pondělí 24. srpna 2015

RECENZE│Čistící mléko a odličovač očí pro citlivou pokožku TESCO

Ahojky kočky, dneska tu mám pro vás po dlouhé době zase recenzi. Tentokrát jsem se rozhodla vám představit čistící mléko a odličovač očí 2v1 pro citlivou pokožku, který jsem si pořídila, v Tescu. Nutně jsem potřebovala nějaký odličovač, tenhle byl levný a nevypadal vůbec špatně, tak jsem si ho vzala. Můj názor na něj se dočtete dále v článku. ☺



Přiznám se, že jsem tenhle odličovač u nás v Tescu nikdy neviděla a proto, když jsem si ho ve městě, kde jsem byla na brigádě všimla, byla jsem překvapená a rozhodla se ho vyzkoušet. Jeho cena je jenom 40 Kč a to si myslím, že je super. Za tuto cenu se vám dostane 150 ml tohoto výrobku. 
Jak už jsem zmínila, jedná se o čistící mléko a odličovač očí 2v1 pro citlivou pokožku, což je přesně pro mě! Odličovač je neparfemovaný, s vitamínem E a je dermatologicky testován. Řeknu vám, že jsem od tohoto produktu moc neočekávala, ale velmi příjemně mě překvapil! Má skvělou konzistenci, není ani moc tekutý, ani hustý, přesně tak akorát. Mým očím vůbec nevadí a skvěle, opravdu skvěle odlíčí! Jak a jestli vůbec odlíčí voděodolná makeup vám neřeknu, ale jelikož na to není vůbec určený, tak myslím nemám co vytknout. Dokonce mi vyhovuje mnohem více než odličovací mléko od Avonu. 

Doufám, že tohle čistící mléko seženu i v "našem" Tescu, protože kdo by si nenechal líbit hodně muziky za málo peněz. ☺




Zkoušeli jste někdy tento odličovač? Jaký je váš názor na něj? 

16 komentářů:

  1. já používám Payot, po Tesco značkách jsem nekoukala, ale z hecu ho schválně zkusím :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to zase neznám já :D .. podle mě za zkoušku vážně stojí :)

      Vymazat
  2. Od Tesca som ešte neskúšala žiaden produkt tohoto typu, no vyzerá celkom fajn :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jsem nevěděla, že něco takového dělají! :)

    Zvu tě na svoji giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :) http://everythin-kate.blogspot.cz/2015/08/velka-borotalco-recenze-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nezkoušela a docela mě překvapilo jak jsi s ním spokojená, do Tesca nechodím, ale když bude nouze, vím po čem šáhnout:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mě tenhle produkt překvapil v životě bych nečekala, že se mi "obyčejný tescový" odličovač bude tak líbit :)

      Vymazat
  5. tak táto recenzia ma potešila, pretože som tak stále v Tescu a pozerala na tie produkty, či by stáli za to. človeka odrádza to, že to nie je kozmetická značka, ale ako vidím, pochvala, tak možno tiež po niečom siahnem :P.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ráda, když se někdo odváží produkt vyzkoušet, protože jak říkáš, člověk odrazuje to, že to není žádná kosmetická značka. :)

      Vymazat
  6. Tyjo, tak sama od sebe bych si ho nikdy nekoupila. Bojím se dát si na oči cokoliv, co není z lékárny, ale když ho vychvaluješ, možná ho zkusím. Rozhodně je to levnější varianta, než ty lékárnové! :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem celkem váhala, protože mám celkem citlivé oči, ale zatím jsem s žádný produktem určeným pro citlivé oči problém neměla tak jsem si říkala proč ne a nakonec jsem spokojená :)

      Vymazat
  7. Tak to je úžasná recenze, občas do Tesca chodím, a mají tam příjemné ceny, tak si říkám vzít či nevzít :) A jestli je opravdu super, tím líp, nebo mám taky hodně citlivé oči a nemám ráda ty, které mě pak štípou :)).

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si že za těch 40Kč je to v pohodě i kdyby ti nevyhovoval :)

      Vymazat
  8. Popravdě do Tesca moc nechodím, a když už ho navštívím, tak běžím do oddělení s oblečením. :D Ale jsem ráda, že tě odličovač mile překvapil ;) Kdybych byla zvyklá používat odličovací mléka, také bych si ho na vyzkoušení koupila. :) Hezký článek jako vždy! ;)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lucko, jsem ráda, že se ti článek líbí :)

      Vymazat
  9. I really like your blog:) Kisses!

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks