pondělí 23. listopadu 2015

Retrospektivní výstava obrazů, kreseb a soch výtvarnice Kláry Klose*

Čauko kočky! 
Dneska trochu odbočíme od módy a kosmetiky, protože tu pro vás mám takový menší článek o našem malém školním výletě za kulturou. 

Minulou středu nám byl dopřán den oddechu a tak jsme se se školou vypravily na menší kulturní výlet. Nejdříve jsme šli do knihovny, kde se nám dostalo ne příliš zajímavé prezentace. Potom jsme šli na divadelní představení (miluju divadlo) s názvem Autista - Moje zatracené nervy! Tahle část výletu mě samotnou velice bavila. Představení skvěle poukazovalo na životy lidí, kteří trpí poruchou autistického spektra a tak si nyní dokážu lépe vybavit, jak se asi cítí oni sami, ale i lidé v jejich okolí. No a nakonec jsme si zašli do galerie, kde nás všechny asi zaujala poměrně erotická výstava obrazů. kreseb a soch Kláry Klose. 

Za fotky z výstavy tímto děkuji kamarádovi Radkovi, který vše poctivě nafotil! 








Jak to máte vy s kulturními akcemi, chodíte rádi do divadla/kina? A co galerie? 

9 komentářů:

  1. Já chodím do divadla ráda a hlavně k vánocům na vánoční mši od Ryby :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, jsem ráda, že je tu někdo, kdo má ráda divadlo! :)

      Vymazat
  2. Takovou kulturu bych si nechala líbit každý tyden. Divadlo a galerie miluju

    OdpovědětVymazat
  3. jéj milujem umenie ♥ tie obrazy a sochy su super, velmi pekna vystava to musela byt :) , inak mas super prezyvku Elis, pretoze moja dcerka sa vola Ellis Vivien a volame ju Ell :D , ♥ to len tak na okraj

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Výstava je zajímavá, asi by mě moc nebavila, ale pořád lepší než sedět ve škole. Do divadla chodím ráda. Vždy nám vyšlo, že jsme ke konci roku šli na nějaký muzikál, ale letos návštěvu divadla neplánujeme.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jsem ze začátku také nebyla moc nadšená, ale pak mě to nějak chytlo. A jak říkáš, všechno je lepší než sedět ve škole :D

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks