středa 3. června 2015

Cosmetic news #4

Vítejte u dnešního článku, po dlouhé době jsem tu opět s Cosmetic news. Důvod, proč Cosmetics new nějakou dobu nebylo je prostý, nekoupila jsem si téměř žádnou kosmetiku. Dnes tu pro vás mám ale pár výrobků, tak doufám, že se vám článek bude líbit. 




*Rtěnka Maybelline colorsensational*
 Tuhle rtěnku jsem si okamžitě zamilovala. Jak můžete vidět má krásnou světle růžovou Barbie barvu - odstín č. 168 PETAL PINK. Je vcelku  krémová a opravdu příjemná na rtech. A krásně voní! Výdrž není příliš dlouhodobá, musíte často kontrolovat a přemalovávat, ale to jsem ochotná této krásce odpustit. Takže pokud bych ji měla udělit určitý počet bodů bylo by to 9 z 10

*Rtěnka essence*
 Tahle rtěnka v odstínu č. 03 DARE TO WEAR na rozdíl od té předchozí není mým favoritem. Jelikož je to opravdu krásně rudá barva, musí se nanášet precizně a každá chyba je vidět. Moje rty s touhle rtěnkou vůbec nespolupracují a tak jsem ji měla na sobě snad jednou a zbytek mých dalších pokusů byl marný :( Každopádně pro ty, které mají pevnou ruku bude určitě super. Výdrž asi jako každá essence rtěnka z této řady - žádná sláva, ale dá se to snést. Já bych jí dala 7 z 10 bodů.

↓ swatche rtěnek↓



 *Maska na vlasy s medem a jojobovým olejem Avon* 
Nějakou masku od Avonu jsem chtěla vyzkoušet už dávno a nedávno jsem se proto rozhodla si nějakou objednat. Vybrala jsem si masku z řady Avon naturals, ze které si často objednáváme spreje na rozčesávání vlasů.Co mě však mrzí je balení, které je pouze 125 ml a myslím si, že s mými dlouhými vlasy bude opravdu rychle pryč.   Zatím jsem ji nestihla vyzkoušet, avšak pokud nezklame, určitě se můžete těšit na recenzi. 

*Tekuté oční stíny shockVIVID Avon* 
Duální složení s pigmenty a hydratačními účinky pro intenzivní metalický odstín, který zachová svou sytou barvu. Tak toto uvádí Avon ve svém katalogu. Musím říct, že barva je opravdu krásná a pigmentovaná. Zase tak šíleně metalická ale není, alespoň podle mě ne. Je tam nějaký shimmer a na světle vypadají opravdu hezky, V nabídce jsou ještě další 3 odstíny, z toho 2 celkem výrazné, možná ty budou více metalické. Já jsem stíny na oku ještě nezkoušela, protože vzhledem k momentálnímu počasí mám trochu strach co s tekutým stínem udělá sluníčko. 


 *Čistící pleťový peeling s minerály z mrtvého moře Avon*
Peeling jsem měla v plánu si pořídit už nějakou dobu a také nějaký výrobek z řady Planet spa a tak jsem se rozhodla pro tento peeling. Včera jsem ho použila poprvé a jsem opravdu spokojená. Pleť jsem měla krásně hladkou, čistou a všechny nečistoty (šupinky apod.) byly pryč. Konzistence je vcelku jemná s kousky mořské soli. Tento produkt od Avonu můžu určitě doporučit a už teď se koukám po nějaké pleťové masce. Tomuto peelingu dávám 10 z 10 bodů. 

↓Konzistence↓



 Tak co říkáte na mé novinky? Co jste si v poslední době pořídili vy? 

13 komentářů:

  1. Pěkný nákup, těším se na recenzi :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-lily-lolo.html

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé novinky. Růžová rtěnka mě zaujala asi nejvíce, je parádní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné novinky :-) ten peeling od Avonu vypadá dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné věci, mě bohužel od Avonu nesedí skoro žádný odličovač nebo krém (co se týče obličeje) ale momentálně od nich zkouším krém Nutra Effects Hydration a není úplně k zahození :-). Jinak mě celkem zaujala rtěnka od Maybelline, má moc krásnou barvičku :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnka od essence vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě na nějaký produkt udělej recenzi - zajímala by mě třeba ta maska na vlasy z avonu. Původně jsem si jí také chtěla objednat, ale holky mě odradily, že je to spíš kondicionér, než maska, tak by mě zajímal tvůj názor :) Rtěnka od Maybelline má nádherný odstín! :) také bych se do něj okamžitě zamilovala :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  7. moc krásní článek ta rtěnka je užasná i ta maska na vlasy

    OdpovědětVymazat
  8. Ten samý peeling z Avonu mám taky a jsem s ním spokojená. Moc krásně voní, že? :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks