čtvrtek 9. června 2016

Cosmetic news #16

Čauko kočky! 
Jak už bývá většinou zvykem tak fashion haulu jsou v patách i kosmetické novinky. Konečně se mi podařilo nashromáždit pár produktů, protože poslední dobou, když jsem kupovala kosmetiku, tak to bylo jenom pro vás do soutěže a to vám samozřejmě zatím ukazovat nebudu. Ale bez "okecávaček"jdeme rovnou na produkty.  



Hanušovo norkové mýdlo Johanka je snad moje historicky první přírodní mýdlo, juchůů! Jak už je jasné z názvu jedná se o norkové mýdlo, které obsahuje přetučňující přísadu přírodního tuku norků. Mýdlo jsem zatím zkoušela jak na ruce tak na obličej a dělá mi opravdu krásně hebkou a jemnou pokožku. 10b./10b.



Jako další mi přišel dokonalý balíček od Jitky, u které jsem vyhrála v giveaway a tímto jí za něj moc děkuji. S přírodní kosmetickou značku Soaphoria se poslední dobou v blogovém světe roztrhl pytel a tak jsem moc ráda, že konečně můžu také něco vyzkoušet. 

Šumivé bomby do koupele jsem ještě nikdy v životě nezkoušela a tak se na tyto dvě moc těším. Jednu mám s vůní ovocného sadu a druhou s vůní romantické růže. S vůní ovocného sadu mám také tento organický  tělový jogurt, který mě opravdu docela zaujal a určitě se brzo dočkáte recenze na všechny tři produkty. Prozatím vám můžu prozradit to, že jogurt má lehkou a nemastnou konzistenci, která se rychle vsakuje a pokožku moc hezky hydratuje. 10b./10b.


I když od té doby co mám Tangle teezer spreje na rozčesávání moc nepoužívám, tak je dobré mít vždycky nějaký v zásobě a jelikož můj oblíbený byl v Avonu v akci neváhala jsem a hned si jeden objednala. Už jsem vám tu o něm pravděpodobně básnila několikrát, každopádně je s přísadou meruňky a bambuckého másla a vlasy pomáhá dokonale rozčesat. Navíc v katalogu bývá většinou za cenu cca 50 Kč, zatímco v obchodech podobné spreje (podle mě s horší nebo stejnou kvalitou) najdete za mnohem více. 10b./10b.


No a nakonec tu mám něco, z čeho mám obrovskou radost. Od Planet spa mám doma už pleťový peeling, který je skvělý a jelikož mi rapidně dochází rozhodla jsem se kouknout po nějaké masce. Když jsem viděla tuhle jílovou s cedrem a eukalyptem z ruských lázní baňa, která navíc hloubkově čistí, tak to bylo jasné jako facka, že ji musím mít a té koupi rozhodně nelituji. Za necelých 80 Kč mám skvělou masku, která mi pleť dokonale vyčistí (mnohem lépe než zmiňovaný peeling) a mám ji po ní jemnou a hebkou jako miminko. Prozatím má u mě 10b./10b. 


Co říkáte na tyto produkty, zkoušely jste některý? Na které z produktů by vás zajímala recenze? 

22 komentářů:

  1. Jsem zvědavá, jak budeš spokojená se Soaphorií, já ji mám moc ráda. Myslím, že nákupy jsou tak akorát

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem hodně zvědavá na ty bomby do koupele! A s tím jogurtem jsem zatím celkem spokojená, tak ještě uvidíme :)

      Vymazat
  2. Taky mám značku Soaphoria moc ráda, zatím mě žádný z jejich produktů nezklamal!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda! Doufám, že mě také tak osloví :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Musím říct, že voní hodně podobně .. no nebo spíš stejně jako tělové mléko od Avonu, ale jinak je uplně jiné! :)

      Vymazat
  4. Masky od Avonu jsou super, mám je moc ráda. Hlavně bahení :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné věci a pěkná výhra :-) občas i já mám štěstí a něco vyhraji. Poslední maska od Avonu má nádherný obal, celkově edice Planet spa má všechny obaly nádherné, já mám od Planet spa bahení masku a příliš mi nesedla. Avon rozčesávací sprej mám také a jsem s ním spokojena, jinak s Tangle Teezerem ho opravdu není třeba tolik. Jinak od Soaphorie nic vyzkoušeného nemám a trochu mám pocit že už jsou ty produkty okoukané ale věřím že jsou dobré, zrovna nějaký tělový jogurt bych i brala vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že už je to trochu okoukané, ale já to ráda vyzkouším a udělám si na věc vlastní názor :) Moc děkuji za tvůj komentář :)

      Vymazat
  6. ja mám od planet spa masku na tvár a milo ma prekvapila - je super :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obecně jsem slyšela, že jsou tyhle masky suprové :)

      Vymazat
  7. SKvělé novinky! :) To norkové mýdlo bude určitě super. :) I ple´tová maska vypadá dobře. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  8. My už doma nepoužívame iné mydla, než prírodné a je to super pocit, že dávaš svojmu telu niečo neumelé:) A Soaporia vyzerá úúžasne!

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíce se mi líbí výhra s výrobky od Soaphorie. Zaujalo mě i norkové mýdlo, může být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme jaké bude no, snad stejně dobré jako jogurt od Soaphorie :)

      Vymazat
  10. Gratuluju k výhře v giveaway, moc se těším na recenzi produktů Soaphoria!

    Kosmetické radosti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Markét :) Sama jsem zvědavá jak jednotlivé produkty obstojí :)

      Vymazat
  11. Měla jsem ten sprej na rozčesávání od Avonu, ale nakonec jsem obdivovala více jeho vůni než účinky :D. Miluji vůni meruňky ♥.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že voní mega dobře, takže se ti nedivím :D :D

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks