úterý 3. listopadu 2015

Sukně na podzim a v zimě? Proč ne!

Ahojky krásky! 
Jelikož inspirace není nikdy dost, rozhodla jsem se vám tentokrát ukázat 3 outfity se 3 různými sukněmi odlišnými jak střihem, tak materiálem, protože sukně na podzim ještě rozhodně nejsou tabu. 


zgkuzhlioujlo


Do prvního outfitu jsem vybrala sukni koženou/koženkovou v krásné béžové barvě, která se podle mě opravdu hezky hodí na podzim. K ní jsem zvolila svetr s rolákem v baby blue barvě, protože kombinace béžové a baby blue, je prostě rozkošná. Potom už jsem jen přidala černé silonky/punčochy a nízké černé boty. Přiznám se, že kabátkem jsem si nebyla moc jistá, ale řekněte mi sami, jak se tato kombinace líbí vám? 

,knknhkn

Do dalšího outfitu jsem vybrala klasickou černou skater sukni, kterou jsem zkombinovala s bílým svetrem, přidala jsem silonky, černé botky v pánském stylu a jednoduchý náhrdelník. Nakonec obyčejnou parku v khaki barvě, a aby byl outfit trochu živější tak jsem nezapomněla ani na červenou  tartanovou šálu. 

zvghj

Do posledního outfitu jsem vybrala nyní velmi oblíbenou sukni s cvočky a jak jinak než ve vínové barvě! Tu jsem doplnila jen obyčejným černým topem, v tomhle případě se jedná o "bodyčko". Pro zvýraznění outfitu jsem přidala i statement náhrdelník. Samozřejmě nám nesmí chybět botky, já jsem vybrala tyto černé na tlustším podpatku. No a nakonec jednoduchý trochu "oversize" kabátek a vínová kabelka.

ukzghkijhnil

Jak se vám líbí tyto outfity? Jaký je váš oblíbený styl sukní? Nosíte je i na podzim a v zimě? 

11 komentářů:

  1. Ta černá sukně se mi moc líbí. Má dobrý tvar :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se hodně líbí druhý outfit, akorát bych dala jiné boty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Opět skvěle zkombinované kousky! :) ..teď jen mít takovéto věcičky i u sebe v šatníku :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce blízký je mi asi druhý outfit:) Kromě bot vlastním snad všechno a nikdy by mě to nenapadlo takto zkombinovat. Paráda!:)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. 2 outfit je krásny, inak veľmi sukne nenosím, ale asi začnem :P

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. ten tretí outfit je krásny, aspoň sa hodí najviac ku mne, prvé dva sú pekné,no skôr pre chudé baby, najmä tou obuvou :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Ty outfity, hlavně první a druhý jsi vážně trefila :) A ta černá sukně je úplně dokonalá!

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks