sobota 5. září 2015

RECENZE│Wellness & Beauty tělové mléko mango & papaya

Krásný den kočky, jak se máte? 
Dnes jsem se rozhodla, že napíšu recenzi na tělové mléko značky Wellness & Beauty, které je k dostání v prodejnách Rossmann. V posledním cosmetic news jste si na něj mohli přečíst můj první dojem, který byl hodně pozitivní. Pokud chcete znát můj názor po delší době používání, čtěte dál. 



"Pocítíte závratné štěstí s výtažky z manga a papájí. Rychle se vstřebává, pečuje o pokožku a dodává dostatečnou hydrataci. Pokožka je jemná a hebká."

Wellness & Beauty je letošní novinkou v prodejnách Rossmann, ale musím říct, že nebýt videí na youtube ani bych si těchto zázraků nevšimla. Tohle tělové mléko pořídíte za cca 59 Kč, přičemž objem je 250 ml. Co vás na tomto produktu zaujme nejvíce je asi jeho okouzlující vůně, která navíc vydrží věčnost. Když jsem si ho nanesla na pokožku, téměř všichni, co semnou byli v místnosti si všimli té skvělé vůně.  Vydrží opravdu téměř celý den!  Co se týče konzistence mléka, tak není ani husté, ale ani příliš tekuté. Velmi rychle se vsakuje a dobře hydratuje. Absolutně nemám tomuto tělovému mléku co vytknout a až ho dopotřebuju určitě poběžím do Rosmanna pro další balení. ☺



Vyzkoušeli jste něco od značky Wellness & Beauty? Co říkáte na tyto produkty? 

8 komentářů:

  1. Po této značce jsem v Rossmanu koukala, ale nikdy mě tak moc nezaujala, až teď. Mango mám strašně jako vůni, takže po něm určitě kouknu! :)

    20 Knižních Faktů

    OdpovědětVymazat
  2. Wau to veľmi pekne vyzerá ! :) Ešte som nevidela tento produkt, ale veľmi rada sa po ňom pozriem :) Super recenzia.
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. O této značce jsem zatím vůbec neslyšela, je pravda, že do Rossmanu moc nechodím :/ Ale mango a papája zní dobře :) The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si jí dřív nevšimla, u nás mají tyhle produkty strašně blbě vystavené :/

      Vymazat
  4. Já mám doma tělové máslo a sprchový gel a je to naprostá pecka. Chystám se pořídit si další věci odctéto značky.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks