čtvrtek 11. června 2015

Fashion haul #8

Ahojky kočky, dnes jsem tu s fashion nákupy za uplynulý měsíc a možná i delší dobu. Poslední dobou jsem si toho opravdu moc nekoupila, nebyl čas a ani finance, ale doufám, že se vám mé nové kousky budou líbit. 
První kousek, který bych vám ráda ukázala jsou tyhle úžasné plavky. Všechny moje plavky jsou modré (mám jenom dvoje, ale to nevadí :D) a to mě už začalo opravdu štvát a tak jsem se rozhodla konečně si pořídit nějaké v jiné barvě! Tyhle neonově růžové s úžasnou broží mě přímo nadchly a hned jsem je letěla zkoušet. Kalhotky mají vzadu, jak můžete vidět, takovou zvláštní gumu. Když jsem si je zkoušela v obchodě na prádlo moc mě to nenadchlo a odcházela jsem domů s přesvědčením, že si k podprsence koupím jiné kalhotky. Doma, když jsem zkoušela kalhotky na tělo, celkem se mi zalíbily, tak ještě uvidím, jestli je budu nosit. Je jasné, že na opálených slečnách by vypadaly 100x líp než na mě - bělobě zinkové (takhle se mi směje mamka) - ale kdo by takovým kráskám odolal? Co říkáte vy, líbí se vám? 



Tyhle šaty jsem si pořídila už celkem dávno a už jste je mohli vidět i v outfitovém článku tady



Jak jistě víte, po maxi šatech jsem toužila už dlouho a konečně jsem objevila nějaké, které se mi opravdu líbí. Jsou z příjemného materiálu a dokonale se barevnou kombinací hodí k mým vlasům. Pořídila jsem si k němu i klobouček, který mi zatím nepřišel, ale vy ho určitě brzy uvidíte v outfitu, právě s těmito šaty. Koupila jsem je v Takku za skvělých cca 370 Kč. Zkoušela jsem si ještě jedny s aztéckým vzorem a rozparky na bocích, ale bohužel k mým vlasům vůbec neseděli. Rozhodně se chystám pořídit si nějaké další z volnějšího, šifonového materiálu. 

Dále jsem si pořídila jen obyčejné černé baleríny, které bohužel vyfocené nemám, ale upřímně není na nich nic zajímavého. :D 


Co říkáte na mé úlovky?  A co jste si pořídili vy?

10 komentářů:

  1. Tie plavky a čierne šatičky závidím sú krásne.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. krásné nákupy :) TY Plavky vypadají nádherně!

    OdpovědětVymazat
  3. Plavky mi přijdou jako "vietnamské" nebo prostě z tržnice, moc se mi nelíbí .. :( Za to ty černé šaty, ty jsou úplně top! Těším se na outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Květinkové šaty jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Plavky nádherné, šaty taky, mám stejný vkus jako ty, všechny tři věci bych si klidně taky koupila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Plavky jsou bozske.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné! :) Nejvíc se mi líbí plavky a pruhované šatky.. :)
    Měj se krásně!
    Corculum♥

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks