neděle 5. července 2015

RECENZE│AVON naturals super straight treatment mask

Ahojky krásky, jak si užíváte prodlouženého víkendu? Já se celý víkend válím u bazénu a vyhýbám se přímému sluníčku co to jen jde. ☺ Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na masku na vlasy od AVONU, kterou jsem si pořídila cca před měsícem, takže pokud vás zajímá můj názor na ní, tak čtěte dál! 



Ještě jsem žádnou masku na vlasy nezkoušela, a tak když jsem v katalogu viděla tuhle, rozhodla jsem se ji vyzkoušet. Jedná se tedy o masku na vlasy s medem a jojobovým olejem pro nepoddajné vlasy. Maska se má nanášet na navlhčené vlasy po umytí,má se nechat působit 1-3 min. a poté řádně opláchnout. Po prvním použití jsem byla celkem zklamaná, protože jsem ráno měla vlasy opravdu divné a vůbec nevypadaly vyživeně, ani leskle a ani tak jako vypadají normálně, prostě hnus. Když jsem masku zkusila aplikovat po druhé, už to bylo lepší. Nanáším ji ke kořínkům hlavy a také po celé délce vlasů, přijde mi, že maska funguje jako kondicionér, protože vlasy mám hezky hladké, jinak jsem si bohužel nevšimla žádných velkých ani menších změn. a tak jsem nakonec ráda, že balení má pouze 125 ml a já si budu moci pořídit nějakou jinou masku. Můj konečný názor je takový, že maska není špatná a za cenu kolem 60 Kč udělá hezky hebké a jemné vlasy, ale není to žádná hitparáda a tak si ji znovu už nekoupím. 



 Zkoušeli jste tuto masku? Co na ni říkáte? Jakou jinou byste mi doporučili? 

4 komentáře:

  1. Mě produkty na vlasy od Avonu bohužel nikdy neseděly.

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/tag-25-nahodnych-otazek.html

    OdpovědětVymazat
  2. raz som ju mala a zhodnotila som ju presne ako ty, vlasy sú síce trošku jemnejšie, ale inak žiadna sláva a radšej vyskúšam niečo ďalšie :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty na vlasy od Avonu mám celkem ráda, ale ještě jsem žádnou masku nezkoušela. Teď používám Kallos Latté, ale taky to není žádná bomba. :(
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks