pondělí 28. září 2015

Fashion haul #12

Ahoj kočky, hned v úvodu se chci omluvit, že včera nebyl článek. Tenhle víkend jsme měli u nás ve vesnici "hody" a tak jsem trávila čas především s rodinou a kamarády. Dnes jsem si pro vás po měsíci opět připravila fashion haul. Tentokrát jsem si toho nepořídila tolik jako o prázdninách, ale i tak doufám, že se vám bude článek líbit. 




Jedním z kousků, který jsem si tento měsíc pořídila je burgundy klobouk z New Yorkeru, který jste mohli vidět už v několika outfitech. Stejně tak už jste viděli i cardigan, který mám z čínského obchodu a je naprosto úžasný - skvělá barva a velice příjemný materiál. 



Dalším kouskem je tento jednoduchý svetřík z H&M, který není ale vůbec fotogenický. Později jsem zjistila, že ho vlastně nemám skoro vůbec k čemu nosit. Nejraději bych ho kombinovala s jednoduchými basic kousky, které v mém šatníku chybí. Takže pokud víte, v jakém obchodě jsou k dostání kvalitní a ne předražené basic kousky, určitě mi dejte vědět. 


Doufám, že nikoho nepohorším, když sem dám i tuto podprsenku, kterou jsem si také pořídila v čínském obchodě. A můžu vám říct, že je to jedna z nejlepších podprsenek, které mám! Je z velice příjemného a kvalitního materiálu a nemám jí co vytknout. 


Když jsem si v New Yorkeru kupovala klobouk, nemohla jsem se nezastavit u stojanů s šátky a šálami. Opravdu hodně se mi líbila jedna tartanová, ale 300 Kč bych za šálu opravdu nedala. A tak jsem si vybrala tuto ve vínově hnědé barvě asi za 140 Kč. 


No a poslední kousek, který jsem si v tomhle měsíci pořídila je úplně jednoduché volné tričko z Pepca. Tenhle "kropenatý" vzor se mi celkem líbí a ta kapsička je prostě top. V posledních dnech tohle tričko nosím moc ráda. Vypadá skvěle zastrčené v džínách. 


Jak se vám líbí mé nákupy? A co jste si v poslední době nakoupili vy? Nakupujete už věci na podzim/zimu nebo vás lákají slevy na letní kousky? 

10 komentářů:

  1. Krásné kousky! :) Kord ten klobouk je úplně nádherný ♥

    OdpovědětVymazat
  2. krásné kousky, ten klobouk mám na wishlistu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný článok! Klobúk vyzerá úžasne! Domi Lap

    OdpovědětVymazat
  4. Pekný člábok:) všetky veci sú krásné a klobúk vyzerá dokonalo.
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem ti to asi několikrát psala, ale ten klobouk je prostě dokonalý ♥

    Chapter #9 of 2015

    OdpovědětVymazat
  6. Hezky sis nakoupila. :-) Dříve jsem taky podprsenky kupovala u Číňanů, ale teď už jedině z Astratexu. Šálu jsem si teď nedávno taky objednala na netu a stále čekám, kdy dorazí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto zbožňuji celý tvůj outfit, který jsi složila z klobouky a cardiganu!! Moc ti to sluší :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks