sobota 16. dubna 2016

My tattoo.

Ahoj kočky! 
V jedné z částí tagu 99 otázek jste se mě hodně ptaly na moje tetování, tak jsem se rozhodla vám o něm napsat menší článek. Jednou už se na blogu objevil, ale dokážu si představit ten děs, takže tohle bude takový malý update. 



Pro tetování jsem se rozhodla v pro mě asi v jednom z nejsložitějších období mého života, takže logicky má pro mě určitý význam. Momentálně už je to asi 2 roky co ho mám. Pokud vás zajímá, jestli to bolelo nebo ne, neřeknu vám nic co byste už nevěděli. Je to individuální a tak vám můžu říct maximálně moje pocity. Po tom co mi to slečna umrtvila jsem občas pocítila mírnou bolest - ani ne tak bolest, jako spíš nepříjemný pocit - naprosto zvládnutelný. Dokonce se přiznám, že jsem tam slečně skoro usnula a s klidem jsem si tam celou dobu dřímala. :D Po nějaké době jsem musela jít na opravu, protože obrys se sice udělá krásně, ale s výplní je to někdy složitější a tak už hlavně na druhé fotce můžete vidět, že po těch 2 letech už ta výplň není dokonalá. Každopádně je to vidět jenom takto z blízka a mně záda nikdo nezkoumá, takže s dalším poopravením klidně ještě počkám, myslím si, že to není taková tragedie. Důležité je také podotknout, že na každou kůži ta barva chytá jinak. 

Říká se, že tetování je droga a po tom, co odejdete ze salonu poprvé budete mít určitě pocit, že potřebujete další. Ale pokud jste trochu rozvážnější povahy jako já, tak tomu pocitu odoláte, než se na 100% rozhodnete, že opravdu další tetování chcete. Já se přiznám, že o dalším už nějakou dobu uvažuji, ale nenapadá mě momentálně žádný námět s nějakou hlubší symbolikou a tak to nechávám být. 


Schválně mi napište jaký je váš názor na tetování, jestli nějaké máte nebo chcete a jak se vám líbí/nelíbí to mé. 

32 komentářů:

  1. Tetování jsem chtěla, ale pak mě to nějak přešlo. Ale to tvoje se mi líbí! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to tak bývá, také mám období, kdy chci další a potom mě to přejde :D .. Moc děkuji :)

      Vymazat
  2. Tetovanie je krásne, no ja by som asi na niečo podobné nemala odvahu.
    www.janie-hannagonov.blogspot.sk
    www.slovakbloggazine.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) .. Je to v pohodě, takže myslím, že bys odvahu určitě našla :)

      Vymazat
  3. Čauky, já mám 3, sak víš :) ;) maji pro mě taky hlubší význam, možná bych si nechala něco jako že chci hodně cestovat a poznávat svět ;) :) to určitě chceš ne, jak doděláš školu ne? ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tvé tetování se mi moc líbí! Jinak já čekám na osmnáctku, abych si mohla tetování nechat udělat. Mně se strašně líbí a už mám vymyšlené asi tři, ale ještě uvidím. Vždy mě něco nějakou dobu drží a pak se mi to už nelíbí, tak snad to tak nebude i teď. Myslím si, že na tetování by měl člověk dospět a ne si ho nechat dělat třeba ve 14, kdy si nechá udělat nějakou "kravinku", které bude litovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Markét! :) Máš pravdu, ve 14 je na tetování opravdu brzo, ale vídám i takové slečny. Je důležité vymyslet si takový motiv, o kterém víš, že pro tebe něco znamená a zároveň tě za měsíc nebo rok neomrzí :)

      Vymazat
  5. Moc hezké tetování :) Já bych tetování rozhodně chtěla, ale dříve než si ho dám, tak chci si vymyslet nějaké, které má pro mě nějaký význam a symbolizuje mě :)


    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To určitě udělej a pořádně to promysli :)

      Vymazat
  6. Je moc pěkné a je super, když dotyčný k tomu má nějaký vztah, když to pro něj má nějaký význam :). Já žádné tetování nemám, ale už děsně dlouho přemýšlím nad dreamcatcherem. Bohužel mé rozhodování trvá už snad 3 roky a za tu dobu se z toho stala móda. Nebo se mi to aspoň tak zdá, protože pár let zpět o tom nikdo neměl ani páru. Takže nevím, má pro mě velký význam a chtěla bych ho na pravé lýtko (už jsem ho tam měla 3 roky zpět hennou, když jsme byli v Turecku). Uvidí se, ale chtěla jsem něco originálního a toto mi zrovna už moc nepřijde :(.. Já hloupá měla jít hned, když mě to popadlo :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že pokud pro tebe má velký význam tak je jedno kolik ho má lidí a jak moc to bude originální. V mém okolí se nikdo s takovýmto tetováním nepohybuje. A vždycky si ho můžeš nějak personalisovat a vylepšit, aby bylo originálnější! :)

      Vymazat
  7. Mne sa tetovania celkom páčia, aj to tvoje je krásne, no sama by som si asi žiadne nechcela :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  8. Eli, je krásné! ♥ Úplně mi k tobě sedí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Domi! ♥ Jsem ráda, že splnilo tvé očekávání :D :)

      Vymazat
  9. Hezké tetování:-) Já mám 3 a všechny jsem si dělala sama, jelikož mám doma strojek, tak jsem zatím celkem spokojená. :-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tetování ptáčků jsem taky jednu dobu chtěla, ale asi si ho nakonec nepořídím. Tetování zatím žádné nemám, ale určitě se časem nějaké pořídím :). To tvoje je moc hezké :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje tetování se mi líbí, protože je takové decentní. Třeba celá potetovaná ruka se mi už nelíbí. Já bych tetování taky chtěla, ale jen kdyby bylo hezky celé černé, výrazné. Moc se mi nelíbí, jak postupem času bledne a tak to zatím nechávám tak. Já jsem zase spíše na piercing v pupíku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já se musím přiznat, že někdy se mi zalíbí i celá potetovaná ruka, protože na někom to vypadá opravdu super, ale sama bych si to nedala. Každopádně s blednutím se musí počítat :( ..

      Vymazat
  12. Máš ho pěkné, já bych někdy dýl tetování taky chtěla, nějaké jednoduché :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) .. Jednoduché tetování se mi moc líbí!

      Vymazat
  13. Jednoduché a krásne :-) Inak tetovaní vubec nemám ráda, ale takéto maličké sú pekné.

    OdpovědětVymazat
  14. Jednoduché a nádherné tetování! :) Já bych určitě do budoucna nějaké chtěla. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné:) já mám také tetování, ale je na místě, že jde vidět pouze v létě, chtěla jsem ho spíš pro tebe než aby o něm každý věděl:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Chápu! Také jsem to své chtěla na nějaké méně viditelné místo :)

      Vymazat
  16. no pekne teraz som narazila na druhý článok o tetovaní to je náznak lebo idem sa aj ja tetovať takéto minimalistické tetovania sa mi páčia, super ! ♥

    http://teenmumy.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks