pondělí 11. ledna 2016

Cosmetic news #11

Ahoj kočky! 
Po měsíci se mi tu zase nakupila nějaká kosmetika, musím říct, že poslední dobou nakupuji převážně tu pečující, takže z dekorativky tu mám jen pár kousků. No ale nekecejme a pojďme to omrknout. 




 *Batiste suchý šampon* 
Konečně jsem se odhodlala ke koupit tohohle celkem "profláknutého" suchého šamponu. Vybrala jsem si ten na objem. Hlavním důvodem bylo asi jedno video na youtube, kde si díky němu slečna udělala dokonalý objem. No, řekněme, že já jsem asi levá, ale když si ho dám, nemám objem žádný. Takže pokud byste mi dokázaly poradit co dělám špatně budu ráda. Jinak svou funkci suchého šamponu plní skvěle, jen ten objem u mě trochu pokulhává.
7b./10b.


 *Essence* 
Jak už víte jeden den se mi podařilo vyhrát v essence adventním kalendáři a tohle je má výhra. Více o jednotlivých produktech si můžete přečíst v samostatném článku tady


*Tvářeka NYC*
Tuhle tvářenku mám už po druhé, neskutečně mi vyhovuje její odstín č. 649 Prospect park rose. Bohužel její zbylé kvality jsou příšerné, hledala jsem za ni náhradu v podobném odstínu, ale v drogerii jsem žádnou nenašla a ta moje vypadala už opravdu děsivě, tak jsem znovu sáhla po této. Tvářenka opravdu hodně práší, ale výdrž je celkem v pohodě. Plusem je velké balení a pro někoho i štěteček, který já teda nepoužívám.
5b./10b.


*Oriflame shine boost conditioner* 
Tenhle kondicionér jsem dostala společně s dalšími produkty, které v článku ještě uvidíte. Nemůžu říct, jestli se po něm vlasy nějak úžasně lesknou, řekla bych že ne natolik, abych si toho všimla. Každopádně mám po nich vlasy krásně jemné, nádherně mi oživí i sušší konečky a s tím se dokážu spokojit. 
7b./10b.


*Čistící gel na obličej Avon* 
Tenhle gel jsem také dostala k narozeninám a udělal mi opravdu velkou radost, takovýhle nějaký produkt jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Vůně mi ze začátku připadala příjemná, ale po nanesení na obličej jsem zaregistrovala, že gel voní jako marcipán a já marcipán nesnáším :D Ale i tak gel používám, protože pleť hezky vyčistí a osvěží. Musíte se však vyhnout očím, protože když se vám do nich dostane, štípe jako čert. 
7b./10b.


 *Scholl Velvet Smooth pilník na nehty*
Tenhle elektrický pilník na nehty jsem vyhrála v DM skautovi a mám z něj opravdu velkou radost. Jsou tam 3 nádstavce - 1. na tvarování a pilování nehtu, 2. na obroušení nedokonalostí nehtu a 3. na leštění. Já používám pilník jen na nehty na nohou, protože jak víte, na rukou nosím nehty gelové.  Hned po prvním použití jsem měla nehty krásně lesklé a jsem s přístrojem naprosto spokojená. Určitě se dočkáte i konkrétnější recenze.
10b./10b.


*Sprchový gel Avon senses* 
Hned v úvodu řeknu, že nejsem fanda sprchových gelů z Avonu. Tenhle jsem dostala, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Nevoní špatně, jen mi přijde, že celkově ty vůně těchhle "sprcháčů" jsou strašně umělé a zvláštní. To balení mi také moc nevyhovuje, musíte ho zmáčknout trochu silněji a taky teda bohužel skoro vůbec nepění, takže celý "sprcháč" mám tak na max 10 použití. Tyhle sprchové gely mě nijak nezaujaly, ale zas takový strašný propadák to taky nebude, jsou i horší. 
5b./10b.


*Avon naturals tělový sprej* 
Tento tělový sprej jsem dostala od kamarádky, voní opravdu příjemně a bude super na léto! Už jsem jich několik měla a tak můžu říct, že jsou vážně fajn.
7b./10b. 


*Avon šampon pro barvené vlasy* 
Tenhle šampon byl taktéž dárkem a upřímně nevím, jaký na něj mám názor. Ale co 100% vím je, že voní jako žvýkačka! Používám ho společně s výše zmíněným kondicionérem a společně jsou taky opravdu fajn.
7b./10b.


*Antiperspirant FA*
Už je to dlouho co jsem měla antiperspirant od této značky. Voní celkem příjemně a poslouží, nemám mu moc co vytknout. 
9b./10b. 


*Dermacol natural mandlový krém* 
Tenhle krém jsem si vždy půjčovala od babičky, když jsem měla šíleně suchou pokožku. A jelikož nastala zima a opět se mi pokožka začala šíleně vysušovat, babička pořídila jeden i pro mě. Je naprosto skvělý, suprově hydratuje! 
10b./10b. 

Co říkáte na jednotlivé výrobky? Máte některý z nich? A čím jste si poslední dobou udělaly radost vy kočky?

27 komentářů:

  1. To jsi mi udělala radost, že Avon ještě prodává tyhle tělové spreje. Já ho měla kdysi dávno a vyhovoval mi, takže si ho určitě zase pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce teď do některých přidali i třpytky nebo něco takového :D

      Vymazat
  2. Zajímavé věci. Líbí se mi pilník Scholl a jsem zvědavá, jak s ním budeš spokojená. Mám od Scholl pilník na nohy a přijde mi to s ním docela zdlouhavé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je celkem fajn, ale máš pravdu, trvá to s ním o trochu déle.

      Vymazat
  3. Ta tvářenka vypadá fakt skvěle:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Samé zaujímavé produkty, ako tak pozerám! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně mě zaujal mandlový krém od Dermacolu. Taky se těším na recenzi pilníku na nehty, já na něj štěstí neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenku od NYC jsem si koupila už po druhé a jsem s ní fakt spokojená :) Navíc mi vydrží skoro celý den. Za ty peníze je to fakt hodně muziky.
    <a href="http://www.meetmylovelyworld.com>Meet My Lovely World </a>

    OdpovědětVymazat
  7. Taky teď víc nakupuji pečující kosmetiku,jsem si teda od Nového roku řekla,že o sebe budu více pečovat :D Ta tvářenka má bezvadný odstín :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má! Od jiné značky žádný podobný nemůžu sehnat :(

      Vymazat
  8. Šampon od avonu jsem měla několikrát, než jsem přešla na moji milovanou Balea Oil repair řadu a byl celkem fajn.
    Škoda, že je v novinkách málo dekorativky, ale člověk by určitě neměl dbát jen o make-up, ale i o péči o tělo.
    mám nový blog, budu ráda, když jej navštívíš a třeba zanecháš komentář, či se připojíš k pravidelným čtenářům přes GFC :) fancy-ss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaký šampon od balei chci zkusit už dlouho, ale zatím jsem se neodvážila :)

      Vymazat
  9. Scholl Velvet pilník mám aj ja a tiež si ho neviem vynachváliť :) fakt úžasný :).

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  10. Jak jsem postupovala článek níž a níž začala jsem se děsit, že jsem opět ani jeden z produktů nevyzkoušela, nebo dokonce ani nevím, že existuje :D Ale přišla záchrana v podobě tělového spreje od Avonu, který je fakt skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem tu tvářenku od NYC akorát v jiném odstínu kupovala nedávno sestře a moc se mi líbí, myslím si, že za ty peníze je povedená. :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  12. To su rada že se ti ten tělový sprej líbí, a ten šampon od Avonu pro barveé vlasy je taky fajn jednu dobu sem ho taky používala. :) :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks