středa 18. května 2016

Help me find the best swimwear!/little giveaway

Ahoj kočky! 
I když to tak venku momentálně rozhodně nevypadá, tak léto už je za dveřmi a já minimálně měsíc sháním nové plavky, ať už na internetu nebo v kamenných obchodech. Včera jsem dokonce četla článek o plavkách z jednoho e-shopu, ale ani tam jsem si bohužel nevybrala a tak jsem si řekla, že se do toho vrhnu po hlavě a zeptám se vás, kde a jaké si kupujete plavky. 

adsfgůlgfklkjhgf

Při výběru plavek je asi nejdůležitější si uvědomit jaký typ postavy máte a co všechno chcete zvýraznit a naopak od čeho chcete pozornost odvést. Já mám postavu trojúhelníku/hrušky, mám užší ramena a široké boky, které jsou právě to od čeho chci odpoutat pozornost a tak by spodní díl plavek měl být jednobarevný a jednoduchý. U podprsenky se můžu trochu víc rozšoupnout a můžu vybírat z téměř jakýchkoliv vzorů. Já mám nejraději podprsenky v bandeau střihu, ale postavě ve tvaru hrušky údajně více sluší ty vázané za krkem. Na svůj typ postavy se můžete podívat na stránkách astratexu - upozorňuji, že u prvních 2 typů jsou obrázky pravděpodobně přehozeny. 



Doposud jsem nosila skoro vždy plavky modré barvy, myslím si, že mi sluší nejvíce. Minulý rok jsem pro změnu vyzkoušela růžovou, ale bohužel mi plavky vůbec neseděly a necítila jsem se v nich dobře, navíc se v nich absolutně nedalo plavat - nechápu. 

Kočky, vaším úkolem dneska bude mi do komentářů napsat, jaké si myslíte, že by se mi hodily plavky → buď mi sem dejte odkazy na nějaké e-shopy nebo přímo na kousky, které si myslíte, že se mi budou líbit. Pokud si z vašich komentářů nějaké plavky vyberu, slečně, která komentář napsala pošlu nějaké malé kosmetické překvapení, takže nezapomeňte připsat i svůj email. 

Mějte krásný den :) 

Ps. Co říkáte na zarovnání textu do bloku? Je to lepší než na střed, jak jsem to dělávala doposud?

7 komentářů:

  1. tie modré čo máš v koláži sa mi páčia, a aj osobne mi sedia, nakoľko môj dekolt vôbec nevyzerá žensky :D ja som kupila podobné ale so strapcami v Gate ešte minulý rok a s nimi som spokojná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Gate jsem nedávno byla, ale na plavky jsem tam nekoukala :(

      Vymazat
  2. Vykašli se na módu a kup si to, v čem se cítíš ty sama dobře. Mě se hodně na Astratexu líbí tyhle plavky. http://www.astratex.cz/damske-luxusni-dvoudilne-plavky-stansie-s-kosticemi/plavky
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty nevypadají vůbec špatně! :) Jenom ta podprsenka mi přijde trochu přezdobená :)

      Vymazat
  3. Eli, moc ráda bych ti poradila, ale co se týká plavek, jsem naprostá tragédka.. Nejsem zrovna plavací typ, že bych měla potřebu každej den trávit u vody, takže plavky v podstatě potřebuju jen, když jedeme k moři ;) Ale poslední plavky (přiznávám, bylo to cca před třemi roky) jsem si koupila v H&M, tak zkus mrknout tam :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme tragédky dvě Domi :D Já sice k vodě taky moc nechodím, ale když už, tak si chci pořádně zaplavat a ne si neustále po každém tempu spravovat plavky :D :D Moc děkuji pokusím se do H&Mka mrknout :)

      Vymazat
  4. Já bych ti doporučila zkontrolovat M&S. Sice na první pohled tam vidíš hlavně babské kousky, ale střihově mají hodně různorodý výběr, jedno i dvoudílné, u spodního dílu plavek si často můžeš vybrat i vyšší variantu, která mi přijde pro ženskou postavu velmi lichotivá. Házím dva tipy na anglický e-shop, nicméně doporučuji v každém případě navštívit českou prodejnu. Možná, že budeš mít štěstí ;)
    A dál bych být tebou zkontrolovala i F&F. Tam se také najde docela výběr a mívají krásné vzorky a barvičky (na rozdíl od M&S xD)
    http://www.marksandspencer.com/secret-slimming-star-print-tipped-swimsuit/p/p22445620?prevPage=plp
    http://www.marksandspencer.com/striped-padded-bikini-set/p/dsdf1899bc4f55434c0d8206b2f11f690f?mfPartNumber=T522860W&associationType=Complete%20the%20look%20with&carousel=Association_PIM

    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks