pátek 14. srpna 2015

Quick Tip│GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ

Ahojky krásky, jak se máte? Já jsem tu dnes se slibovaným článkem o termálním parku GINO PARADISE, který jsme v Tatrách navštívili už poněkolikáté a moc se nám tam líbilo, proto jsem se rozhodla vám jej alespoň trošku přiblížit. 




Začnu asi tím, co vás bude určitě zajímat a to je cena. Vstupy do termálního parku nejsou nijak levné, zvláště od té doby co park koupila společnost vlastníci Tatralandii je vstupné znatelně vyšší a tak se u 4 - 5 členné rodiny vyšplhá na cca 100€. Můžete si samozřejmě vybrat, kterou část parku navštívíte a od toho se samozřejmě vstupné odvíjí.  Každopádně je park opravdu velký a každý si tam přijde na své, to vám garantuji! Najdete tam několik venkovních bazénů s čirou i termální vodou, vnitřní bazény s čirou vodou, jacuzzi a samozřejmě adrenalinovou zónu s tobogány, umělými vlnami a spoustou dalších atrakcí. Součástí areálu jsou také různé restaurace a stravovací zařízení, kde můžete platit buď v hotovosti nebo čipem, který obdržíte při vstupu. A co jste snědli zaplatíte až když odcházíte domů a tak se nemusíte otravovat s chozením do skříňky pro peníze, což považuji za super vychytávku. Samozřejmě zde můžete navštívit také Wellness, na kterém jsem jednou byla a bylo opravdu super anebo fitness

Mně se v termálním parku moc líbilo a skvěle jsem si to tam užila a už se těším, až ho zase jednou navštívíme. Určitě vám doporučuji se tam jít podívat! :) 







Uvnitř lodě se nachází potápěcí centrum, kde vás instruktor naučí se potápět. 





Bazén s umělými vlnami (bohužel, když jsem fotila zrovna nebyly).↑






Část s termálními bazény, jak studenými, tak horkými. 


 Navštívili jste někdy GINO PARADISE? Máte rádi takovéto parky nebo se raději koupete v zahradním bazénu v pohodlí domova? 

11 komentářů:

  1. V Aquaparku som bola nejako 3, 4 roky dozadu, no práve vtedy to tam celé prestavovali a rozširovali, takže som z toho nič moc nemala. Pekný článok!
    Inak, na mojom blogu teraz prebieha prvá Giveaway - bola by som nesmierne rada, ak by si sa zapojila!

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, že si se tam dostala zrovna v té době :/

      Vymazat
  2. ty jo to vypada super užasní moc se mi líbi

    OdpovědětVymazat
  3. V Bešeňovej som bola niekoľkokrát a vždy sa tam rada vraciam :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem tam byla nekolikrat a nadhera! Byli jsme tam kdyz se tam teprve stavely ty druhe nove bazeny, ale i tak to bylo super a uzili jsme si to.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že nejsem sama, komu se tam tak moc líbí :)

      Vymazat
  5. My jsme tam byli letos poprvé a i přesto, že se mi podařilo šlápnout na včelu, tak jsme si to moc užili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to mě mrzí, věřím, že to byl nepříjemný zážitek, ale je super, že sis to i tak dokázala užít :)

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks