středa 11. listopadu 2015

I am addicted.

Ahojky krásky, doufám, že se máte skvěle!
Já se nepochybně stávám závislou na polyvore, protože jsem si pro vás dnes opět připravila pár podzimních outfitů, ať už těch elegantnějších nebo ležérních.

iuhkuguzg



V prvním outfitu jsou hlavním kouskem tyto rolákové šaty s dlouhým rukávem v béžové barvě. Jelikož už je celkem zima nezapomněla jsem na silonky. Kabátek jsem zvolila v poněkud barevnější variantě, která je na podzim jako stvořená. Potom jsem už jenom vybrala jednoduché semišové botky na menším podpatku a černou kabelku. A aby svetříkové šaty nepůsobily moc nudně, vybrala jsem i statement náhrdelník, který je hezky oživí.



Další outfit je poněkud pohodlnější a mně osobně se velice líbí. Skládá se z obyčejných džín, svetru a nyní velmi oblíbené bomber jacket. Botky jsem vybrala také poněkud ležérnější, no a batůžek mi k tomuto outfitu připadal jako dokonalá volba.



tedztzguh

U tohohle outfitu jsem chtěla, aby byl zase elegantnější. Znova jsem zvolila šaty, tentokrát v burgundy barvě. Opět jsem nezapomněla na silonky. Kabátek jsem vybrala jednoduchý, černý, trochu oversize. A jelikož jsem chtěla, aby byl outfit trochu zajímavější, přidala jsem tyto botky s vykrojeným podpatkem a zajímavou kabelku.

zrdftzgki

Poslední outfit je určený hlavně k pohodlnosti! Tyhle zajímavé tepláčky s koženkou mě hned zaujaly a rozhodně bych se nebránila, mít takové doma. K nim se hodí jakákoliv mikina, kterou doplníte ještě klasickou khaki parkou a černými converse botami.

Líbí se vám outfity? Jaký styl nosíte nejraději, ležérní a pohodový nebo elegantní? 

16 komentářů:

  1. Krásné věci, hlavně vínově červené šaty a všechny boty

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné outfity, přesně můj styl. Přes Polyvore taky tvořím ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Určite by som si vedela vybrať! Pripravila si pekné outfity, páčia sa mi aj tie elegantnejšie a aj tie do pohody. :-) Čo sa týka štýlu, ja nepreferujem nejaký konkrétny. Vždy sa viem nájsť v akomkoľvek.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  4. Další, kdo je závislý na stránce polyvore? :-D Líbí se mi všechny outfity. Já mám nejraději pohodlné outfity a ten poslední se mi líbí nejvíce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Jůů, další super koláže oblečeního! Máš na to vážně talent :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi všechny!:) Vše je moc hezky zkombinované:) Nenašla jsem tu ani jednu věc, kterou bych si na sebe nevzala:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek! Mně se nejvíc líbí ten první a třetí :)

    A co řekne tvá nutella?

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks