sobota 22. srpna 2015

Fashion haul #11

Ahojky krásky, už zase se blíží konec měsíce a já jsem tady s mými nákupy. Pokaždé, když fotím fotky na fashion haul nebo připravuji cosmetic news uvědomím si, že další měsíc utekl zase tak rychle. No, ale dost klábosení, vrhněme se na moje módní novinky! 


Tuhle mikinu jsem si pořídila v Tatrách v New Yorkeru. Dlouho jsem nějakou podobnou mikinu chtěla, protože mám doma jenom samé svetry. Strašně se mi líbí vzor na mikině, jak se líbí vám? Ale musím říct, že na živo má mikina mnohem živější bavičky a je tak mnohem hezčí! Také je velice příjemná na dotek a těším se až ji budu nosit! 


Tenhle crop top je také z Tater, tentokrát z obchodu C&A. Řeknu vám, že velikosti jim tam asi nic neříkají, protože tenhle topík je ve velikosti XL, já nosím velikost M a padne mi, opravdu zajímavé číslování. Každopádně materiál je příjemný a já nemám co vytknout. 

Z těchhle botiček mám obrovskou radost! Už delší dobu jsem chtěla nějaké pevnější tenisky, protože mám jenom takové "vycházkové". Tak jsem si v Deichmannu, opět v Tatrách vybrala takovéto celé bílé tenisky, které naprosto zbožňuju! K outfitům vypadají skvěle, jsou pohodlné, jediné co, tak budou samozřejmě náročnější na údržbu, ale to ráda vydržím! 

V Tatrách jsem si koupila ještě knížku, kterou jsem vám zde také plánovala ukázat, ale nějak záhadně mi zmizely fotky, takže vám ji ukážu v příštím haulu. ♥



Džíny protrhané na kolenou jsem sháněla už nějakou dobu a když jsem v Tescu narazila na tyhle krásky musela jsem je mít. A dokonce stály pod 300 Kč, to jsem tam nemohla nechat. Mají trošku vyšší pas a na postavě vypadají opravdu hezky, ale mám pocit, že mi trošku padají. Nevím jestli je to velkým zadkem, nebo .. :D


Tuhle košili jsem dostala od kamarádky, které nějak neseděla. Já jsem ji zatím neměla, ale těším se, až ji na podzim začnu nosit. Ten vzor může vypadat podivně, ale je opravdu hezký a s jednoduchými kalhotami bude vypadat super. 


Chlupatou vestičku jsem sháněla také nějakou tu dobu, chtěla jsem sice delší, ale když mě slečna na Vinted oslovila, zda bych neměla zájem vyměnit, řekla jsem si proč ne. Vestička je nová, dokonce na ni byl ještě kousek visačky. Je velice příjemná a opět se těším na její nošení. 


A poslední dvě věci, co tu dnes mám jsou náhrdelník z Kiku, který se mi líbil svou jednoduchostí a brýle z Takka. Nové brýle jsem už potřebovala, ale nikde jsem nemohla najít žádné, které by se mi líbily za přijatelnou cenu, tyhle jsem sehnala za 99 Kč ve slevě a jsem s nimi naprosto spokojená. 

Líbí se vám mé nákupy? A co jste si za poslední měsíc nakoupili vy? :) 

15 komentářů:

  1. Super nákupy! Moc se mi líbí ty džíny, taky bych takové potřebovala akorát v černé barvě :D :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. lovely blog, kisses!
    Have a wonderful weekend!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé nákupy. Moc se mi líbí crop top i vzor mikiny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tento nákup vyzerá naozaj super :) Náhrdelník je nádherný milujem prírodné motívy a ALOHA tričko tiež ma moc oslovilo :)


    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Povedene nakupy, ta vesticka se mi libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. nám zrovna ve městě New Yorker zrušili, to je k vzteku :/
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je blbý :/ No u nás žádný není, já jezdím do New Yorkeru na Slovensko nebo x km daleko :D

      Vymazat
  7. Ty džíny jsou moc pěkné!:) ano, bílé boty jsou hrozné na údržbu, moje předešlé bílé boty dopadly jako žluté:D
    Verranda

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks