sobota 21. května 2016

RECENZE│Kallos hair mask with milk protein

Ahojky kočky!
Už nějakou dobu se tu neobjevila žádná recenze a tak si dneska jednu konečně dáme, a to na masku na vlasy s mléčnými proteiny od značky Kallos, která je původem z Maďarska a nabízí cenově výhodné a vysoce kvalitní produkty pro profesionální péči o vlasy. 



O koupi nějaké masky na vlasy od této značky jsem přemýšlela už dlouho, přece jenom ty ceny jsou dokonalé a v poměru s množstvím a kvalitou se nedá odolat a tak jsem si nakonec na parfums.cz objednala tuhle krásku s mléčnými proteiny. Abych se přiznala vybírala jsem to celkem náhodně, protože ten výběr, který značka Kallos nabízí je obrovský a většina masek má hlavní účinky hodně podobné. 
Konkrétně tahle maska má 1000ml (u některých si můžete vybrat i menší balení) a stála mě 68 Kč. Má naprosto dokonalý obal, moc se mi líbí kombinace bílé a stříbrné, vypadá to krásně čistě a elegantně. Co mi přijde ale zvláštní je to, že na parfums.cz mají obrázek se zlatou etiketou (která vypadá stejně krásně). 
Teď už ale k samotný účinkům, které nám maska slibuje. Maska by měla dokonale proniknout do struktury vlasů a poskytnout jim hloubkovou hydrataci a výživu. Účinně ošetřuje poškozené vlasy (slabé, lámavé, roztřepené konečky), jedinečným způsobem vlasy regeneruje, zaceluje drobné trhlinky ve vlasovém vláknu a celkově vlasům dodává zdravý vzhled. Mléčné proteiny by pak měly vlasům navracet jejich přirozenou krásu a napomáhat k jejich rozčesávání a tak bych mohla se skvěle znějícími účinky pokračovat dál. 
Nejvíce vás určitě zajímá to, jestli maska tohle všechno splňuje a já vám s klidným svědomím můžu říct, že ANO. Konzistence je krásně lehká a vlasy tak příliš nezatěžuje. Hned po opláchnutí cítíte rozdíl a vlasy jsou hezky hebké a jemné. Vlasy se dobře rozčesávají a pokožka hlavy i vlasy jsou hydratované, přitom se dříve nemastí. A abych nezapomněla, voní opravdu krááásně, je to taková nevtíravá lehká vůně, kterou bych mohla přirovnat k sušenému mléku/marcipánu nebo něco mezitím. Celkově jsem z téhle masky nadšená a určitě si pořídím nějakou další (pokud tuhle vůbec někdy vypotřebuju!). 






Co říkáte na tuto masku? Slyšely jste už o značce Kallos a máte od nich nějaký produkt? 

18 komentářů:

  1. Tak to diky za tip. Prave totiz premyslim nad kallosem. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nad ním přemýšlíš určitě do něj běž, podle mě se to oplatí :)

      Vymazat
  2. O téhle značce jsem už slyšela, ale zatím jsem si žádný jejich produkt nepořídila, ale kdo ví. Třeba v budoucnu budu nějaký vlastnit. Jinak moc pěkně napsaná recenze a fotky :)


    #ThinkPositive

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nejoblíbenější maska :) Chci zkusit ještě další :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych ráda zkusila nějakou další :) celkem mě zaujala i ta třešňová :)

      Vymazat
  4. Značku mám moc ráda, zkoušela jsem od nich už spoustu produktů a zatím mi všechny vyhovovaly :) A líbí se mi ta velká balení :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta velká balení jsou pecka! :D To se hned člověk cítí dobře, když mu to přijde a on na to jenom valí oči a raduje se, jaký udělal dobrý kup :D

      Vymazat
  5. Já se chystám na tu s keratiem =) až doberu svoje výrobky
    allys-cook.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Docela jsi mě navnadila, vypada super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky je! :) Určitě mrkni i na ostatní a podle mě si vybere každý :)

      Vymazat
  7. Tak o této značce jsem ještě neslyšela, určitě teď trochu o ní zapatrám na internetu.
    Jinak maska vypadá super. Voní po sušeném mléce nebo lehce po marcipanu? Jé, tak ta musí moc hezky vonět. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na Kallos mrkni :) Jinak přijde mi, že voní jako něco mezi sušeným mlékem a marcipánem, neumím to moc popsat :D Ale je to příjemná vůně :)

      Vymazat
  8. Už som nejaké od Kallos vyskúšala a sú fajné. Za takú cenu sa iste vyplatia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) já chci určitě vyzkoušet nějaké další :)

      Vymazat
  9. Super recenzia, túto značku by som chcela čo najskôr vyskúšať :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by DanyČuks