středa 16. listopadu 2016

Čauko kočky! 
Ano, žiju. Ano, opravdu je to více než měsíc co jsem publikovala poslední článek. Nebudu tu sáhodlouze psát proč jsem nebyla aktivní a v blízké době asi ani tak nebudu, zjednodušeně → čtvrťák + maturitka + scia + brigáda = 10 % volného času, který se mi bohužel nechce trávit na počítači, za kterým sedím celý den ve škole. Doufám, že vy, které jste mě sledovaly rády na mě nezanevřete a pokud se tu sem tam nějaký článek objeví, tak si ho s radostí přečtete. Vám, které jsem pravidelně sledovala chci tímto také vzkázat, že mi vaše články moc chybí a doufám, že se máte skvěle! Dnešní článek bych nerada nějak "hrotila" a zkrátka vám ukážu nějaké fotky za dobu, co jsme se "neviděli". 















Tak schválně holky jestli uhodnete, kde je to jezírko (SK)?! Také mi napište jak se máte a co je u vás nového, nebo jestli tenhle rok taky maturujete (maturita  - už mi to připadá jako sprosté slovo).

Elis. 



16 komentářů:

  1. U maturity držím palce. I já jsem si tím sprostým slovem prošla. Jem si říkala, kde jsi, jestli tě už blogování přestalo bavit. Fotky jsou pěkné. Líbí se mi želvička a ty bubliny jsou super. Těším se na další článek. Jo a jezírko nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji :) V žádném případě mě blogování bavit nepřestalo, jenom bohužel není dostatek volného času a ten co je trávím raději s přáteli a rodinou, což si myslím, že je pochopitelné :) Snad se mi ale podaří občas sem zase zavítat a napsat pro vás nějaký článek :) Pokud nikdo neuhodne kde je jezírko, tak příští článek bude možná právě o tomhle místě :)

      Vymazat
  2. Upřímně, Eli, já teď na blog taky moc nemám čas, protože toho mám hodně do školy a ještě k tomu dělám autoškolu, se kterou mám akorát problémy :D Fotky jsou pěkné, věřím tomu, že sis Prahu pořádně užila :) Držím palce s maturitou!

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Markét! :) A neboj se, autoškolu nakonec zvládneš levou zadní :)

      Vymazat
  3. Jsme na tom stejně. Maturitu mám dávno za sebou, ale v poslední době mívám asi tak dvě hodiny volného času týdně a už nemám sílu ho trávit u počítače. Dnes jsem se sem po delší době dostala :-) Držím palce s maturitou, o prázdninách se určitě k blogu vrátíš. Těším se

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Ti děkuji! :) Doufám, že všechno zklidní a budeme se zase na blogy s chutí a rády vracet :)

      Vymazat
  4. S tým časom sme na tom rovnako. Mám pocit, že sa tie povinnosti nejako nenormálne rýchlo množia a preto sa už neviem dočkať zimných prázdnin, kedy aspoň na chvíľu vydýchnem. Mimochodom krásne fotky. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že si odpočineme obě dvě! :) Děkuji! :)

      Vymazat
  5. Několikrát jsem si za poslední týdny říkala, jestli se nám ještě někdy na blogu ozveš a konečně je tu nový článek! ♥ Úplně chápu, že teď nemáš tolik času, jsou přednější věci než blog :) Takže ti přeju hodně štěstí ve všem a držím palce! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že sis na mě vzpomněla Domi a moc děkuji za podporu :) Moc si toho vážím :)

      Vymazat
  6. Super fotky, s tím trdelníkem jsi mi udělala strašnou chuť! :-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak na něj teď koukám, tak bych si taky dala! :D

      Vymazat
  7. jojo maturitní ročník je někdy síla :D uvidíme co já o zkouškovém... to bude na blogu mrtvo ;) držím palce, na nové články si ráda počkám ;)

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Určitě všechny zkoušky zvládneš hravě :)

      Vymazat
  8. Ta fotka s těma bublinama je parádní!
    Snad maturita dopadne dobře. Já už mám jednu střední díkybohu za sebou ale vrhla jsem se na další tak snad :D
    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám! :D :D .. tak to tě obdivuji, já bych na střední už znova nešla :D

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks