pátek 19. června 2015

*My life in photos N.2*

Ahojky kočky, dneska je tu konečně pátek a já jsem si pro vás připravila článek s fotkami, co se mi za poslední dobu nahromadily v telefonu. Kdo mě sleduje na instagramu, některé už možná viděl, ale to snad nevadí. Tenhle týden pro mě byl poměrně hektický, na poslední chvíli dopisování testů ve škole a uzavírání známek mi dalo zabrat, avšak včera jsem si úspěšně ze školy odnesla všechen svůj bordel, co jsem si tam za ten rok nanosila a už si půjdu jenom v úterý pro vysvědčení a na výlet (ano, máme vysvědčení až v úterý 30. 6.). Už se šíleně těším na prázdniny, a co vy? 

Tyhle fotky růží jsem vyfotila poměrně dávno, když jsme byli na tradičním nedělním obědě u babičky, nevím co na nich je, ale strašně se mi tyhle fotky líbí.


Ještě když bylo krásně sluníčko, tak jsme téměř každé odpoledně trávili na zahradě u bazénu a tak nesměla chybět selfie na instagram. ☺


Můj pejsek si hraje se svým oblíbeným míčkem. 



A tady už máme koťátka, která se naší kočce narodila už před nějakou dobou, ale až teď jsme objevily kde je porodila a přinesli domů. Jsou to krásky jako vždy a budou dlouhosrsté. jako jejich maminka. Takže pokud bystě o věděli o někom, kdo by chtěl kočičku, určitě mu dejte vědět o těchhle! 



Jak už jistě víte z jednoho z předešlých článků s mojí rodinkou jsme navštívili ZOO. 



Tady už jsem já s mým novým kloboučkem, o tom jsem vám také myslím říkala. Jedna slečna z Vinted mi ho koupila, protože u nás už nebyl a poslala mi ho. Sláva Vinted! Pokud byste chtěli mrknout na můj profil - klik. Budu ráda, pokud mi dáte do komentářů odkazy na vaše profily. 


Dnes jsme se s pár lidmi ze školy vydali na "výlet" do muzea J. A, Komenského v UB a do Kláštera. Mezi náročnými prohlídkami nesměl chybět skvělý oběd v Tam Tam restauraci, kde nás obsluhoval opravdu moc milý číšník, takže pokud budete v Uherském Brodě, určitě si tam zajděte. 


Jak trávíte poslední dny ve škole vy? Máte účet na Vinted? Napište mi odkazy na své profily! ☺

6 komentářů:

  1. Ta růžička je moc pěkná. Pejsek a koťátka hrozně roztomilá. Já už mám školu naštěstí za sebou a na vinted účet nemám, ale ráda tam chodím nakukovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. moc ti to stim kloboukem sluší a pěkní článek

    OdpovědětVymazat
  3. Moc mě potěšily fotky tvých domácích mazlíčků ♥ Miluji zvířata a také mám doma pejska, který je plemena jorkšírský teriér. :) Koťátka jsou nádherná, opatruj je! :) Klobouček je super, já jsem si včera také jeden pořídila! :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :) Tak,... teraz váham, či máš taký perfektný fotoaparát, alebo si ty taká perfektná fotografka. Asi obe dokopy :) Fotky sú super, zvieratká veľmi zlaté. Inak, ten klobúčik ti naozaj sekne :)

    To najlepšie pre ženy tu :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks