čtvrtek 7. ledna 2016

Chit Chat│ Reading

Čauko kočky! 
Poslední dobou si všímám, jak všichni jenom čtou. A tak jsem se rozhodla, že také začnu víc číst, protože poslední roky jsem to hodně flákala. Takže jsem se nakonec rozhoupala a vyrazila dnes odpoledne po škole do knihovny.


Čtení jako takové mám opravdu ráda, člověk si rozšíří slovní zásobu, ocitne se v úplně jiném světe a skvěle si odpočine. Ale poslední roky jsem více holdovala spíše seriálům a filmům. Ráda bych mezi těmito aktivitami nalezla nějakou rovnováhu. Příští rok maturuji a tak by přece jen bylo dobré, začít číst! No a navíc do pololetí (cca do 19. ledna) bych měla mít přečtené první 3 knížky, tak abych si mákla! Dneska jsem si z knihovny odnesla nesmrtelného Harryho Pottera a Němou barikádu od Jana Drdy, malého prince jsem si vypůjčila od sestry a už se těším až si všechny knížky přečtu. Pokud vás to bude zajímat můžu vám průběžně dávat vědět, jak na to jsem a co všechno jsem už přečetla. Měly byste o to zájem kočky? 





Čtete knížky? Četly jste některou z těchto a co na ně říkáte? Jaké jsou vaše oblíbené knížky? 

Dnešní článek byl možná trochu jiný než na jaké jste ode mě zvyklé, ale i tak doufám, že se vám líbil. ☺

27 komentářů:

  1. No jasně,že chceme nějaké "recenze" knížek ! :D Malého prince jsem četla,ale mě neoslovil :) spíše Harry Potter :D Také chci letos víc číst zatím čtu let it snow :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná se pokusím splácat nějaký článek o tom, co na knihy říkám! :D let it snow bych si taky ráda přečetla :)

      Vymazat
  2. Malý princ je nádherná knižka a Harry Potter je srdcovka :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Pottrem souhlasím a na Malého prince jsem opravdu zvědavá :)

      Vymazat
  3. Harryho Pottera a Malého princa milujem ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že po přečtení budu mít stejný názor! :)

      Vymazat
  4. Malý princ je moje srdovka, určitě si knížku zamiluješ :)) Němou barikádu jsem taky četla, ale už před hodně dlouhou dobou, možná až najdu chvilku času, mohla bych si ji přečíst znovu :) A určitě napiš i články, jak se ti knížky líbily, jsem zvědavá, co jim řekneš :) ..a pokud přečteš Harryho Pottera, tak budeš mít můj obdiv, já jeho čtení vzdala už po pár stránkách :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na toho Malého prince jsem opravdu zvědavá! :) HP zrovna čtu a nijak mi zatím nevadí :D Nějaký článek určitě splácám! :D

      Vymazat
  5. Malý princ je super knížka, doma mi ji vždy rodiče četli před spaním, když jsem byla malá, brala jsem to jen jako pohádky, ale až jsem byla starší a měla knihu v povinné četbě, tak jsem zjistila, že je kniha spíš pro dospělé a líbí se mi snad ještě víc.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Máleho prince nikdy nečetla, jsem ostuda. Ale už se na něj těším :)

      Vymazat
  6. Malého princa sa chystám prečítať už asi pol roka :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom podobně! :D Snad už ho konečně přečtu, když mi leží uprostřed stolu! :D

      Vymazat
  7. Taky bych měla začít číst knihy, nějak si na to nedokážu najít čas. Držím palce ať je všechny stihneš přečíst. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Marťo, snad to stihnu :) Já vždy, když jsem i měla čas, raději jsem zkoukla nějaký seriál. Díky bohu, že teď mají všechny pauzu! :D :D

      Vymazat
  8. Okrem tej poslednej som čítala aj Harryho aj malého princa :) určite budem rada ak dáš priebežne vedieť ako si na tom :) ja veľmi rada čítam akurát pred istým časom som doćítala Vraní Dívku (brutálne úžasná kniha ale len pre silné žalúdky) a idem sa pustiť do jej pokračovania -Hladový oheň :) už sa nemožem dočkať :) ah idem si urobiť kávu a pustiť sa konečne do tej knižky keďže už sa nemusím učiť :)
    Me and my ART

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až knížky dočtu určitě bude článek o tom, co na ně říkám :) No a ty tvé knížky vypadají zajímavě! :)

      Vymazat
  9. Malého prince si také chystám přečíst:-) Jinak u mě na blogu jsem nedávno psala článek o čtenářské výzvě, tak se můžeš inspirovat;-) Držím palce ať ti to vydrží:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Článek už jsem četla :) Teď se soustředím hlavně na knihy na maturitu a potom uvidím, jak mi to vydrží no :)

      Vymazat
  10. Zkus čtenářskou výzvu 2016, pokud chceš začít více číst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru :) Zatím pro mě bude ale dostatečný cíl, přečíst vše na maturitu :)

      Vymazat
  11. HP som ako každý fanatik samozrejme prečítala už dávno a dokonca mám doma knihu aj Malý princ, no tú som ešte neprečítala:)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem HP četla nejspíš ještě když jsem byla malá, ale moc si to nepamatuji, tak si to aspoň osvěžím. :D Ne že bych na filmy nekoukala každý půl rok :D :D

      Vymazat
  12. Tak to je super, že ses pustila do čtení. Malého prince jsem četla a musím říct, že to je skvělá knížka, jak pro děti, tak pro dospělé. Snad se ti bude líbit. Jinak moje nejoblíbenější knížka je Pýcha a předsudek, kterou mám na maturitním seznamu ♥

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem ho začala číst, tak jsem zvědavá, jaký nakonec budu mít názor :) Pýchu a předsudek na seznamu nemám, ale možná si ji taky přečtu, když se ti tak líbí! :)

      Vymazat

Blogger Template by DanyČuks