neděle 13. prosince 2015

Cosmetic news #10

Čauko kočky! 
Myslela jsem, že tenhle měsíc cosmetic news ani psát nebudu, ale nakonec se mi opět nakupilo pár produktů, které vám chci ukázat. Tak pojďme na to. 



*Svíčky IKEA*
Poměrně "profláklé", ale stále boží svíčky, které jsem si tak trochu poručila přivézt, když jel kamarádky přítel do Brna. Mám jich celkem asi 8 s vůněmi šeříku, vanilky a upřímně ta třetí šedá svíčka netuším co má za vůni. Měly by vydržet hořet 25 hodin, což je podle mě za cenu 25 Kč fajn a nemám jim co vytknout. 
10b./10b.


*Garnier micelární voda* 
Tak konečně už i já jsem se odhodlala ke koupi této micelární vody od Garnier. Musím přiznat, že čistí opravdu skvěle, odlíčí skvěle i řasenku. Jestli úplně zklidňuje to nevím, ze začátku měla moje pleť trochu problém si na ni zvyknout, ale momentálně je vše v pořádku a používám ji denně. Navíc je to velké balení za skvělou cenu. 
10b./10b.



*Avon superSHOCK řasenka*
Tuhle řasenku jste u mě mohli vidět už několikrát a tak myslím, že je zbytečné se o ní nějak sáhodlouze rozepisovat. Řasy neslepuje, celkem prodlouží i zahustí. Můžete si na ni přečíst recenzi zde
10b./10b.

*Oriflame Veryme extandlash mascara*
Od Oriflamu jsem ještě žádnou řasenku neměla a tak když jsem dostala tuhle, těšila jsem se až ji vyzkouším. Zaujal mě gumový kartáček (takové mám nejraději) ve tvaru šípu. Řasy hezky prodlouží, ale občas bohužel celkem slepuje. Každopádně mi přijde mnohem lepší než má předešlá řasenka od essence. 
7b./10b.

*Avon protecting lip balm*
Od té doby co jsem začala používat Eos balzámy mi málokterý balzám z drogerie vyhovuje, no ne vyhovuje mi skoro žádný, asi jsem se trochu rozmazlila. Každopádně tenhle balzámek z Avonu jsem také dostala a musím vám říct, že je super! Je maličký, takže se vejde kamkoliv a obsahuje bambucké máslo a na rtech je velmi příjemný. Takže tohle určitě není mé poslední balení. 
10b./10b.


*Avon Parisian Chic parfém*
Tuhle vůni jsem dostala k narozeninám a velice mě potěšila. V avonu jsem si jí nikdy dříve nevšimla, což vůbec nechápu, protože voní skvěle! Neumím moc popisovat vůně a tak vám napíšu, co říká výrobce: "Vůně obsahuje prvky jasmínu, gardénie nebo lahodné růže." Vydrží mnohem déle než má předešlá vůně z Avonu a vůbec déle než všechny mé vůně, ale celý den to rozhodně není. Každopádně se mi moc líbí. 
8b./10b.


*Avon Parisian Chic tělové mléko*
Tohle tělové mléko má má stejnou vůni jako předešlý parfém a voní opravdu intenzivně. Pokožku hezky hydratuje a je velmi příjemné. Myslím si, že mu nemám co vytknout. 
10b./10b.

Co říkáte na tyto produkty, máte některý? Co jste si v minulém měsíci pořídily vy kočky? 

14 komentářů:

  1. Já řasenky od Avonu nemám moc v lásce, jinak krásné věcičky! :)

    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Avonu mám jen tuhle a jsem spokojená, co ostatní to nevím :/ .. Děkuji :)

      Vymazat
  2. Super věci, Eli :) Svíčky z Ikea naprosto miluji a vždy nějaké musím mít v zásobě :D Nejraději mám ty vanilkové :)

    Čtení na dlouhé zimní večery

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) .. Já se tam moc často nedostanu a tak vždy, když tam někdo z kamarádů jede, zaúkoluji ho, aby mi taky nakoupil pořádnou zásobu! :D

      Vymazat
  3. Micelarni vodu mam a jsem s ni celkem spokojena.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Sviečky mám veľmi rada, na zimu najviac s vôňou vanilky alebo škorice.:) Nad micelárkou od Garnier som uvažovala aj ja, len sa bojím, že mi nesadne na moju masnejšiu pokožku. Od Avonu mám aj ja riasenku a som s ňou maximálne spokojná!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůni vanilky u těchhle svíček zbožňuji :) .. S tou micelárkou si netroufám odhadovat :/ A řasenka je podle mě taky super :)

      Vymazat
  5. Sviečly z Ikei sú super, nikdy bez nich neodchádzame.
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks