úterý 31. května 2016

10 kosmetických faktů o mně

Čauko kočky! :) 
Možná jste u některých blogerek zaznamenaly tento tag, ve kterém na sebe prozrazují různé věci týkající se kosmetiky. Myslím si, že je to opět skvělý prostředek, jak se o mně můžete dozvědět něco nového a tak moc děkuji Markétce za nominaci a doufám, že se vám článek bude líbit. 

smile, quote, and makeup image


1) KONTUROVÁNÍ - hned první věc, která mě napadne ve spojení se mnou a tímto článkem. Mám nakoukané snad všechny videa na youtube o konturování, ale když dojde na věc a já se snažím o vykonturování svého obličeje tak to obvykle dopadá tak, že si připadám celá flekatá a divná - end of the story. Takže pokud máte pro mě nějaké tipy na produkty, se kterými konturovat nebo COKOLIV, budu moc ráda! :) 

2) Když jsem začala používat make-up, tak jsem to někdy opravdu - ale opravdu přeháněla a teď mi to připadá, že jsem si ho dávala snad tuny! Prošla jsem si fází nevzhledné masky nebo i mapami na obličeji .. docela humus :D Ale chybami a časem se přece člověk učí :) 

3) Už od malička jsem nesnášela krémy, tělové mléka a cokoliv s podobnou konzistencí, čeho se musíte dotýkat abyste si to mohly namazat na tělo a tak jsem až donedávna používala tělová mléka jednou za uherský rok. V poslední době se to snažím trošku napravit a pravidelně se k mazání nutím.

4) Když jsme u té péče o pokožku, tak nenávidím odličování! Před pár lety jsem mnohokrát šla spát neodlíčená,  protože jsem byla líná se jít odlíčit. V poslední době se opět snažím o nápravu a pravidelně (s odporem) se odličuji, hurá!

5) Jsem pravděpodobně jediná žena na planetě, která nevlastní 21578647625 parfémů. Pokaždé když přijdu ke kamarádkám jenom žasnu nad tím, kolik vůní doma mají. Já mám momentálně 2, z toho jedna mi včera došla..takže vlastně 1. 


6) Mám neskutečný problém najít řasenku, která by mi vyhovovala. Několik let jsem používala vodě odolnou řasenku od Essence, která mi sice udělala moc hezké řasy, ale přece jenom je více ničila než řasenky obyčejné. Od té doby neustále zkouším nové a nové, momentálně se líčím 3 řasenkami, z toho jednu mám na horní řasy, druhou na spodní a třetí řasenkou řasy rozčesávám, protože předchozí dvě mají občas tendence slepovat, hlavně ta na horní řasy... uuuf snad jste z toho něco pochopily.

7) Neumím si udělat téměř žádný účes. Francouzský zapletený cop je pro mě španělská vesnice a o dalších účesech ani nemluvě a tak nosím neustále dokola několik mých "oblíbených" jednoduchých účesů. 

8) Od té doby, co jsem si odrala čelo jako malá na houpačce a měla jsem téměř přes celou jeho plochu strup se mi na tom místě nedělají pihy a pokud ano, tak skoro neviditelné. 

9) Vždycky jsem nesnášela svoje nehty a jejich lakování! Pokaždé jsem s tím měla nějaký problém, buď jsem přetahovala nebo jsem lak neměla dostatečně uschlý a samozřejmě jsem se hned něčeho chytala a celé lakování...víte kde. Navíc se mi moje nehty neustále lámaly.... sláva gelovým nehtům, na které už chodím 2 roky a nemůžu si to vynachválit. 

10) Miluju svoje vlasy. Občas  Dost často mě sice štvou a nadávám na ně, ale nikdy bych si je asi nenechala ostříhat na krátko, mám takový pocit, že jsem na nich závislá. :D Kdo by to byl řekl, že jsem jednou měla i období, kdy jsem chtěla mít vlasy červené, modré, růžové ... naštěstí jsem dostala rozum a nic takového se neuskutečnilo a ani neuskuteční .. nikdy. 

Těchto 10 kosmetických faktů bych se ráda dozvěděla o:
https://anotherdominika.blogspot.cz/
Doufám kočky, že se rozhodnete článek napsat, byla bych moc ráda ♥ 

Co říkáte na tyto fakta? Máte něco podobně? A co byste mi doporučily na konturování? 

23 komentářů:

  1. Ani ja si nerada odličujem makeup a musím sa nútiť, ale nikdy by som nešla spať nalíčená, haha. Necítim sa tak dobre. :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se také necítím dobře, ale když jsem unavená a už mám všeho dost, tak se mi někdy stane, že se na to prostě vykašlu ať už úmyslně nebo usnu :D

      Vymazat
  2. Taktiež neznášam odličovanie a síce sa k nemu nutím, no pleť si vždy musím poriadne odlíčiť a ošetriť. :)
    A čo sa týka parfémov, to som zasa pravý opak teba - parfémy milujem a mám ich doma naozaj veľa. :D

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to obdivuji, já bych i ráda tolik parfémů měla, ale vůbec mě nebaví jejich nakupování. Momentálně mám jeden oblíbený a ten kupuju pořád dokola :D

      Vymazat
  3. So sedmičkou som na tom úplne rovnako :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, děkuji moc za nominaci, Elis! :) Tento článek mě celkem pobavil, hlavně to s tím odličováním :D. Jinak s těmi parfémy to máme stejně. Jako mám doma asi 3, ale ani jeden nepoužívám a voním se jen tělovým sprejem, které tedy miluji ♥. Ale taky mám momentálně jen jeden :D. Pěkný článek! :)

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a doufám, že článek napíšeš, jsem zvědavá na tvá fakta! :) ♥ Tělové spreje mám jinak taky moc ráda hlavně v létě je to super :)

      Vymazat
  5. Sranda aký sú ľudia rozdielny. Ja napríklad prvé čo urobím keď prídem domov je že sa odlíčim. Je to ten najkrajší pocit na svete. A krémy? Ach tie zbožňujem. Bez nich mám ruky také suché že mi až praská pokožka. Ale čo sa týka vlasov súhlasím s oboma bodmi. Ale farebné vlasy by som chcela. Nedávno som sa zo sivej vrátila na blond a zas by som chcela niečo nové. :D

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se momentálně také snažím hned odličovat, ale ne vždy se to podaří, hlavně o víkendu s tím mám pořád trochu problém. Chce to nastolit pevný řád! :D .. Jinak ty vlasy musely vypadat super! :)

      Vymazat
  6. S krémy a tělovými mléky taky bojuji, ale čím jsem starší, tím míň :). A parfémy mám taky 2 ! :) Zatím oba skoro plné :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš ještě super, já teď mám jen jeden a v tom mám polovinu -_- :D

      Vymazat
  7. haha ani ja nemám milion parfémov, a ani ja si neviem zapliesť cop/robiť účesy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super! :D Mám radost, že nejsem jedná, kdo je na tohle nešikovný :D

      Vymazat
  8. Máme toho dosť podobného! :D hlavne s tými telovými mliekami a s odličovaním :D
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. tento článok som čítala u Veroniky na blou :) super článok :)

    TeenMummy

    OdpovědětVymazat
  10. Eli, napsala jsi článek krásně a je super, že jsi nominovala další blogerky... :) Jako řasenku bych ti doporučila žlutou Collosal od Maybelline často je v drogériích v akci za 139 Kč, na Essence se vykašli :D

    Parfums Tips

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Markét :) Jinak tu žlutou už jsem jednu dobu také používala, ale kvůli něčemu (už netuším kvůli čemu) jsem ji přestala používat :D Ráda bych teď zkusila něco od Gabriely Salvette tak uvidím :) Každopádně moc děkuji za tip :)

      Vymazat
  11. Podobný problém s vlasy mám též, já si je dám do drdolu a hurá na cesty :D :D (myslím si že ten byl, je a bude populární vždy, jen v jiných podobách, myslím tím uplně utažený (dnes je moderní ta vycpávka do něj), nebo takový ten domácí ležeérní styl..) :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks