úterý 15. září 2015

OUTFIT│Burgundy! ♥

Ahojky krásky.
Na psaní dnešního článku jsem se opravdu těšila, dnes vám totiž ukážu můj outfit, ve kterém jsem včera vyrazila do školy. Jak už víte o víkendu jsem měla svátek a tak jsem si udělala radost a koupila si svůj vysněný burgundy klobouk. Původně jsem měla zálusk na ten z podzimní/zimní kolekce C&A, ale jelikož ho neměli musela jsem se poohlédnout jinde, New Yorker nezklamal.



Jak už jsem psala výše, v tomhle outfitu jsem vyrazila včera do školy. Burgundy cardigan a klobouk měli svou premiéru a tak jsem byla sama zvědavá, jak se v tom budu cítit. V minulosti jsem klobouky moc nenosila, ale to se teď určitě změní, protože s koupí tohohle zjišťuji, že je to úžasný doplněk a myslím si, že mi i celkem sluší. Pro klobouk jsem zvolila tuhle barvu hlavně proto, že černá je k mým vlasům a barvě pleti moc tvrdá a nevypadá to tak hezky. Jak už vám jistě došlo klobouk a cardigan jsou hlavními prvky outfitu, které jsou doplnila pouze oblíbenými džínami a tílkem. Nakonec jsem nezapomněla na zlaté hodinky a náramek, který jsem dostala od babičky. 





Klobouk, top - New Yorker
Cardigan, kabelka - Čínský obchod

Džíny - F&F
Boty - Deichmann
Hodinky - Geneva

Prosím omluvte můj obličej na poslední fotce, nejsem nejlepší modelka. S mamkou se snažíme, aby fotky vypadaly co nejlépe a myslím si, že tyhle jsou zase o něco lepší než ty poslední, tak doufám, že budete spokojení. 

Jak se vám líbí můj outfit? Máte rádi vínovou/burgundy barvu? Nosíte klobouky? 

20 komentářů:

  1. Nádherný outfit. Moc se mi líbí cardigan a klobouček ti sluší. I fotky jsou super a jde vám to s maminkou skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) jsem opravdu ráda, že se ti fotky líbí ♥

      Vymazat
  2. Perfektní outfit! Burgundy naprosto zbožňuji, jedna z mých nejoblíbenějších barev, hlavně na podzim :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Cardigan a klobúk sú krásne.Zbožňujem takú farbu, hlavne počas jesene. :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju na podzim vínovou barvu ♥ Je prostě TOP! Strašně ti to sluší, na první pohled jsem se do tvého outfitu zamilovala! :) Ten cardigan je nádherný - brala bych ho všemi deseti. Kde se dá sehnat? Nemáš ho z Ali, eBay nebo tak něco? A klobouk je parádní, také jsem měla zálusk na ten z C&A, ale přišel mi příšerně drahý. Byl ten z NY levnější, že bych se po něm mrkla? Teď to vypadá, že se budu totálně opičit :D, ale fakt se mi to strašně líbí ;)♥
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lucko ♥♥ Ten cardigan mám z čínského obchodu, ale řekla bych, že ho seženeš určitě i na čínských e-shopech. No a co se týče klobouku, byla jsem ochotná dát klidně i 500 za ten z C&A, protože byl nádherný, ale jsem ráda i za tento - stál 350 Kč, což si myslím, že už je mnohem lepší cena, mají ho i v černé barvě :) A klidně se opič :D jsem ráda, že se ti líbí ♥ :)

      Vymazat
  5. Tahle barva ti hrozně sluší! Parádní outfit a kloubouk je úžasnej. Sama jsem teď sháněla černý a když jsem zjistila jak je předražený! :O všude ho měli za 600 a víc a tolik se mi do klobouku investovat nechtělo :(

    umaleslecny.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji :) ♥ Ceny těch klobouků jsou opravdu šílené ..

      Vymazat
  6. Jééj, úplne krásne sa ti ladí klobúčik ku cardiganu :3
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  7. Klobúk je skvelý! :) Ale na mňa je to až príliš bordové, kebyže to nejak dáš bez klobúka, alebo ak by si zvolila čierny klobúk, bol by to veeeľmi super outfit :)
    -Čuks

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor :) Určitě by to vypadalo fajn, ale na někom jiném :D Černé pokrývky hlavy mi vůbec nesluší je to na mě příliš "tvrdé" :D

      Vymazat
  8. Nádherně zkombinovaný outfit! Burgundy barva ti velmi sluší! :)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks