pondělí 30. listopadu 2015

Comfortable.

Čauko kočky!
Jak se máte? Já se přiznám, že poslední dobou je můj život jedna obrovská bublina s názvem autoškola a všechno kolem jakoby ani neexistuje. Ale na vás mé milé čtenářky jsem nezapomněla a  během včerejška a dneška jsem si pro vás připravila  následující outfity.

fgdfhgj



Tento outfit je asi mému srdci nejbližší. Zvolila jsem poněkud výraznější kalhoty, které by určitě vypadaly skvěle na slečnách s dlouhýma nohama. Svetřík je v zimě nutností no a burgundy barva? To je snad jasná věc! Tahle parka mě zaujala hlavně svou šedou barvičkou a bílým kožíškem, přesně takovou bych také ráda vlastnila. Jako obuv jsem sáhla po obyčejných teniskách, které momentálně nosím nejraději. Jelikož poslední dobou pociťuji, jak neustálé tahání tunové kabelky zanechává svou daň na mých ne příliš rovných zádech rozhodla jsem se do outfitu přidat baťůžek.

yxcvbn

Druhý outfit.
Tady jsem vsadila na klasiku. Černé protrhané džíny, momentálně velmi stylový rolákový svetr v černo bílé barvě, černé vyšší boty (víte někdo jak se těmhle botám říká? já si ne a ne vzpomenout) a klasická parka v khaki barvě se zlatými detaily a velkým kožíškem. No a nakonec opět baťůžek, tenhle s pandou mi přišel super rozkošný.

dfgh

Jsem zvědavá na vaše názory ohledně tohoto outfitu, snažila jsem se takovou sportovní eleganci, tak řekněte, jak se mi to povedlo? Zvolila jsem bílé džíny, hořčicový svetřík s rolákem (máte svůj rolákový svetřík? odkud?) a šedý oversized kabát.Tyhle Nike tenisky jsou podle mě super i do elegantnějšího outfitu no a nakonec jednoduchá černá kabelka.

eztdrfgzhujik

I v posledním outfitu opět sázím hlavně na pohodlnost. Boyfriend džíny kombinuju s černým kostkovaným rolákovým svetříkem. Ano zase ten rolák. Obyčejným šedým kardiganem nebo kabátkem podle mě nic nezkazíte a "superstary" od Adidasu se do tohohle outfitu hodí skvěle. No a nakonec zajímavá "baťůžkokabelka" v černé barvě.

Jak se vám líbí dnešní outfity? Ve kterém byste klidně někam vyrazily? Máte nějaké tipy, kde koupit pohodlný nekousavý rolák? 

13 komentářů:

  1. Parádní outfity! Nejvíce se mi líbí 1 a 2:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, skvělé outfity. Ve všech se dokážu představit. A roláky? Já vlastně ani žádný nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Opäť krásne outfity! Roláky som si poslednú dobu veľmi obľúbila, naposledy som si jeden úplne úžasný kupovala v H&M, v akcii, za 7 eur(!).

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cože?! Tak to je super cena, já v H&M nikdy na žádnou dobrou slevu nenarazím :( :D Děkuji za pozvání :)

      Vymazat
  4. Opět naprosto dokonalé outfity! Třeba ty parky? ..naprosto TOP! ..už jen takové najít i v obchodech :(

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Je to škoda, že u nás v obchodech takové parky moc nejsou, například tu šedou bych brala hned :)

      Vymazat
  5. mne sa páči 1 hlavne tá bundička :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super kombinace! Nejvíc se mi líbí asi číslo 3 :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě zrovna tenhle outfit zaujal! :)

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks