neděle 30. srpna 2015

Cosmetic news #7

Ahojky krásky, jak se máte? Po uplynulém měsíci jsem tu opět s mými kosmetickými novinkami! Poslední měsíc jsem si pořídila více pečující kosmetiky než té dekorativní, která přiznejme si barvu, dělá mnohem větší radost, alespoň mně. Ale i tak jsem z nákupů moc nadšená a těším se na vaše názory. ☺




*BIONE pleťový krém pro celou rodinu - Cannabis*
Kdo by značku Bione neznal od Péti (LovelyHair) jakoby nežil. Už delší dobu jsem plánovala nákup nějakého jejich výrobku, ale nemohla jsem na ně nikde narazit. Když jsem ve vedlejší vesnici zabloudila do obchůdku a viděla tam produkty téhle značky, bylo mi jasné, že neodejdu s prázdnou. Jedná se tedy o přírodní produkt bez parabenů a silikonů, stál 58 Kč a je ho 260 ml, už to je bomba ne? Přiznám se vůně mě nejdříve vůbec neohromila, ale po dvou použitích mě doslova pohltila a teď se pokaždé těším, až ho zase použiju! Na mě rozhodně zapůsobil a dávám mu 10b./10b. (Až krém řádně odzkouším se můžete těšit na recenzi.)


*TESCO čistící mléko a odličovač 2v1 pro citlivou pokožku*
O tomhle odličovači už jste se mohli dozvědět z recenze, takže se nebudu moc vykecávat. Za úžasnou cenu 40 Kč se vám dostane 150 ml účinného odličovače, který navíc oči nijak nedráždí. Dávám mu tedy 10b/10b.


*Wellness & Beauty tělové mléko mango & papaya*
Tohle tělové mléko jsem chtěla vyzkoušet na doporučení jedné z mých oblíbených youtuberek a řeknu vám, to musíte mít! Jedná se tedy o výrobek z Rossmannu, stojí cca 70 Kč a je ho 250 ml. Hydratuje skvěle, ale co víc - nádherně voní, přímo božsky! ♥ Upřímně, po prvním použití jsem byla úplně v šoku, když jsem po několika hodinách v místnosti ucítila jak mi stále voní pokožka po tomhle mléku. Ta vůně vydrží snad celý den a já ji přímo miluju. Musí vám být jasné, že tento produkt hodnotím 10b/10b.


*Zubní pasta Signal - white system*
Tak tuhle pastu jsem si pořídila za cca 55 Kč, od bělícího efektu jsem žádné zázraky nečekala. Ale i tak se přiznám, že mě tahle pasta celkem zklamala a vůbec mi nesedla a přiznám se, že ji používám opravdu s nechutí. Může se to zdát divné, ale z některých zubních past se mi dělá přímo špatně (např. pokud jsou moc "gelové") a tohle je bohužel jedna z nich. Že bych měla zuby nějak vybělené jsem si taky moc nevšimla. Samozřejmě ostatním může pasta vyhovovat, je to jen můj subjektivní názor. Některé pasty od Signal mi například vůbec nevadí a používám je ráda. Dávám 5b/10b.


*Essence get big lashes volume boost waterproof mascara*
Tuhle řasenku jsem si pořídila na dovolenou do bazénu, jelikož bez řasenky vypadám jako kdybych neměla oči. ☺ Dříve jsem ji používala denně a byla fajn. Přiznám se, že se trošku po celém dni rozmazala, ale nebylo to nic hrozného. Ale zase jsem se nepotápěla, takže nemůžu úplně zaručit, že se při delší době pod vodou nerozmaže. Každopádně je opravdu fajn a já jsem s ní neměla žádný větší problém a tak jí dávám 8b/10b. Cena je cca 75 Kč


*Make up revolution lipstick*
Když jsem procházela Rossmannem, byla jsem zklamaná, že nám z něj zmizela tahle značka. Naštěstí jsem se jenom špatně koukala a byla přesunuta do stojanu k pokladnám a tak jsem mohla začít šťastně okukovat všechny ty produkty. Rozhodla jsem se vyzkoušet nějakou rtěnku a vybrala jsem si tuto v odstínu Dusky. Chtěla jsem nějakou matnou, nude barvičku, možná trochu do růžova. Bohužel u nás měli jen samé oranžové odstíny, nebo moc světlé anebo rudé, tak jsem si vybrala tuhle světle růžovou se shimmerem. Na rtech vypadá krásně a také se úžasně nanáší, na rtech je velice příjemná a já už se těším až si pořídím nějaký další odstín. Za 50 Kč podle mě super rtěnka. (Samozřejmě výdrž není nic světoborného, ale s porovnáním s essence bomba). Dávám 10b/10b.

Co říkáte na věci, které jsem si pořídila? Chtěli byste recenzi i na rtěnku od Makeup Revolution? Co jste si v minulém měsíci pořídili vy? 

12 komentářů:

  1. Tělové mléko je super a ta vůně ohromila snad každého, kdo si k ní přičichl :)) Nemáš ale chybu u té zubní pasty? 5b/5b? Když ti nesedí? :-) Jinak fajn článek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pořídila jsi hezké věci. Krém Bioné jsem měla a vyhovoval mi a pak se nějak zkazil. ted zase zkouším jiné značky. Líbí se mi i rtěnka a řasenka. Recenzi na rtěnku MUR bych uvítala

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, jsem ráda, že nějaká další blogerka se začíná zajímat o českou kosmetiku Bione. Taky jsem na ni narazily díky Péti a jsem za to ráda. Díky ní jsme prozkoumala naše město a našla tam zrovna dva obchody, kde mají stojany Bione. Byla jsem jako v nebi :D Hned jsem si odnesla pleťové tonikum, tak jsem na něj zvědavá. Mám v plánu vyzkoušet víc věcí od Bione, třeba šampony nebo zrovna tu vazelínu :) A recenzi na rtěnku od Makeup Revolution bych určitě chtěla :)

    August Favourites

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky hodlám vyzkoušet nějaké další produkty, třeba šampony a myslím, že jsem viděla i kondicionér :) Jsem ráda, že je zájem o recenzi na rtěnku a tak ji mileráda napíšu :)

      Vymazat
  4. Docela jsi mě na kosmetiku Bione navnadila, asi od nich také něco vyzkouším. Na rtěnky od MUR koukám už dlouho, ale nějak jsem se stále neodhodlala ke koupi, takže bych recenzi uvítala. :)
    Jinak na blogu se můžeš podívat, co jsem si pořídila já :) http://beautyna-cz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě od nich něco vyzkoušej, za tu cenu podle mě rozhodně super :)

      Vymazat
  5. Navnadila si i mě, ta kosmetika vypadá zajímavě, co se týče Bione, já ji ještě nepoužila. Jinak co se týče toho mléka a odličovače, to jsem pochopila správě, jak píšeš 2v1, že má funkci tu i tu nebo jsou dva výrobky pohromadě ;D :)? A signál mám ráda, já používám hlavně pasty "white", a musím za mě říct, že fungují :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím mlékem to chápu tak, že má funkci čistícího mléka a odličovače. Prostě pleť vyčistí a odlíčí makeup :) Určitě od Signal zkusím jinou pastu a uvidím jestli bude lepší :)

      Vymazat
  6. Milé dívky. Žádná ale opravdu žádná pasta a už vůbec né taková co stojí 55 kč vám zuby nevybeli!
    Takže vemte rozum do hrsti a prestante už konečně věřit těm prolhanym reklamam.
    Děkuji a hezký den všem. Dr. Klada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšu v článku, od bělícího efektu jsem nic neočekávala, pastu jsem vzala jen tak, protože jsem potřebovala nějakou na cesty.

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks