strašné vedro a tak Timovi první kroky vedly do jezírka, kde bez hnutí stál snad 15 min. :D ani ho nezajímalo, že my jdeme domů a on zůstal na zahradě sám, hlavně že mu není vedro. 


Jak už víte podle receptu, pekla jsem tenhle měsíc také ovocné muffiny. 


Na Slovensku jsme si se sestrou a babičkou vyrazily do města na nákupy a cestou na autobus jsme se zastavily na vynikající zmrzlinu s příchutí cheesecaku. 


Jednou z věcí, kterou jsem si pořídila, jsou tyhle brýlky. Výjimečně mě v Tally Weijl nic moc neoslovilo až na tyhle krásky. S odstupem času ale nevím jestli sluší tak, jak bych chtěla, co myslíte vy? V Tally nakupuju moc ráda, hodně se mi tam líbí a hlavně mi tam i sedí džíny, ale sehnat svou velikost je kolikrát nad mé síly (jako třeba tenhle týden), vel. 38 u některých kousků by nepadla ani mé 12 leté sestře. 


Babička pěstuje na zahradě spoustu výborného ovoce a tak často snídám nějaké müsli s jogurtem a ovocem. 


Nebyla bych to já, kdyby alespoň 50% článku nebylo o jídle. :D


V pondělí jsme s babičkou jely na kole do města k její sestře, popřát jí k narozeninám. Jeden z jejích synů pěstuje doma takovéto bonsaje snad už od 15 let. No řekněte, nejsou krásné? 



A tady je něco pro pobavení ☺ Nebojte se, netýrám zvířata, sám chtěl, aby mu to mamka dala na hlavu :D


 A poslední částečná fotka mého dnešního outfitu :) 


Jak se vám líbí dnešní "fotografický" článek? A jak si užíváte prázdnin vy? 

10 komentářů:

  1. Mňam, ta pizza vypadá výborně. Ten pes v jezírku je super. To já svého psa bych takhle do vody asi nedostala, ale sprchuje se rád. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Muffiny jsou krásné a léto bez zmrzliny si nedovedu představit
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, ty si to teda dobře užíváš, až ti to úplně závidím, protože jsem nikdy na Slovensku nebyla a moc ráda bych se tam podívala :)) A hlavně to jídlo mi dělá strašný chutě, mňam ♥ a Tim je úplně krásnej :)) Jo, zní to děsivě, že už je skoro konec.. Já jsem ráda, že mě zbývá ještě přes dva měsíce prázdnin :)

    OdpovědětVymazat
  4. No prázdniny letí úplně šíleně, to máš pravdu.. taky jsem se teď dívala do kalendáře a úplně jsem se zděsila. Mě síce zbývají ještě pořád více jak dva měsíce volna, ale prostě potřebovala bych stihnout asi tak milion věcí ještě :D
    Jinak ty sandálky na poslední fotce jsou úplně nádherné. A zmrzka ♥ mňaaaam!

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  5. Super. Zrovna mám chuť na pizzu a ty brýle ti moc sluší :) Prázdniny mi taky šíleně utíkají :(

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  6. Jen si užívej prázdniny dokud můžeš :)

    Tvá B.

    OdpovědětVymazat
  7. tak to sú super fotky :) hlavne tie jedlá, mňam :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. jéé, super fotky! ♥ mně už začala "pracovní část prázdnin", takže u mě fotek nepřibývá a budu si jich muset užívat u ostatních! :D :)) a Timy je úžasný ♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks