úterý 7. června 2016

Fashion haul #17

Čauko kočky! 
V posledních měsících jsem skoro vůbec nenakupovala ale nakonec se mi přece jenom nashromáždilo několik fashion novinek, které bych vám dneska ráda ukázala. Přiznám se vám kočky, že mám nějak problém si v obchodech poslední dobou vybrat, i když se mi některé kousky líbí, nejsem z nich nadšená natolik, abych si je koupila, máte to také někdy tak? 



Díky mé skvělé kamarádce, která mi připomněla, že vlastně nedávno chodily slevy do Takka, jsem se rozhodla tam zajít omrknout plavky a světe div se já si vybrala a jsem z nich nadšená! Navíc se slevami (které jsem využila snad poprvé v životě) mě horní i spodní díl vyšly dohromady na necelých 400 Kč.  Už se nemůžu dočkat, až je vytáhnu k bazénu. ♥ 


Nové slip-on botky jsem sháněla už nějakou dobu, nakonec mě zaujaly tyto bílé se zlatými zipy, navíc za cenu 350 Kč jsem je v obchodě nemohla nechat. Bohužel jedna mi tak odírá patu, že se musím někdy nutit abych si je vůbec dala, ale doufám, že se roztáhnou a bude to v pohodě, protože vypadají bombasticky. #stavamsezavislanabilychbotach 


Do fashion článku jsem se rozhodla zařadit i tuhle dokonalou sklenici, kterou když jsem uviděla v Jysku tak jsem ani chvíli neváhala a už jsem s ní cupitala k pokladně. Naší malé kočičce se asi také líbí. 


Jednoduchých triček není nikdy dost a jelikož je šedá jedna z mých oblíbených barev a zlatá také, tak mi tohle tričko nemohlo chybět. Je více volnější a tak ho nosím převážně doma, ale klidně bych v něm šla i do školy apod. 


Už jsem si tu asi 21535x stěžovala, že nemám žádné džíny, které by mi seděly a tak jsme se s mamkou vydaly na lov a já si konečně koupila nějaké nové - které mi samozřejmě také nesedí tak jak bych chtěla - long story, wait for the movie. Každopádně mám tyto 7/8 krásky z Camaieu a doufám, že si k sobě nějak najdeme cestu - nebo spíš, co nám zbývá. 


A nakonec tady mám věc, ze které mám obrovskou radost a to je tato super tabulka ve tvaru sovičky, kterou jsem vyhrála u mé oblíbené Domči, které tímto moc děkuji. ♥ Tabulku mám zatím položenou na skříni, ale plánuji si ji pověsit na dveře a psát si na ni nějaké motivační citáty (to co vidíte na fotce bylo zrovna první, co mě napadlo).  Máte i vy rády citáty? 


Jak se vám líbí moje novinky a co jste si za poslední dobu pořídily vy? Máte rády citáty? Napište mi do komentářů váš oblíbený! 

34 komentářů:

  1. Na 100% musím ísť do Jysku!! Ten pohárik zháňam už dosť dlho!! Čiže ďakujem moc

    SASHA'S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho tam kupovala už docela dávno, ale šel docela na dračku, takže si myslím, že by ho tam mohli mít pořád :)

      Vymazat
  2. Plavky jsou úžasné a tu sklenici jsem si taky koupila :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Veci si si nakupila naozaj krasne hlavne tie biele slip-on budu krasne vyzerať na opalených nohách ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) .. Jen škoda, že já mám nohy bílé, jako kdyby byly vyprané v Pervolu :D :D

      Vymazat
  4. Ty slip-on botky jsou krásné.. Také si chci nějaké pořídit, ale mám strach, že mi budou odírat paty.. Na puchýře bohužel trpím hodně :-(

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se raději s výběrem pořádně rozmysli, mě ani nenapadlo, že by mě mohly odírat a hle .. v té jedné trpím jak nikdy :/

      Vymazat
  5. Pekné veci, pohár z Jysku je super, asi tam tiež zájdem. :D
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Samé skvelé vecičky! Tá sovička a to triko je najviac super! :) A my sme zľavy v Takku využívali celkom často, ale v poslednom čase tam už skoro nič nemajú :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já mám právě problém si tam často něco vybrat, protože se mi tam nic moc nelíbí, což je škoda :(

      Vymazat
  7. Po té skleničce jsem v NANU NANA tak pokukovala, ale než jsem se odhodlala, tak už neměly ty pěkné :D. A teď nevím, jestli jsem si taky něčím udělala radost :D.. Joo, koupila jsem si po strašně dlouhé době kšiltovku, úplně radost :D ♥.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Super haul, ty plavky a botičky jsou boží!
    Beauty by K. - zapoj se do soutěže.

    OdpovědětVymazat
  9. Tričko je naprosto dokonalý :D :) A plavky taky! :)

    http://paulinestinyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Já to mám taky tak hlavně tehdy, kdy mám peníze a můžu si něco koupit. Jako naschvál se mi vždy nic nelíbí natolik, že bych si to koupila. Jinak tu sklenici chci taky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jsem stejný případ :D :D .. Kukni na ni v Jysku možná ji ještě budou mít :)

      Vymazat
  11. Ty plavky vypadaji, super, jako i džíny a skelnice :) jo a ještě boty jsou fajn líbili by se mi spíš třeba v kremove :) ale i tyhle jsou fajn :) :)

    OdpovědětVymazat
  12. Koupila sis super plavky a hlavně ty džíny vypadají moc pěkně, snad si k sobě najdete cestu :) Ta sovička je moc krásná :)

    Kosmetické radosti

    OdpovědětVymazat
  13. naozaj krásne vecičky :) tie plavky sú bohovské :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  14. Tu skleničku mám taky, úplně v té samé barvě!:D:) a ta tabulka je fakt hezká:)
    Let's eat!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks