úterý 9. června 2015

Pajamas inspiration! ♥

Ahojky čtenářky, jakpak se máte? Já jsem včerejší den strávila doma, nikoli ve škole a tak jsem si konečně zaslouženě odpočinula. Na dnes jsem si pro vás přichystala inspirační článek, tentokrát na trochu jinou příležitost a tou je spánek. Já jsem přímo pyžamový maniak a upřímně v něm chodím o víkendu tak dlouho jak můžu a během týdne po příchodu domů často ihned skočím alespoň do županu. Pohodlí je prostě pohodlí! 

izgjhbjhbjh


pink sleeping outfit
První pyžámkový outfit bude v mé (jak jste si jistě všimli) celkem oblíbené růžové barvě. Základem je jednoduché růžové tílko a kraťásky, na léto jako stvořené. Už nám chybí jenom nějaké papučky, já jsem vybrala tyto s drápy (sice na léto moc vhodné nebudou, ale moc se mi líbí a dokonce jsem je také měla doma, v černé), které na nohou vypadají bombasticky. Nakonec si jenom doladíme prostředí například krásnými růžovými polštářky, zapálíme svíčku a můžeme se pustit do čtení oblíbené knížky. Čtete si večer před spaním? 

grey one
Velké tričko, nejlépe od našeho přítele a kraťásky, to je teprve pohodlí. Já osobně spím nejčastěji v takovýchto obřích tričkách, je to to nejpohodlnější co existuje! Co myslíte vy? Dále jsem spací outfit doplnila jen papučkami, pár polštářků v barvě pyžama a pro toho, kdo rád usíná s hudbou sluchátka a mobil chráněný roztomilým krytem. 

blackelegance
Tak a teď něco pro "velké holky". Tento převážně krajkový spací outfit se bude líbit hlavně vašim přítelům. Vybrala jsem jednoduché spodní prádlo, podprsenku bez kostic, která se poslední dobou těší velké oblibě a mně se také moc líbí. Nádherný župánek a chlupaté papučky jsou třešničkou na dortu. ☺ 

childhood
Většina z nás se určitě ráda vrací k dětským pyžámkům s roztomilými potisky. Proč také ne? Já jsem pro tento outfit vybrala pyžamové tričko s ježkem a k tomu šedé kalhoty s růžovými vzory. Opět jsem zvolila jednoduché papučky v šedé barvě. Pár designových polštářků nesmí chybět. 

Tak jak se vám líbí tyto spací outfity? Jaké pyžama volíte vy? Vracíte se k dětským potiskům nebo jste už "velké holky"? 

5 komentářů:

  1. Beautiful selection
    I love the last lovely choice
    I love your blog. I hope you will like mine

    http://instagram.com/ladyfur?ref=badge

    http://www.welovefur.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji kraťaskové pyžama. Ten růžový je jak dělaný pro mě. :-) Přes zimu nosím kalhotové pyžama, kde volím dětské, roztomilé motivy, i když už "velká holka" asi jsem. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný výběr :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-modra.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já úplně miluji ty roztomilá pyžámka s obrázky na doma, ale k příteli preferuji něco víc sexy a ten černý župánek, to je přesně ono :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks