neděle 1. listopadu 2015

Fashion haul #13

Čauko kočky!
Určitě jste si všimly nového designu, který pro mě vytvořila Dany, které tímto už asi po padesáté strašně moc děkuji, protože jsem se do něj absolutně zamilovala a doufám, že se bude líbit i vám. V dnešním článku bych vám ale chtěla ukázat mé novinky v oblečení, tak pojďme na to!


Většinu věcí, které uvidíte, jsem si koupila na Slovensku, když jsme se rozhodly si s babičkou udělat "menší" výlet do města, který se následně zvrhl v nákupní mánii. Babička večer zahlásila: "Mna tak bolia ruky, to asi z toho otáčania vešiakov"! To je asi úděl nás shopaholiků, haha. 


Tyhle naprosto úžasné botky jsem si pořídila v CCC, a i když nejsem moc "podpatková", tak tyhle krásky nosím skoro pořád. V životě jsem neměla pohodlnější boty na podpatku. 


Na prvním obrázku můžete vidět "punčochy", jak jinak než v burgundy barvě, které popravdě už ani nevím odkud jsou! Bílé tričko z vedlejšího obrázku je z Kik a tartanová šála ze second handu. Přiznám se, že jsem byla celkem skeptická, když mě tam babička chtěla vzít, ale opak je pravdou a já jsem si to naprosto zamilovala. Sehnala jsem tam spoustu super kousků, za ještě lepší ceny, takže jsem tam rozhodně nebyla naposled. 


Tenhle svetřík mám z již zmiňovaného second handu a jak můžete vidět, původně se jedná o značku ONLY. Svetřík je ve předu kratší a má tak opravdu pěkný střih. Navíc má v sobě menší zelené flitry, které ho krásně oživují. 


Dalším kouskem ze second handu je tato košile původně z H&M, která je naprosto boží! Strašně se mi líbí jak barva, díky které mi celkem vyniknou vlasy a hlavně to, že knoflíčky jsou hezky schované. To je bohužel i trochu nevýhoda, protože zapínání je peklo! 


Tenhle svetřík je opět ze second handu, původně z Lindexu. Bohužel jsem ho nemohla vyfotit zvlášť, protože jako spousta dalších věcí, co jsem vám chtěla ukázat, je zrovna v pračce. Tenhle svetr je asi můj nejoblíbenější úlovek z našeho nákupního maratonu! Kalhoty jsem si pořídila v New Yorkeru, jsou opravdu velmi pohodlné, tak jen doufám, že se nevytahají, jako většina podobných, co jsem měla. 


Náhrdelník od Martinky, který opěvuju už asi ve 4. článku, takže se nebudu zase rozvášňovat a ve zkratce vám řeknu, že je prostě AWESOME! 


Další náhrdelník a náušnice od Marti - prostě nádhera. A náramky na vedlejší fotce jsem dostala od kamarádky a musím říct, že jsou vážně rozkošné. 


Tenhle kardigan už jste také mohli vidět v outfitu a musím vám říct, že to bude zřejmě můj nejoblíbenější kousek, až začne pořádná zima, protože vážně skvěle zahřeje a ten materiál je prostě sooo fluffy! Sehnala jsem ho v dětských velikostech v Takku (nedokážu si představit dítě, kterému by  seděl). 


No a nakonec skater sukně z New Yorkeru, které nemám absolutně co vytknout, přesně takovou jsem sháněla už delší dobu. A černý top z Kik, po kterém poslední dobou šahám hodně často, tak si budu muset zajít i pro nějaké jiné barvičky. 

Gratuluji těm, které jste článek dočetly až do konce a zároveň vám i děkuji! ♥ 

Jak se vám líbí věci, co jsem si pořídila? A čím jste si udělaly radost vy? 

29 komentářů:

  1. Vzhled blogu se mi moc líbí, Dany se to moc povedlo! :) Koupila sis krásné věci, nejvíc se mi líbí botičky a náhrdelník, který jsi vyhrála :)

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
  2. Super úlovky:))...topánočky sú krásné!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Takové nějaké botky sháním, díky za tip, hned půjdu do CCC! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si tam vybereš, měli tam spoustu podobných, sama jsem se nemohla rozhodnout :D

      Vymazat
  4. Ten kardigan z Takka je moc hezký! A velmi příjemná změna designu:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Nový vzhled je super a jsem ráda, že jsem set poslala zrovna tobě. Vidím, že ho skvěle využíváš. :-D Hodně se mi líbí kardigan, má i pěknou barvičku, hezky sis nakoupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Vzhled se povedl. Cardigan vypada moc pekne. :) ty botky take nejake podobne chci take.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Ty boty vypadají moc hezky a taky se mi líbí outfit s tím fialovým svetříkem :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Nový design je skvělý! :) Z tvých nákupů se mi nejvíce líbí poslední cardigan - ten nemá chybu! ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Všetky veci sú nádhernē ulovky :-).
    www.londongirl01.blogspot.sk
    ❤NINA❤

    OdpovědětVymazat
  10. bože, já se tak směju! :D tím komentářem babičky jsi mě úplně zničila! :DD taky jezdím nakupovat s babičkou a mám tyhle výlety moc ráda ♥
    co se pak týká tvých jednotlivých úlovků, nejradši bych se vyjádřila úplně ke všemu, ale nechci to tady spamovat! :D botičky jsou skvělé, přesně můj styl a určitě bych je vynosila stejně jako ty ♥ a ostatní věci? bože, už nikdy nepochybuj o secondhandech! já je naprosto miluju! stejně jako všechny věci, které jsi v něm pořídila ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hah, jsem ráda, že tě to pobavilo! :D Výlety s babičkami jsou super :) Nikdy bych neřekla, že v secondhandu najdu tolik super věcí asi tam opravdu budu muset chodit častěji! ♥

      Vymazat
  11. Elis, promiň, ale poslední dobou nějak nestíhám komentovat tvůj blog, přesto, že ho tak ráda čtu. :) Tvůj nový vzhled blogu se mi moc líbí, avšak je důležité, aby se hlavně líbil tobě! :) Jinak tvoje nákupy jsou skvělý jako vždycky. Všechny věci se mi líbí a dokázala bych si představit, že bych je doma taktéž vlastnila. Ale kdybych si měla vybrat pouze jeden kousek, tak šedý cardigan u mě zabodoval úplně nejvíce. :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě Lucko, ne vždy je čas na všechno :) Jsem ráda, že se ti vzhled líbí, já ho zbožňuju! ♥

      Vymazat
  12. super ulovky, tie boty su krasne :)
    a sekacove kusky tiez velmi pekne
    http://theraspberrylipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Ten sivý cardigan je krásny! :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks